Eşim 10 aylığına Rusya'ya gidecek...

Arkadaşlar merhaba,
Daha önce denk gelen arkadaslar varsa bilir.İş yeri actık kotu gıdıyor hatta battık.
Aileler bozuştu ortak acılmıştı benim ailelemden kimseyle görüşmüyoruz.
Asıl konu,
Eşimin abisiyle barıştık daha oncekı konularda konuşmadığımı yazmıştım.Dün cumartesi onlardaydık.Eltim sakayla karışık esın rusca oğrenmek istiyor demişti.
En az 10 ay Rusya da kalcakmış dedi.Güldük.

Meğer ciddiymiş.Eşim dün aksam yarım ağız bundan bahsetti.:Her şeyi planlamış internetten araştırmış.
Ne kadar tutar,nasıl olacak falan fılan.
Kaynar sular dökülüd.Başımdan bir şey diyemedim.
Peki dükkan nolcak dedim,abim ilgilenir dedi.
Gidersen dönmezsin dedim,Rusca zor 10 ay yetme dedim.Sonra da ing geliştiririm dedi...
Düşünemiyorum...:KK52::KK52::KK52::KK52:
NE YAPMALIYIM...

ben sandım ki işi yüzünden gitmek zorunda, şirket gönderiyor vs. işini batırmış, şimdi de keyfen rusya'ya gidiyor öyle mi? rusya hiç ucuz bir ülke değil bu bir, durduk yere evli barklı insanın on aylığına evini terketmesi akıl karı değil bu da iki. ya sizi de götürsün ya da rusça dilbilgisi kitabı alsın, hiç olmadı kendi ülkesinde bir kurs bulsun madem.

bu fikirden sizden önce eltinizin neden haberi olmuş anlamadım.....valla gönderme "ne dili kır dizini otur" de...
rusya tehlikeli ülke anam nolur nolmaz

Arkadaşlar merhaba,
Daha önce denk gelen arkadaslar varsa bilir.İş yeri actık kotu gıdıyor hatta battık.
Asıl konu,
Eşimin abisiyle barıştık daha oncekı konularda konuşmadığımı yazmıştım.Dün cumartesi onlardaydık.Eltim sakayla karışık esın rusca oğrenmek istiyor demişti.

Meğer ciddiymiş.Eşim dün aksam yarım ağız bundan bahsetti.:Her şeyi planlamış internetten araştırmış.
Gidersen dönmezsin dedim,Rusca zor 10 ay yetme dedim.Sonra da ing geliştiririm dedi...
NE YAPMALIYIM...
Önce çalışmak için gidiyor diye düşünmüştüm ama dil için gidecekmiş,yabancı dilini Türkiye'de kurslara giderekte öğrenebilir,hem işiniz kötüymüş,Rusya'ya gidince orada bir sürü masraf olacak onları nasıl karşılamayı düşünüyor eşiniz sanırım maddi boyutunu düşünmemiş eşiniz,galiba eşiniz ayağını yorganına göre uzatan birisi değil yoksa bu kadar olayın içinde( iş yeriniz batmış)dil öğrenmek için Rusya'ya gitmeyi düşünmez.

bu durumda bir şekilde; sizin o evden ayrılmanız şart
Çıldırmama az kaldı.Çalışıyorum ama onların gözünde öyle değil.Görümceciğim 10 gün çalıştı bizde kaldığı süreçte yapamadı zormuş çalışmak.Ama benim için baktığında sen çalışıyorsun diyor. İnşaallah evden ayrılmak cok istiyorum. Eşim kararsız anne baba cok yaşlı bir de hastalar :( kendi sağlığım için evden çıkmamız gerekiyor.

Önce çalışmak için gidiyor diye düşünmüştüm ama dil için gidecekmiş,yabancı dilini Türkiye'de kurslara giderekte öğrenebilir,hem işiniz kötüymüş,Rusya'ya gidince orada bir sürü masraf olacak onları nasıl karşılamayı düşünüyor eşiniz sanırım maddi boyutunu düşünmemiş eşiniz,galiba eşiniz ayağını yorganına göre uzatan birisi değil yoksa bu kadar olayın içinde( iş yeriniz batmış)dil öğrenmek için Rusya'ya gitmeyi düşünmez.
Eşim fazla iyi niyetli,arkadasına güvenip iş yeri açtı battı,kardeşimle ortaktı.O kadar karışık durumlar.Annemlerle kotu olduk.İyi olur Allah tan kötü olur kuldan misali. Rusya'ya gitmeyecek.

Çıldırmama az kaldı.Çalışıyorum ama onların gözünde öyle değil.Görümceciğim 10 gün çalıştı bizde kaldığı süreçte yapamadı zormuş çalışmak.Ama benim için baktığında sen çalışıyorsun diyor. İnşaallah evden ayrılmak cok istiyorum. Eşim kararsız anne baba cok yaşlı bir de hastalar :KK43: kendi sağlığım için evden çıkmamız gerekiyor.
eşiniz elbette anasına babasına bakacak. bakmaz zorunda. bu işi pek ala ayrı evlerden de yürütebilirsiniz. onlara yakın bir ev tutarsınız devamlı ilgilenirsiniz. sizde şu hayatı bir kere yaşayacaksınız. canınızın, yaşınızın kıymetini bilin.
çalışmak her babayiğidin harcı değildir ;) sabır ister, emek ister...

eşiniz elbette anasına babasına bakacak. bakmaz zorunda. bu işi pek ala ayrı evlerden de yürütebilirsiniz. onlara yakın bir ev tutarsınız devamlı ilgilenirsiniz. sizde şu hayatı bir kere yaşayacaksınız. canınızın, yaşınızın kıymetini bilin.
çalışmak her babayiğidin harcı değildir :KK66: sabır ister, emek ister...
İşler öyle basit değil ki biz şimdi evden çıksak abisi eve çökecek biz varken sürekli bizdeler ama kalamıyorlar kv de bunu istemiyor çalışmadıkları için.Ancak yapacak bir şey yok.30 yaşında her şeyi unutur oldum.

Arkadaşlar merhaba,
Asıl konu,

NE YAPMALIYIM...

Beraber gitme imkani varsa beraber gidin sizde üniversiteye filan yazilirsiniz bi basina yollamayin kocanizi

Arkadaşlar merhaba,
Asıl konu,

NE YAPMALIYIM...
beraber gidin bence. rusya ve kızları.
hatırlatayımda..

abisi hangi eve çökecek anlamadım.
sizin evinize ise ne haddine?
k.validenizin evine ise çöksün, büyüklerin bakımına yardım eder.
k.validenizde hem yardıma muhtaç hem de her şeye müdahale ediyor :(

sırf rusca ogrenmek ıcınmı gıdecek
hemde sız batık bır durumdayken allah allah

Konu eskiymiydi,2 senelik konuları nasıl buluyorlar peki,bende yeni zannetmiştim.:KK70:

Back
X