Esim 2 gundur konusmuyor haklimi?

Her gün görüşmeyi gereksiz buluyor demişsiniz. Ama bu geresiz gerekli meselesi değil. Nasıl bi gereklilik arıyo anlamsız. Ben görüşmek istiyorum vakit geçirmeyi seviyorum ve bana göre gerekli yani bunun kararını o mu vercek. Bu konuda taviz vermişsiniz ki konu buralara kadar gelmiş ayrıca görüşmedim de demeyin sanki bi suç işlemiş gibi bi psikolojiye giriyosunuz, o da size suçlu gibi davranıyo, hatta o sormadan söyleyin, bugün naptın derse, annemle görüştüm markete gttim temzlik yaptım vs. Gayet herhangi bişey gibi anlatın ki zaten öyle. Sorun ederse de sorunun tillahını siz çıkarın pısıp kalır bu tipler. Siz suçlu gibi davranınca da tepenize çökerler.
Merhaba birsey daniscaktim esimle ilgili hcibir problem yok suan bu konuyla ilgili ben hafta 2 veya 3 defa gorusuyorum annemle istedigin icin fakat mesela dun sabah kahvaltisindan aksam yemegine kadar annemdeydim ama bugunde is yapiyorum evde sana ugrimmi yazmis biyere gidicek anne isim var dedim aradim gelmim tamam dedi dedim is yaptim yorgunum yemek filan yapicam naska zaman bulusuruz anne alinma sakin dedim.gelmim yani filan diyor hala is yapiyorum anne diyorum hala bi baktin kahvemi aldim geldim diyor anne dedim baska zaman iceriz cidden is yapiyorum halim yok diyorum ki dun birlikteydik zaten sizin annelerinizde busekil davraniyormu ben yanlismi davrandim :(

Anne de normal gelmedi şu an bana 😬
Merhaba birsey daniscaktim esimle ilgili hcibir problem yok suan bu konuyla ilgili ben hafta 2 veya 3 defa gorusuyorum annemle istedigin icin fakat mesela dun sabah kahvaltisindan aksam yemegine kadar annemdeydim ama bugunde is yapiyorum evde sana ugrimmi yazmis biyere gidicek anne isim var dedim aradim gelmim tamam dedi dedim is yaptim yorgunum yemek filan yapicam naska zaman bulusuruz anne alinma sakin dedim.gelmim yani filan diyor hala is yapiyorum anne diyorum hala bi baktin kahvemi aldim geldim diyor anne dedim baska zaman iceriz cidden is yapiyorum halim yok diyorum ki dun birlikteydik zaten sizin annelerinizde busekil davraniyormu yoksa benmi yanlis davrandim 😔

Konu sahibi çalışsa bakıcıya para vermemek için anneanneye baktırırdı ama. O zaman düşünmezdi düşkün olur bilmem ne diye 🙄
Merhaba birsey daniscaktim esimle ilgili hcibir problem yok suan bu konuyla ilgili ben hafta 2 veya 3 defa gorusuyorum annemle istedigin icin fakat mesela dun sabah kahvaltisindan aksam yemegine kadar annemdeydim ama bugunde is yapiyorum evde sana ugrimmi yazmis biyere gidicek anne isim var dedim aradim gelmim tamam dedi dedim is yaptim yorgunum yemek filan yapicam naska zaman bulusuruz anne alinma sakin dedim.gelmim yani filan diyor hala is yapiyorum anne diyorum hala bi baktin kahvemi aldim geldim diyor anne dedim baska zaman iceriz cidden is yapiyorum halim yok diyorum ki dun birlikteydik zaten sizin annelerinizde busekil davraniyormu yada benmi yanlis davrandim😔

