• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiği aştık

Borca gir . Odemelerim var de.araba alacagim vs diyin arabaniz yoksa 4 bin tl gidis gelis cok. Yoksa siz verin derseniz zaten çağırmazlar para ile vurun onlari 😁

Korona temaslisiyim sizi dusunuyorum gelemem. Korona oldum gelemem .bence yeterli bahaneler

😕benim el bebek gul bebek buyuttugum binbir emekle okuttugum kizlarim beni gormeye gelmezse fena bozulurdum
Ki gelmemek icin bahane uretse bu beni daha da cok kirardi
Anne baba onlar
Ah keske demeden aile kiymetini bilin bence
Cunku hayat sandiginzdan daha da kisa
Ustelik ailenizle wakit gecirrken sıkılmayin hobi bulun birlikte eylenin
İlla hersey ozgur olmak degil ki

aile bağları zarar görmüş üzücü...Bence gerçekçi olun nereye kadar bahane sunacaksın sınırı yok yorucu...karşınızdaki aileniz madi durum olmadığını bir düzen kurduğunuzu her zaman gelemeyeceğim dersiniz zamanla kabullenecekler

benim artık yaş neredeyse 40 ama ben de fırsat buldukça ailemin yanına gelirim. hatta şu anda aile evimdeyim ve burada bir odam olmadığı için ergonomik sorunlar yaşıyorum.
ailemle zamanında çatıştık da zor zamanlarım da oldu, kimse kendi bekar evinde olduğu kadar aile evinde rahat olmaz zaten ama ne biliyim ben özlüyorum annemi babamı, seviyorum herşeyden önce. yaşları oldu 65+ daha kaç senemiz var kim bilir?
2 haftada şu sıcakta kendi evinizde olsanız kuş mu konduracaktınız ben onu da anlamadım ki. çalıştığınız yerde de giyimdir konu komşu lafıdır sorun yaşayan üye değil miydiniz siz? insan açar bir neftlix 2-3 dizi takip eder kitap okur ne biliyim birkaç gün de annesiyle yemek hazırlar, varsa orada kalan eşyalarını filan seçer. 1 gün odanı temizlesen bir gün ütünü yapsan zaten nedir ki 2 hafta? nasıl bu kadar sorun olur bunalır...ne yapıyorsunuz siz görev yerlenizde her gün yamaç paraşütü mü?

temmuzun 20sinde gidip ağustosta gelmenin zaten bir anlamı yok, diğer tatilde gelirim o kadar yola masrafa değmez diyebilirsiniz. bir de bla bla car filan var 4bin lira masraflı nereden nereye gidiyorsunuz bilmedim ama uygun alternatif bulunur illa.

Sevgisiz insanın bahanesi çoktur..

Ayda iki defa aynı konuyu açmanızdan vicdanınızı rahatlatmaya çalışma çabanız, böyle bir konu üzerinden destek görmek istemeniz sizin gibi genç bir kadına yakışmıyor..

Tabi, gitmeyin siz bilirsiniz kimse sizi zorla ana babanıza götüremez ama amacınızı bir türlü anlayamadık!

Çok üzücü ya
Çocuk yetiştiriyorsun,sonra “acep ailemi en az görmek için napabilirim” diye çare arıyor arkandan. Özgür olmak bu değil ki. Af buyurun 38 yaşında eşek kadar kadınım,bulduğum her arayı annemi görmek için değerlendiririm. Öğle arasında dahi ya kahvesini içmeye giderim,ya da bir bahane bulup alışverişini yapar götürürüm. Yarım elma gönül alma. İlerde siz de anne olacaksınız,size de sıra gelecek yani. Günah ya ne bileyim.

Bir de gidiş geliş nasıl 4 bine mal oluyor anlayamadım. Gelir gider durumunuz nedir?

Back
X