Esim 15 gun sonra biri ile bulustu

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Darp olayı yaşadıktan sonra evi terk ettim. İs goremez raporu aldim. Ve sifresini bildigim icin sosyal medya mesajinda biriyle bulusma ayarlamış.

Peki benim canım neden yaniyor. Yuvam yikilmasin diye onca ugras 2 ayda evliligim bitti.
Bana bu kadar aci çektiren adamin arkasindan neden aci çekiyorum.

Bana fikir verin nasi unuttunuz eski esinizi sevgilinizi
Bosanmaktan vazgecmiyorum ama canım cok yaniyo suan bi kizla olduğunu dusundukce

Darp olayı yaşadıktan sonra evi terk ettim. İs goremez raporu aldim. Ve sifresini bildigim icin sosyal medya mesajinda biriyle bulusma ayarlamış.

Peki benim canım neden yaniyor. Yuvam yikilmasin diye onca ugras 2 ayda evliligim bitti.

Bosanmaktan vazgecmiyorum ama canım cok yaniyo suan bi kizla olduğunu dusundukce

Her evlilik yuva değildir.
Yuva kavramının lafanızdaki yansımasını değiştirin.
Ne yazık ki imzalarla bir arada duran iki insansınız. Yuva bambaşka bir şey.
Ben geçeceğini düşünüyorum. Zaman neleri geçirmiyor ki.

Canım öncelikle onu takip etmekten vazgeç. Sonuçta onu en yalın haliyle tanıdın ve onla olunamayacağını gördün, merak etme diğer kadınlar da görecek

O kalbe yerleşen sevgi mi aşk mı takıntı mı alışkanlık mı o hangi lanet duyguysa böyle Japon yapıştırıcısı gibi yapışıyor da ondan ..ne menem bir duygu ne pislik bir his aldatılan terkedilen her kadın bilir ..
Gözle görülen bir şey olsa söküp atarsın, acıyan yerini göster deseler ,tüm vücudum sanki dersin ..ne yazık ki görülmüyor işte, bilinmiyor bu lanet olası pislik duygu nasıl hemen bitmeyiveriyor bıçakla kesilir gibi söküp atamıyorsun nasıl nasıl ..benimde kimsenin de aklı almıyor..
Bu ruhta açılan öylesine derin öylesine iltihaplı bir yara ki ...
Robot değiliz işte maleeeesef...
Rehberden silip attığım şu lanet telefondaki gibi aklından kalbinden o yer neresiyse oradan atamıyorsun.Oysa ne güzel olurdu beyin bir bilgisayar gibi olsa ve silip tüm anıları atsak bi hamlede. Sonra bi yerde ismini duyduğumuzda " bu sayfa bulunamadı" dese beynimiz bize .silmiştik ya hani. "Şunu mu demek istediniz " dese ..
işte değil ki öyle değil anasını satayım..
Öyle kalın halatlarla bağlıyorki o lanet duygular alışkanlıklar seni, tam bir halatı kesip atıyorsun bir bakıyorsun her tarafın sarılı ,bağlı..
İşte öyle bacım bunu yaşayan biliyor, yaşamayan " amaaan be sil at hala niye peşindesin " vesaire diyor..ulan bende ona şaşıyorum zaten hala niye peşindeyim .
Uzun oldu Söyleyeceklerim bu kadar .

Yaşadıklarınız zaten normal birden kesip atamazsınız zamnla her şey ama darp var ortada işte nefret duymanız lazım sizi sevip değer verse hemen birini bulur muydu.
Takip etmeyi bırakın umursamayın

Hayatinizda ona dair size onu hatirlatacak ne varsa atin hemen simdi. Telefonunu silin engelleyin sosyal medyasini takibi birakmaya calisin ve onemli bir tuyo. En sevmesiginiZ yeseniz bile midenizi bulantan biseyden kiloyla alin ve akliniza her geldiginde biraz yeyin vucudunuz sizi onu dusunmemeye sartlasin yani. Ben 5 kilo bamyadan corba ictigimi bilirin inanin su an hicbir seklide duygu kalmamisken bile aklimdan gectigi an burnuma bamya kokusu gelio ve mide bulantisindan dusunemiyorum bile.. seneler once bi kitapta okumus gulmusdum buna ama yaradi hakkaten:KK49:

yahu hiç mi kinci değilsiniz. eğer birazcık kinci olsaydınız kendi canınızı değil onun canını yakardınız. darp etmiş gitmiş başkasıyla buluşma ayarlamış sizin hala canınız yanıyor. nefret edin artık ondan sevmiyor sizi işte

Aslinda ugruna aci cektigin o adam degil guzel hayallerle kurdugun evliligin.
Yoksa sen de biliyorsun ki senin gururunu yere çalan zerre insan yerine koyup deger vermeyen bir adam bu.
Senin yandigin nice emekle kurulan bir yuvanin boyle kisa sürede tepetaklak olmasi.
Bu açıdan bakarsan bu zor zamanlari daha rahat gögüslersin diye dusunuyorum.

