- Konu Sahibi Nebaktincanim
Simdi ben bunu hipnoz teknikleri anlatan bi kitapta okumustum. Orda kadin alkolu birakmak istiyordu ama hipnozda almak istemiyordu kontrolsuz hissedecegi icin. Yazarda kendine telkin yani bi nevi kendi kensine hipnoz olarak boyle bisey onermisti. Sonunda da boyle not gibi unutulamayan iliskiler icinde falan demisti. Tabi ben guldum once. Universitedeydim. Derslerinde agir oldugu bi zamanda sizinki kadar olmasada beni yikan bi ayrilik yasadim. Icim yaniyodu ve hayatim sadece bu yangin yuzunden rayindan cikmak uzereydi. Bu geldi aklima. Hayatta kokusu bile beni kacirtan ikiseyin biri lahana biri bamya. Lahanayi yine yiyebiliorm koku almazsam ama bamyaya midem bulanirdi bende gittim 5 kilo bamya aldim. Yaptim corbasini. Ders calisirken aklima mi dustu gereksiz iciodum bi kase ogure ogure. Dizi izlerken mi gelsi bi tane daha. En son uykumdan uyandim ruyamda gordugumde inanirmisin gece soguk soguk ictim. En son artik vucudum bilincsel bi sekilde igrendi ondan ve aklima da isledi bunu. Yani bilmem sizdede ise yarar mi ama. Hem bamyadan hem ondan daha cok nefret ettiminanirmisin simdi hatirladim ya onu burnuma inceden bamya kokusu gelio
![]()
Cok tesekkur ederim.