Arkadaslar ben suan cok zor durumdayim. Umarim siz bana yardim edebilirsiniz. Cok caresizim. Ben 29 yasinda evli bir cocuk annesiyim. Esimle severek evlendik. 3 sene tanismamizdan sonra evlendik ama ne yazikki onu taniyamamisim. Evlendikten bir sene sonra esim eve gelip is arkadaslarindaki kadinlari anlatirdi bende ona guveniyordum ve hic bi kotuluk aramadim arkasinda. Esime bir kere sordum ya sen niye o kadinla gorusuyorsun. Istemiyorum o kadinla gorusmeni dedim ve oda tamam dedi bende guvendim arkasini arastirmadim. Ama icimde hep bir suphe olustu. Ta ki 2013 yilinda baska bi kadin hakinda konusmaya basladi. Ben sorular sordum ama hep yok oyle bisey dedi. Dedim ben bunun arkasini arastiracam dedim arastiriyorum ama onune hep bir engel cikiyor. Sanki allahin sevgili kulu gibi hep o kazaniyor. Bu sefer anneme anlattim annem once dediki eger oyle birsey varsa icabina bakaroz dedi ama keske. Butun ailelet biliyor artik ama bana bir yardim eden olmadi. Hep onun tarafini tutuyotlar. Babamla konistugunuzda sanki bi senin kocan yapiyor. Yapsib nolacak dedi kendi babam. Kocamla cok konustum gel vazgec dedim evliligini yikma bir heves ugruna. Ben yapmiyorumki dedi. Sen uyduruyorsun. Senin icine seytan girmis. Sen hicmi allaha inanniyorsun diyo bana. Bide okadar yeminler ediyorki yagni ben bile bazen inaniyorum taaki bisey olana kadar. Hatta bir kac kere evime yagni yatagina aldigindan bile supheleniyorum. Ama ispatliyamiyorum. Cunku onlat cok akilli cikiyor. Biri beni disardan goz altina aliyor. Napacagimi bilmiyorum. Daha cok anlatacaklarim varda ama bu seferlik bu kadar. Sizce kocam dogruymu soyluyor. Ben gercekten yaniliyormuyum? Lutfen bi akil verin bana. Hic boyle bi durumda olan varmi? Neyse kusura bakmayin biraz uzun oldu. Cevaplarinizi bekliyorum.