• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim 15 gun sonra biri ile bulustu

Simdi ben bunu hipnoz teknikleri anlatan bi kitapta okumustum. Orda kadin alkolu birakmak istiyordu ama hipnozda almak istemiyordu kontrolsuz hissedecegi icin. Yazarda kendine telkin yani bi nevi kendi kensine hipnoz olarak boyle bisey onermisti. Sonunda da boyle not gibi unutulamayan iliskiler icinde falan demisti. Tabi ben guldum once. Universitedeydim. Derslerinde agir oldugu bi zamanda sizinki kadar olmasada beni yikan bi ayrilik yasadim. Icim yaniyodu ve hayatim sadece bu yangin yuzunden rayindan cikmak uzereydi. Bu geldi aklima. Hayatta kokusu bile beni kacirtan ikiseyin biri lahana biri bamya. Lahanayi yine yiyebiliorm koku almazsam ama bamyaya midem bulanirdi bende gittim 5 kilo bamya aldim. Yaptim corbasini. Ders calisirken aklima mi dustu gereksiz iciodum bi kase ogure ogure. Dizi izlerken mi gelsi bi tane daha. En son uykumdan uyandim ruyamda gordugumde inanirmisin gece soguk soguk ictim. En son artik vucudum bilincsel bi sekilde igrendi ondan ve aklima da isledi bunu. Yani bilmem sizdede ise yarar mi ama. Hem bamyadan hem ondan daha cok nefret ettim:super: inanirmisin simdi hatirladim ya onu burnuma inceden bamya kokusu gelio:oops:

Cok tesekkur ederim.

Siz niye canınız yanıyor gibi hissediyorsunuz ki asıl canı yanacak olan o kız. O kadın döven şerefsiz gene dövecek kesin bi şey. Keşke kız sizin niye boşandığınızı bilse de Kendini kurtarsa. Hoş resmî olarak haşa boşanmamış bi adamla buluşmak neyin nesi de. Belki kızcağızın adamın geçmişinden hiç haberi yoktur. Siz kendinizi kurtarmışsınız ne bileyim o kıza acıdım ben

Neden biliyor musun cunku ben gerçekten sevdim.
İlk askimdi 2. Olmayi kabul ettim hayal kurdum olmadı

Evet yapicam bunu
Yap kesinlikle madem sadakatsiz bedelini odesin ve bu pisligini herkes bilsin simdilik sakın ses etme kimseye soyleme kimseye en yakınına bile. Delil topladigin belli olmasin. Avukatın yanina git en kisa zamanda davayi hemen acmasan bile bu konulari danış bilgi ay yol göstersin. En iyi onlar bilir.

Yap kesinlikle madem sadakatsiz bedelini odesin ve bu pisligini herkes bilsin simdilik sakın ses etme kimseye soyleme kimseye en yakınına bile. Delil topladigin belli olmasin. Avukatın yanina git en kisa zamanda davayi hemen acmasan bile bu konulari danış bilgi ay yol göstersin. En iyi onlar bilir.

O da kaydet dedi. Ama tazminat kimin umurunda.
Barismasak bile en azindan yasimi tutsaydi.

Darp olayı yaşadıktan sonra evi terk ettim. İs goremez raporu aldim. Ve sifresini bildigim icin sosyal medya mesajinda biriyle bulusma ayarlamış.

Peki benim canım neden yaniyor. Yuvam yikilmasin diye onca ugras 2 ayda evliligim bitti.
Bana bu kadar aci çektiren adamin arkasindan neden aci çekiyorum.

Bana fikir verin nasi unuttunuz eski esinizi sevgilinizi
Bosanmaktan vazgecmiyorum ama canım cok yaniyo suan bi kizla olduğunu dusundukce
canın yanacak tabi ki taş değilsin ya o kadar yaşanmışlık var hiçbir şekilde takip etme görme duyma kendine bir uğraş bul ki kafan dağılsın canım

Back