ikinizde haksızsınız dengeyi kuramamışsınız
Merhaba birsey daniscaktim esimle ilgili hcibir problem yok suan bu konuyla ilgili ben hafta 2 veya 3 defa gorusuyorum annemle istedigin icin fakat mesela dun sabah kahvaltisindan aksam yemegine kadar annemdeydim ama bugunde is yapiyorum evde sana ugrimmi yazmis biyere gidicek anne isim var dedim aradim gelmim tamam dedi dedim is yaptim yorgunum yemek filan yapicam naska zaman bulusuruz anne alinma sakin dedim.gelmim yani filan diyor hala is yapiyorum anne diyorum hala bi baktin kahvemi aldim geldim diyor anne dedim baska zaman iceriz cidden is yapiyorum halim yok diyorum ki dun birlikteydik zaten sizin annelerinizde busekil davranjyormu yada benmi yanlis davrandim 😔

Merhaba birsey daniscaktim esimle ilgili hcibir problem yok suan bu konuyla ilgili ben hafta 2 veya 3 defa gorusuyorum annemle istedigin icin fakat mesela dun sabah kahvaltisindan aksam yemegine kadar annemdeydim ama bugunde is yapiyorum evde sana ugrimmi yazmis biyere gidicek anne isim var dedim aradim gelmim tamam dedi dedim is yaptim yorgunum yemek filan yapicam naska zaman bulusuruz anne alinma sakin dedim.gelmim yani filan diyor hala is yapiyorum anne diyorum hala bi baktin kahvemi aldim geldim diyor anne dedim baska zaman iceriz cidden is yapiyorum halim yok diyorum ki dun birlikteydik zaten sizin annelerinizde busekil davraniyormu yada benmi yanlis davrandim😔
Yani bizde böyle sorunlar olmuyor çünkü ben iş yapıyorum diye reddetmiyorum genelde. İş yaparken geleyim mi dediğinde gel bi kahve içeriz ben de mola vermiş olurum diyorum. Geliyor kahvesini içiyor yarım saat oturup sohbet edip gidiyor. Yani siz hata yapıyorsunuz diyemem, anneniz de hata yapıyor diyemem. Sadece bir şekilde bir yerlerde anlaşamıyorsunuz.

Çocuğum olsa mesela çocuğu sabahtan götürüp anneme bırakırım, rahat iş yapayım derim. Bu arada hem annemi görmüş hem de onun torunla vakit geçirmesini sağlamış olurum. Ben de keyfimce yaparım ne yapacaksam.

Yani bizde böyle sorunlar olmuyor çünkü ben iş yapıyorum diye reddetmiyorum genelde. İş yaparken geleyim mi dediğinde gel bi kahve içeriz ben de mola vermiş olurum diyorum. Geliyor kahvesini içiyor yarım saat oturup sohbet edip gidiyor. Yani siz hata yapıyorsunuz diyemem, anneniz de hata yapıyor diyemem. Sadece bir şekilde bir yerlerde anlaşamıyorsunuz.

Çocuğum olsa mesela çocuğu sabahtan götürüp anneme bırakırım, rahat iş yapayım derim. Bu arada hem annemi görmüş hem de onun torunla vakit geçirmesini sağlamış olurum. Ben de keyfimce yaparım ne yapacaksam.
Evet cocugum var problem olmuyor isimi yaoabiliyorum ama sanirim ben sıkılıyorum hergun biseler konusmakdan karisik😁ama alincak bir durum degil dimi..annem oyle seylere pek takilmaz ama ben vicdan yapiyorum sanirim ama darlaniyorum nebilim

İslerim oluyor tabiki disarida filan goturup anneme birakiyorum zaman geciriyorlar fazlasiyla zaten

