Eşim 30 yaş sendromu mu yaşıyor?

Valla biz evlendigimizde esim universitesini bitirmiş,askerliğini yapmis,iş hayatına da başlamıştı.altinda arabası bile vardı.kendi yaş gurubu o zamanlar fukara sümüğü gibi dolaşıyordu ortalıkta...hicbir zamanda şikayet etmedi bu durumdan.

30 yaşın da mi sendromu oluyormuş? Ayrıca çocuk sayılacak yasta evlenmişsiniz. 33 yaşında 10 yıllık evli. Kâbus gibi. Belki bu yüzden bir sıkıntı yaşıyordur.
bana da 30 yaşına gelmis hala daha bekar olanlar kabus gibi geliyor...
Yani evlenmek için asgari şartlar nelerdir sizce?resmi olarak 18 biliyorum ben.

Alınmışsınız biraz ama hayatın gerçekleri bunlar. Gelip size niye erken evlendik, gençliğimi yaşayamadım diyecek hali yok ya adamın. Bir derdi var ki bu kadar depresif bir ruh haline girmiş. Aradan geçen o 10 senede yaşıtları kimbilir kaç ülke gezdi. O bebek gazı çıkarırken kimbilir yaşıtları hangi konserde eğleniyordu. Ya da o çocuklarla dinlenmeden koşturmacalı bir tatil yaparken yaşıtı bir arkadaşı sevgilisiyle sakin huzurlu bir tatil yapıyordu ona özendi adam. Sizi suçlamıyor ya da erken evlendiğiniz için kınamıyorum, yanlış anlamayın ama erken evlenen insanlarda görülebilen sıkıntılar bunlar. Her şey iş güç para değil ki, hayattan beklediklerini alamadı belki adam.

Adamın içine dert olmuş
Yaş sendromu değilde genel bi ozguvensizlik var gibi . Belki biri bişey söylemiştir ne biliyim sen cokmussun vs gibi
Sorma...kim ne dedi söylemez ki..bir kere tartışırken "benden başka bir erkeği beğenebilecegin ihtimali hiç aklıma gelmemişti bugüne kadar dedi."
Telefonunu kurcaladim bir kere Arthur Schopenhauer diye filozofun PDF leri vardı.hepsini okumuş.goz gezdirdim.adam kadinlar hakkında baya bı sallamış.iste kadınların amacı çocuk dogurmakmis.cocugun babasinin onlar için bir önemi yokmuş.erkek gücünü kaybederse kadın başka erkeklere bakarmis falan diye bir sürü saçma sapan şeyler.
Psikologa gidersek,bu detayı mutlaka anlaticam.

Artık hicbirseye sasirmadigima sasiriyorum. Böyle durduk yere başladığına göre ben killanirim bi kere

Neden alinmayayim ki?hangi kadın bir hata olarak anılmak ister?
Ayrıca 10 yıllık bir geçmişe sahibim.bugune kadar "tüh ya" "keşke"diye hiçbir sitemini duymadım.aksine hep "iyiki"ler duydum.
25 yaşında konserde arkadaşlarıyla eğlenen biri,dünyanın en mutlu anının yaşadığını düşünebilir.çünkü 25 yaşında çocuğunun sıcak nefesiyle uyuyan birinin yaşadığı mutlulugu bilmiyor..."bekara karı boşamak kolay"deyimini yüzeysel değil derinlemesine inceleyin bence.cunku bu deyim deneyimden bahsediyor.

Kesinlikle gidin dr a yoksa bu ilerler Allah korusun kafasında bazı şeyleri kendi kuruyo belli ki ve size iftiraya kadar gider neticede hastalık

Hata demedim ki, muhakkak iyi ki diyordur. Ama bu çevresindeki hayatları görüp ruh halinde dalgalanmalar yaşamasına engel değil ki. 33 yaşında bir adam 45-50 yaş andropoz belirtileri gösteriyor. Öyleyse bu adamın ya çok büyük bir özgüven problemi var ya da yaşadığı hayat tatmin etmiyor. Sizi yermek ya da eleştirmek değil amacım, savunmaya geçmenize gerek yok. Sorun için yardım istemişsiniz, sorunun olası sebeplerini sıralıyoruz sadece.

Çok güzel..bakın kendini söylediniz "olası sebebler"diye...arkadaşın biri "aldatıyor olabilir" diye bir "olası ihtimal" söylemiş.

Ben de günün 16 saatini evde geçiren biri için "bu olasılığın"çok düşük oldugunu söyledim..

Sizin ihtimalinizin olasılığıni da bugune kadar eşimin bana karşı hissettirdikleri ile olasılık dışı olarak görüyorum .

Peki. Bütün sebepleri elediğinize göre mutlu ve sorunsuz evliliğinize gönül rahatlığıyla devam edebilirsiniz böylece. İyi akşamlar diliyorum.

Yakınlarında şahit olduğu bir durumun etkisinde falan mı kaldı acaba?
Onu beğendiğinizi sık sık belirtin.
Ooo çok yakıştı şöyle böyle gururunu okşayın bakalım ne olacak..

30 yaş sendromu kadınlarda oluyo erkekler 40 dan sonra andropoza girebiliyor ama 33 yaş çok erken. Birileri yaşlı duruyorsun demiş olabilir yada karın ne kadar genç. Bence iltifat et bol bol ne kadar yakışıklısın çok yakışıyoruz falan de zamanla geçer

İşte ne güzel araştırmışsınız , sebepleride yazıyor orada , burdan çıkarım yapabilirsiniz o zaman eşinizi tanıyorsanız.
Burda 30 yaşında erkek sendroma girmez yazan ben ve diğer arkadaşlar demekki yanlış biliyoruz hepimiz .

Muadili var mı onu arastiriyorum...hamile kaldigimizda,hamilelik tecrübesi yaşayanlarla konuşmak istemez miyiz?

Yalnız bu belirtilerin hepsi bende de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…