Mrb kızlar
4 yıllık evliyim 9 aylık kızımız var eşim öğretmn.ben de öğrtmnlk mezunuym kpss çalışıyorm
4 yıldır evimizdeki tartışmaların %80i eşimn ailesi yüzünden oldu.Onların sürekli maddi beklentileri,hiç bir desteklerinin olmayışı,eşimin tek maaşla sürekli onlara yetişmeye çalışması,çoğunu da benden gizli yapması.Resmen sömürü.O kadar olaylar yaşadmki anlatsam sığmaz buraya.En son 1 ay önce yine ailesi yüzündn çok kötü tartıştk ve 1 aydr aynı evde 2 yabncı gibiyiz.gerekmedkçe konuşmuyorz.İkimizn de haksız yanları var ama o bana hakaret ettiği içn adım atmıyrm
ilk defa bu kadar küs kaldok.en fazla 3 4gün küs kalırdk gelir konuşrdu.
bu sefer beni hiç umursamıyr görmezlikten geliyor ve ailesine daha sık gidip gelmeye başladı.Okey oynamayan adam üç dört günde bi gidip kahve köşelerinde okey oynuyr Arama kayıtlarını msjlrı iki ayda bi silen adam üç dört günde bi siliyor.bazen salonda yatıyor.bi anda değişti .
Sanki fırsat bu fırsat dermiş gbi hoşlanmadğm şeyler yapıyr.o kadar mutsuzmki.bu evliliği çok yıprattık.eşim aileci ve dengeyi kuramıyor.ben ise akıllı davranamadım fevri davrandm.politik olamadm.
Ne yapcağmı bilmiyorm.böyle bi evlilik sürdürmek istemiyorm.bu bir ayda bi iki kez tartştk yine beni tersliyr.neden çocuk gibi davranıyorsn diyorm.hakaret edip beni sen bu hale getirdin diyr.çok kırgınm.boşanmayı bile düşünüyrm.bi insan 1 ay boyunca eşine sırf ailesiyle ilgili bi şeye yok dedim diye böyle davranması tuhaf deil mi.Severek evlendik.en son yıl başında bi tartşmada senden ayrılcam dedim ve gelip bana sarıldı biz birbirimizden vazgeçemeyiz diyordu.ne oldu buna birden.aklıma kötü şeylr geliyor.ya birileri bunu dolduruyo ki kv kp öyle insanlr deil ama insan oğlu kim bilir.ya diyor ben artk ona böyle soğk davranayım da aklı başına gelsn ailem hakkında bi daha konuşmasın karışmasın.
Yada hayatında başka biri var.ondan beklemem ama erkek değil mi nihayetinde.beynim durmuş artk sağlıklı düşünemiyrm