Doğuma Hazırlık esila yağmur ? ela ecrin ? sizce hangisi daha güzel bebeğim için?:49:

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
esila nedir?
o kadar çok "ecrin" var ki ben olsam ihtimaller arasına bile almazdım. tek tek düşürsek en güzeli yağmur bence.

Bu isimlerden sadece Yagmur güzel. Ecrin ve Esilanin anlamlarini arastirmanizi öneriyorum.

bence bu isimler hoş deil diğer topiğine ben beğendiğim isimleri yazdım ordan bakabilirsin

Ecrin isminin kökeni Arapça olan ‘ecr’ kelimesinden gelirmiş, Ecr ‘ücur, ücret’ demek ve Ecrin de ‘ücret’ demekmiş...

Yağmur veya ela ismi hoş bence.tatlı kızın hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş.

Esila'nın anlamı ne bilmiyorum ama Yağmur ismi çok hoş
Sağlıcakla ve hayırlısıyla gelsin inşallah bebeğiniz dünyaya

ecrin ismi hakkında çok eleştiri var canım zannetiğimiz anlamı taşımıyor anlamsız manasız bir şeymiş Kuran da ecrin kerim geçtiği için aileler aramağan Allahtan hediye olarak düşünüyor ama Kerim Allah demek ecrin ücret demekmiş ecrin Kerim bir arada konulursa anlamlı olurmuş yani ecrin tek başına manasız bir isimmiş

ben berra ismini çok seviyorum anlamı iyi insan bereketli olan demek kızım olursab inşallah bu ismi koyacağım

hepsi kötü başka isimler düşünün derim baydı artık bu isimler herkeste aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…