- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.475
- 548
Yok vallaha eskisi kadar kaynana terörü falan artık bence anne terörü daha çok olmaya başladı bizim ülkece ortamiz yok çünküEşiniz size gün içinde defalarca annenle görüsmeni istemiyorum,her gün her gün arama dese,her akşam "bugün konuştun mu" diye sorguya çekse,ne tepki verirsiniz?
"Tamam hayatim haklısın,annemi daha az arayayım,ona da söyleyeyim beni daha az arasın" mi dersiniz cidden ? İşte aynı şey.Ha telefonda konuşmak ha gidip bi kahve eşliğinde iki çift sohbet etmek,hiç bir fark yok. Bir de herkesin annesiyle ilişkisi farklıdır.Kimi her gün görüşmek ister,kimine ayda bir yeter.Kimsenin düzeni bozulmuyor ve kimse ihmal edilmiyorsa,şu yanlistir şu doğrudur denilemez.
Her ilişkinin dinamiği farklidir.
Son olarak bu kadar kaynana terörünün yaşandığı,kocaların eşlerine zulmettiği ve baskı altına aldığı bir ülkede bırakalım birazcik da kadinlar annelerine pozitif ayrımcılık yapsın.Yani her seferinde "Ama kaynanan olsa ...." diye başlayan karşı cümleler bu ülkede komik duruyor.
Herkesin annesiyle tabi ki ilişkisi farklıdır ben eşimin de çocuğumu her gün bı yere suruklemesini istemezdim benim çocuğum annesiyle ve babasıyla büyüsün yani onlardan terbiye alsın onlarla oynasın vakit geçirsin tabi ki annaneye gidilsin kadınlar evde oturacak kimse annesine gitmesin demedim
Eşim benim ailemle iliskime karismaz bende onunkine karışmam ama bu hayatta hepimizin sorumluluğu var süper kahraman değiliz değil mi her şeye yetişemiyoruz ayrıca konu sahibi de annesine her gün gitmek istemiyor
Benim çocuğumu büyütmek için ben evde duruyorsam veya eşim o kişi artık anne baba olarak sorumluluk almıştır her gün bı yere sürüklenen çocuğun uyku düzeni nasıl olacak yeterli beslenecek mi madem her gün annane bakacaksa onun bakış açısıyla büyütecekse çocuğunu adamın da dediği gibi komple annesiyle yaşaması lazım kadının
Konu sahibinin kocasını bu yönden oldukça haklı buluyorum bu kadar içli dışlı bir ilişkiyi istememekte en tabii hakkı