Bende hava almaya cikariyorum hergun deil haftada 3 yada 4 kez goruyorlar hasta oldgmda annem gelir yemegimi yapar esim geldgnde gider isim oldgnda gelir eder geri gider hayir annemm cocugu gbi deil o soyleminjz gbi deilHergün nasıl fırsat buluyorsunuz? Açıkçası hergun annesinin evine giden hanımlar evlendiklerinj kavrayamiyor. Evlilikleri oturmuyor.
Senin Ailenin hakkıysa torun görmek hergun, diğer Ailenin de hakkı.
Benim kızım büyüdüğün de ne bana ne kayinvalidesine çok yakın olmasın isterim. Hergun bana gelse bunun yanlış olduğunu da söylerim.
Kayinvalideniz iyi biriyse neden eşinize kızıp çocuğu götürmüyorsunuz?
Eşiniz ailenize yakın oturmayı kabul etmiş ve hergun gitmeni istemiyor. Bana bu çok normal geldi. Genelde hergun görüşen kadınları anneleri yönetiyor. Genelde böyle elbette sizi bilemem.
Ben işimi gücümü bitir et derken zaman az oluyor çocukları hava almaya çıkarıyorum. Anca zaman yetiyor. Ne ara yemek yapıp ev isini bitirip hergun aralıksız annenize gidebiliyorsunuz helal olsun.
Akşam yemeğini annenizde sık yer eve öyle mi gecersiniz sık aralıklarla?
Her işinize anneiz yardıma gelir mi?
Her konuda anne muhabbetiniz var mı?
Çocuğunuz sizin değil annenizin çocuğu gibi mi daha çok?
Eşiniz söylem şeklinde haksız. Evliliğin oturması için kendimizle kalalım herkese belli aralıkta gidelim . Sen yakınsın benimkilere bir gidiliyorsa sen ailene iki git diyebilir.
Eşiniz patlamış gibi geldi. Çünkü ailene sık gitmeni istemeyen annene yakın oturmazdi. Hatta pişman olursa taşınırdiniz.