Hayatinizda ona dair size onu hatirlatacak ne varsa atin hemen simdi. Telefonunu silin engelleyin sosyal medyasini takibi birakmaya calisin ve onemli bir tuyo. En sevmesiginiZ yeseniz bile midenizi bulantan biseyden kiloyla alin ve akliniza her geldiginde biraz yeyin vucudunuz sizi onu dusunmemeye sartlasin yani. Ben 5 kilo bamyadan corba ictigimi bilirin inanin su an hicbir seklide duygu kalmamisken bile aklimdan gectigi an burnuma bamya kokusu gelio ve mide bulantisindan dusunemiyorum bile.. seneler once bi kitapta okumus gulmusdum buna ama yaradi hakkaten:KK49:

Hemen yarın mayonezle deneyeceğim vallahi süper tavsiye çook sağolun

O kalbe yerleşen sevgi mi aşk mı takıntı mı alışkanlık mı o hangi lanet duyguysa böyle Japon yapıştırıcısı gibi yapışıyor da ondan ..ne menem bir duygu ne pislik bir his aldatılan terkedilen her kadın bilir ..
Gözle görülen bir şey olsa söküp atarsın, acıyan yerini göster deseler ,tüm vücudum sanki dersin ..ne yazık ki görülmüyor işte, bilinmiyor bu lanet olası pislik duygu nasıl hemen bitmeyiveriyor bıçakla kesilir gibi söküp atamıyorsun nasıl nasıl ..benimde kimsenin de aklı almıyor..
Bu ruhta açılan öylesine derin öylesine iltihaplı bir yara ki ...
Robot değiliz işte maleeeesef...
Rehberden silip attığım şu lanet telefondaki gibi aklından kalbinden o yer neresiyse oradan atamıyorsun.Oysa ne güzel olurdu beyin bir bilgisayar gibi olsa ve silip tüm anıları atsak bi hamlede. Sonra bi yerde ismini duyduğumuzda " bu sayfa bulunamadı" dese beynimiz bize .silmiştik ya hani. "Şunu mu demek istediniz " dese ..
işte değil ki öyle değil anasını satayım..
Öyle kalın halatlarla bağlıyorki o lanet duygular alışkanlıklar seni, tam bir halatı kesip atıyorsun bir bakıyorsun her tarafın sarılı ,bağlı..
İşte öyle bacım bunu yaşayan biliyor, yaşamayan " amaaan be sil at hala niye peşindesin " vesaire diyor..ulan bende ona şaşıyorum zaten hala niye peşindeyim .
Uzun oldu Söyleyeceklerim bu kadar .
.
Bu kadar güzel anlatılabilir di duygularim
Bakma sil demesi kolay. Ama nasıl. Sildim bakmıyorum mesajlarına şifreyi de unuttum diyelim. Kalbimden nasi silicem.
Rabbim kadinla erkeği farkli yaratmış erkek nasi oluyorda bosluk doldurma adi altinda kızlarla görüşüyor.

Bende 2 aylik evliligimle dul olarak oturuyorum. Aklima baska erkek gelmiyor icim almiyor. Niyeyse darp anlari aklima gelmiyor
Sevdiğim sarıldığım anlar aklimda.

Her evlilik yuva değildir.
Yuva kavramının lafanızdaki yansımasını değiştirin.
Ne yazık ki imzalarla bir arada duran iki insansınız. Yuva bambaşka bir şey.
Ben geçeceğini düşünüyorum. Zaman neleri geçirmiyor ki.

Ben adina yuvam dedim yoksa dayak yedikten sonra neden durayim ev desem.
Maas kartimi vermem yuvam olsun demesem bende unutur baskalari ile yazisirim.

Aslinda ugruna aci cektigin o adam degil guzel hayallerle kurdugun evliligin.
Yoksa sen de biliyorsun ki senin gururunu yere çalan zerre insan yerine koyup deger vermeyen bir adam bu.
Senin yandigin nice emekle kurulan bir yuvanin boyle kisa sürede tepetaklak olmasi.
Bu açıdan bakarsan bu zor zamanlari daha rahat gögüslersin diye dusunuyorum.

Peki yıkılan hayallerimin daha bileğime 1 kere gecmeyen bileziklerim çocuk yapacaktim 28 yaşında yim. Neden evlendi madem canı yanmicak bensiz neden yakti beni.

yahu hiç mi kinci değilsiniz. eğer birazcık kinci olsaydınız kendi canınızı değil onun canını yakardınız. darp etmiş gitmiş başkasıyla buluşma ayarlamış sizin hala canınız yanıyor. nefret edin artık ondan sevmiyor sizi işte

Canini yakicam o is mahkemede.
Ben icimdeki mahkeme den çıkamıyorum ruyamda hasta görüyorum
Benim görüyorum eskisi gibi görüyorum. Nefret edemiyorum

O akliniza gelince sevmediginiZ birşey mi yediniZ anlayamadim tam olarak taktiği

Back
X