eşim abisi kankisi .... ben dış kapının dış mandalı misali

irras_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
2.966
207
323
Bursa
belki ben çok yanlış düşünüyorumdur bilemiyorum bencilmiyim diye çok düşünüyorum ..
diğer başlığımdanda az çok olayları biliyorsunuzdur şimdiki bu derdim ise eşimin diğer sevmediğim huyu ...
şimdi kendisi dışarıda abisi ve biricik kankisiyle .. ben evdeee canı sıkkın bir şekilde oturuyorum .. dün gecede beraberdi 2 gece öncede ... belki hiç arasmasam sabaha karşı anca gelir .. sorun dışarı çıkması ... bu dışarı çıkma olayını arada bir yapsa neyse derim ama sürekli olunca canım sıkılıyor bende istiyorum gezmeeek dolaşmak ama o bunu düşünmüyor işine gelmiyor ne yaptıysam olmadı gene çıktı gene çıktı ... ne yapmalıyım ya nasıl güzellikle evde kalmasını sağlayabilirim geç kalma erken gel dediğimde bile çok sinirleniyor sanki bekar paşam ne yapıcam ben ya böyle olan varmı kocası nasıl soğutucam dışardan kavgayla güzellikle olmuyor üff yaaa

sende cık gez kafana göre niye oturup hep sen mi beklicen onu oh ne ala valla hala güzel yolla anlatmayı düşünüyoruz nedir bu bizim ılımlı anlayışlı tavırlarımız bilmiyorum hep kadın musamma göstersin hep o anlayışlı olsun sıkıcı çok sıkıcı...

sanırım bu saatte çıkıp gezsem kan çıkar ...
böyle bi kocayla ne kadar gider daha bilemiyorum ömrüm hep onu beklemeklemi geçiçek yaa

sanırım bu saatte çıkıp gezsem kan çıkar ...
böyle bi kocayla ne kadar gider daha bilemiyorum ömrüm hep onu beklemeklemi geçiçek yaa

o zaman bu saatlerde çıkma. eşinin izin günlerinde sabahtan çık, istersen sende gel de, istemezse paşa gönlü bilir. çık, gez, dolaş...

o zaman bu saatlerde çıkma. eşinin izin günlerinde sabahtan çık, istersen sende gel de, istemezse paşa gönlü bilir. çık, gez, dolaş...

COK HAKLI ...! gelirse gelir :)) olmadi hangi gun evdeyse sart kos benimle disarda geziceksin bir gununu benimle geziceksin diye olmazmi uymazmi ben oyle yapiyorum !

ay feminist damarım tuttu yine,çıldıracağım.
bu erkekler bu kadar bencil olmak zorunda mı,bu nasıl bir çifte standarttır yahu?

canım bu arada şart falan koşma,çok itici gelir.tavsiyem senle keyifli zaman geçirmesini sağla ve fazla üzerine gitme.bilirim bu arkadaş canlısı erkek vakalarını.

Pöff, çok sinirlendim şimdi çok

Yapılabilecek fazla birşey yok. Sakın üstüne gitme, evden tamamen uzaklaşabilir.
Hiç sesini çıkarma ama fırsat buldukça kendini oyala, gez vs...
Yani özellikle eve ve ona yoğunlaştığını hissetmesin eşin.
Bu arada gerçekten sesini hiç çıkarma, güleryüzlü ol.
Neden dersen bir süre sonra ya vicdan azabı çekip hatasını düzeltecek
Ya da neler olduğunu anlamaya çalışacak, ilgisi sana yoğunlaşacaktır.
Hani bu kadın neden ilgisiz, yoksa beni önemsemiyor mu sendromu

Emin ol başka çözüm yok.
Biz bunu kardeşimin eşinde denedik, damat şimdi kardeşimin dizinin dibinde

ay feminist damarım tuttu yine,çıldıracağım.
bu erkekler bu kadar bencil olmak zorunda mı,bu nasıl bir çifte standarttır yahu?