Merhaba birsey daniscaktim esimle ilgili hcibir problem yok suan bu konuyla ilgili ben hafta 2 veya 3 defa gorusuyorum annemle istedigin icin fakat mesela dun sabah kahvaltisindan aksam yemegine kadar annemdeydim ama bugunde is yapiyorum evde sana ugrimmi yazmis biyere gidicek anne isim var dedim aradim gelmim tamam dedi dedim is yaptim yorgunum yemek filan yapicam naska zaman bulusuruz anne alinma sakin dedim.gelmim yani filan diyor hala is yapiyorum anne diyorum hala bi baktin kahvemi aldim geldim diyor anne dedim baska zaman iceriz cidden is yapiyorum halim yok diyorum ki dun birlikteydik zaten sizin annelerinizde busekil davraniyormu ben yanlismi davrandim :KK43:
Benim annem gelme dersem müsait olmayınca gelmez hatta bn de annemin uzaklığımdan muzdaribim. Ama gelsin otursun bi köşede, siz işinize devm edin. Ama annenizin bu ısrarı da normal gelmedi. Erkek anası, kaynana sendromlarına benzettim.

Esim annemle sık gorusmemi istemiyor yakininda oturuyoruz.bunu bilerek tasindik.hergun gorusmek zorundamisin diyor degilim ama torununu ozluyorlar ne yapabilirim ki. Hayir goremezsiniz diyememki.

Bazen tartismalarimiz oluyor sirf tartismayalim diye annemlere gitmemek icin bahaneler uretiyorum annemlere karsi. :KK43:

En sonki tartismamiz yine gitgel mevzusu sık gidip gelinsin istemiyorum diyor ki kendi ailesi ile haftaici olmasada her haftasonu neredeyee hep bulusuyoruz ben memnunum seviyorum ailesini fakat artik bende gitmicem ne yapiyorsa aynisini yapicam.neyse 2 gundur konusmuyoruz cuma gunu disari ciktin cocugumla annemle disarda gorustum esime solemedim ve esim aksam bunu anladi gorustunmu dedi hayir dedim yalan soyledim.israrla sordu evet gorustum kizicaksin diye sana soylemedim dedm ve suan konusmuyoruz buyuzden küs kalinirmi yanasmiyor kac defa gittim yanina yok bende biraktim artik...buyuk bir yalanmi sizce abartmiyormu sanki baska bisey yaptim alttarafi annemle disarda ayakustu gorustum ve gorusmedim dedim.😔

Hergun gorusme diyor tabiki torunlarini gorebilirler ama hergun hergun sevmiyorum diye kendi yok işte ama beni busekil kısıtlıyor siz olsaniz nasil davranirdirniz 🙏
Valla ben Uzak yere gelin geldim 4 5 aya bir anca . Ayda bir gorusme fırsatiniz varda sukredin bence

Benim annem gelme dersem müsait olmayınca gelmez hatta bn de annemin uzaklığımdan muzdaribim. Ama gelsin otursun bi köşede, siz işinize devm edin. Ama annenizin bu ısrarı da normal gelmedi. Erkek anası, kaynana sendromlarına benzettim.
Evet kiyamiyorum sonradan aradim yok kizim alinmadim diyor 😁

Evet cocugum var problem olmuyor isimi yaoabiliyorum ama sanirim ben sıkılıyorum hergun biseler konusmakdan karisik😁ama alincak bir durum degil dimi..annem oyle seylere pek takilmaz ama ben vicdan yapiyorum sanirim ama darlaniyorum nebilim
Yok ayol alınacak bir şey yok.

Kizlar esim duzeldi demistim kendi kendime.dun kizimi disari cikarcaktim hava guzeldi esim pat diye dediki ben senin parka gitme nedenini biliyorum dedi annenleri pesine takcan ya anneni ya babani dedi bana geldiler.yok su yoldan git yok bu yoldan git reklam yapma diyo annenler icin disari cikiyosun dedi
Bende neye inanmak istiyosan ona inan yeter benim kendi kararlarima karisma artik dedim yeter ama cidden biktim ya annem babam istedgm zaman gider gelir gorusurum resti cektim ve bana dediki:
Sıkıldım anne sevdandan kapi orda cek git dedi konusma benle dedi.oylemi dedim bu konuyu kapatsanda ben kapatmicam artik dedim durduk yerde tartsma cikarip bana cek git dedi cok merakliysa birak annemlere beni dedim.cidden konusasim yanasasim gelmiyo ve bu konu artk kapanmiyacak bende isterse benimle haftalarca konusmasin.
Kayinvalidem bana ugramisti catlicaktim sinirden onunla paylastim Allah icin cok iyidir hep benim yanimdadir sagolsun onunlada konusinca rahatladim sizin fikirleriniz nelerdir

