eşim +18 videolar izliyor

Nasil umuRsuzca bakarsiniz bu konuyo daha anlamis degilim yaa baska birinin heryerini goruyi onunla tatmin oluyo bu cokk kotu bisi bence tamm bekerlikta izledin gecti bitti bi adam karisiyla yetinmesini BİLECEKK

bu konu kaç kez konuşuldu bu forumda...Tek anladığım siz istesenizde istemesenizde alışkanlık haline getirmiş erkek bunu yapmaya devam ediyor.
Bu tarz videolara bakmayan, ancak günah olduğunu iyice kavramış kendine hakim olabilen kişidir.Karısını ne kadar sevdiğiyle alakası olduğunuda düşünmüyorum.

Takma izlesin etsin diyen arkadaşlara hayret ediyorum aldatma olmuyor mu izleyince.ben bir fark göremiyorum izleyen adam fırsatını bulsa zaten aldatacak iradesi zayıf insan demek. Beynim anlasa bile ruhum kusuyor bu olayı. Ben çalıştığım halde hiçbir şekilde ona hayır demedim bakımlı ve temizim bu çok onur kırıcı bir davranış benim açımdan ve izlemeyecegim hataydı diyor ama güvenim kalmadı.
Valla ben fikrilerimi gayet net dile getirdiğimi düşünüyorum, ve bence aldatma da değil. Ama sen aldatıldığını düşünüyorsan evet senin eşin olacak kişi asla izlemesin. Yoksa evliliğiniz bitmeli.

Back
X