Eşim 1 yıldır işsiz iş bulamiyor ne yapacağımı şaşırdım

handeac123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
169
93
103
32
Evlendigimizde işi vardı çikarildi ailesinin durumlari yerindeydi onlarda işleri ters gitti evler arabalar gitti esim meslegi var uni mezunu ancak tecrubesi olmadigi icin hep gecim saglamak icin işlerde calisti ancak şuan piyasada iş bulamiyor hep bir aksilik cikiyor başliyorsun hayirli olsun diyorlar sonra bidaha ses seda yok. Fabrikaya girdi yapamadı.bende çalışmiyorum. Borc harc yok ev kendimizin ancak evde eşimde bunalima girdi onu gorunce bende bunalima giriyorum.Şuan ufak tefek ticaretlerle gecimimizi sagliyoruz alim satim gibi omrumuz boyle gecicek gibi duruyor

Siz neden çalışmıyor sunuz. Eşim bir senedir evdeoturuyor diyorsunuz ama sizin oturmanız normal geliyor heralde dile getirmemişsiniz.

bu zamanda tek kişi çalışmayla ev geçindirmek zor. siz de bir işe girmelisiniz. belki sizden sonra gurur yapıp o da çalışır

Tembel ise gurur yapmaz. Ben mühendisim. Memurum.12 yıllık evliyim. Aptalım. Evlendik evleneli eşim doğru dürüst çalışmadı. 2 kere dükkan batırdı. Annem kardeşim hepsi kızıyor bana,boşan diyor. Demesi kolay. Evlatlarım 5 ve 10 yaşında. Evde durumlar ilginç: kavga gürültü çoook nadir. Ben iş bul git çalış demediğim sürece adam kuzu gibi. Ev işlerine de yardım etmiyor değil. Çocukları okula götürüp getiriyor. Arada alışverişe gidiyor. Çok ilgili bir baba değil ama çocuklar onu otorite biliyor. Benimle daha yüz gözler. Bende duygu ve afedersiniz cinsellik 0..ne yapsam bilemedim. Çok da kahreder bir halde değilim. Çok mutlu da değilim. Sağıldığımın farkındayım aslında

Başkasının konu başlığına resmen içimi dökmüşüm kusura bakmayın başlık sahibi..ama fikirlerinizi çok merak ediyorum

Karamsar olmayın şükredin borç yoksa ev sizinse yine şükredin biliyorum o sıkıntıları eşim kurban bayramında önce ayrılmıştı işinden bizde kira ödemiyoz ama kredi borcumuz var 1 gün bile neden ya demedik şükrettik eşim arada ağlıyordu bana göstermek istemiyordu hatta çocuk bu hayatta en çok istediği şey onu bile istemiyordu nasıl bakarım diye allah rızkını açar bir yerden deyince anladı şimdi 2 aydır çalışıyor ve okadar neşeli ki her namazdan sonra şükür yarabbi her sabah şükür ya rabbi her nefeste şükür allah bundan aşağı düşürmesin bir rızk kapısı açar Rabbim yeter ki isteyin

Back
X