Kizlar esim duzeldi demistim kendi kendime.dun kizimi disari cikarcaktim hava guzeldi esim pat diye dediki ben senin parka gitme nedenini biliyorum dedi annenleri pesine takcan ya anneni ya babani dedi bana geldiler.yok su yoldan git yok bu yoldan git reklam yapma diyo annenler icin disari cikiyosun dedi
Bende neye inanmak istiyosan ona inan yeter benim kendi kararlarima karisma artik dedim yeter ama cidden biktim ya annem babam istedgm zaman gider gelir gorusurum resti cektim ve bana dediki:
Sıkıldım anne sevdandan kapi orda cek git dedi konusma benle dedi.oylemi dedim bu konuyu kapatsanda ben kapatmicam artik dedim durduk yerde tartsma cikarip bana cek git dedi cok merakliysa birak annemlere beni dedim.cidden konusasim yanasasim gelmiyo ve bu konu artk kapanmiyacak bende isterse benimle haftalarca konusmasin.
Kayinvalidem bana ugramisti catlicaktim sinirden onunla paylastim Allah icin cok iyidir hep benim yanimdadir sagolsun onunlada konusinca rahatladim sizin fikirleriniz nelerdir
Yüz verirseniz astarını ister böyle. Çalışmıyorsunuz anneniz yakında ne kadar görüşeceğinizi bir yetişkin olarak koca mı belirleyecek?
Eşim asla kimle görüştüğüme ne kadar görüştüğüme karışamaz. Hele hele ailemle görüşme sıklığım onu hiç alakadar etmez. Siz haftada iki üç güne paşa keyfi için indirirseniz önce haftada bir sonra nöbetle bire indirir işte böyle. Aynen devam edin

Vaktim varsa, ailemde yakinimdaysa giderim kimse karisamaz, ya da bebegimle disari ciktiysam anne sen de gel istersen diyebilriim buna da kimse karisamaz. Esiniz asiri sacmaliyor, evlendin ailenden bagini koparacaksin mantigini anlamiyorum ben acikcasi. Evliligime zarar gelmedigi sürece bulusurum istedigimle.

Yüz verirseniz astarını ister böyle. Çalışmıyorsunuz anneniz yakında ne kadar görüşeceğinizi bir yetişkin olarak koca mı belirleyecek?
Eşim asla kimle görüştüğüme ne kadar görüştüğüme karışamaz. Hele hele ailemle görüşme sıklığım onu hiç alakadar etmez. Siz haftada iki üç güne paşa keyfi için indirirseniz önce haftada bir sonra nöbetle bire indirir işte böyle. Aynen devam edin
Resti cektim yeter artik benimkinede karisamaz artik

Vaktim varsa, ailemde yakinimdaysa giderim kimse karisamaz, ya da bebegimle disari ciktiysam anne sen de gel istersen diyebilriim buna da kimse karisamaz. Esiniz asiri sacmaliyor, evlendin ailenden bagini koparacaksin mantigini anlamiyorum ben acikcasi. Evliligime zarar gelmedigi sürece bulusurum istedigimle.
Kesinlikle evliligime zarari yok ve bende resti cektim artk karisamazssn doye kusura bakmasin kac yasinda insanim herhaltima karisiyo artik dur dedjm ve suan knusmuyoruz umrumdada deil artik ailemle gorusmeme karisamaz artik yuz verdim ilk basda

Back
X