o standartı sağlayan da malesef biz kadınlarız.
''o saatte çıkamam kan çıkar, keser, biçer...'' vs. gibi düşüncelerimiz olduktan sonra herşey müstehak bize.
konu sahibi arkadaş yanlış anlamasın ama amacı zaten kocasının yaptığını yapmak değil mi? kocasını sinir etmek değil mi?
ha o bar senin bu bar benim gezmez ama pekala bir arkadaşının evine oturmaya gidebilir. arkadaşı yoksa annesine gidebilir hatta annesinin evine evine gider ve ertesi gün arayıp ben 3-5 gün annemlerde kalacağım diyebilir.
o 3-5 günde de karısını seven, değer veren her koca gibi merak eder, endişelenir ve ''neden hala dönmedi'' diye sinir olabilir.
velhasıl erkeklerden bu kadar korkmaya hiç gerek yok, önce eşit olduğumuza inanmalıyız ki onlara da bunu hissetirebilelim.

ben olsam o bar bu bar gezerdim kız erkek karışık arkadaşlarımla :)
ya da yurtdışı turuna fln giderdim yine arkadaşlarımla
bakalım kim sinir oluyor

mesela ay ben şuraya gitmek istiyorum derdim laf arasında
aa tamam canım gidelim demedi diyelim
dışarı çıktı takmadı
ben de arar sonra bilmemkimle şuraya gidiyoruz kocacım
der bırakırdım bakalım gelio mu yanına gelmio mu :))
bir de başkalarıyla gezme diye kendi gezdirmeye başlar bu sefer

benim eşim evet benide gezdiriyor ama benim sinir olduğum şey zamanının bütün bir çoğunu arkadaşlarıyla geçirmesi .. o dediğinizide yaptım çıktım gezdim dolaştım hatta bazen o bana dedi çık gez diye ( yorgun olduğu zamanlarda ) evet kısa bir süreliğine ilgisini bana verdi ama sonra gene arkadaşları ön plana çıktı .. dün gece yarımda geldi eve sesimi çıkarmadım zaten birazda rahatsızdım .. yattık uyduk sonra ben öbür odaya gittim orda uyup kalmışım zaten gece yarısı geldi beni kaldırdı yatağa götürdü .. sabahta işe giderken şirinlik yapmaya çalıştı .. onu hiç umursamamaya çalışıcam bakalım öyle nolucak ... hiç demiycem evde kal birlikte vakit geçirelim diye .. susabilirsem tabi

evlimisiniz bilmiyorum ama evliyseniz eşinizin hoşlanmadığı birşeyi inadına yaparmıydınız / yapıyormusunuz merak ediyorum ... üstelik bunun sonucu sadece sizi huzursuz edicekken ..
ne yazikki erkeklerde değişiyor .. ve evet annemede gidiyorum şehir dışında o hemde 1 hafta fln .. eşim sadece 2 . ci günü başlıyor gelmiyormusun demeye kedi köpek gibi kavga edelim evet özler arar ama döndüğüm an gene o kavgalı ana dönebiliriz .. kadın kendisinden verir çoğu zaman ama bazı şeyler karşılıklı olmalıdır ..

ben değilde bi arkadaşım eşiyle bu yüzden tartışmışlar sen çıkıyosun ben çıkamıyorum diye. arkadaşım eşi evden çıkamadan hazırlanıp çarpmış kapıyı çıkmış gezmiş tozmuş arkadaşlarıyla gezmiş.eşini iki kızıyla bırakmış evde akşam dönmüş eve, gelirkende hep, eşinin nasıl tepki vereceğini düşünüyomuş. eve bi girmiş kocası mutfakta ,kucağında küçük kızı , bacağına yapışmış büyük kızı, adam küçük kıza mama yapmaya çalışıyo bi yandan . harap bitap düşmüş, bizimki bağırır çağırır diye düşünürken adam sonunda geldin eve ,canım çıktı akşama kadar demiş o olmuş tabi eşi her akşam gezmelerini bırakmış, çünkü başına ne geleceğini biliyo. en azından eşinin bu cesarete sahip olduğunu farketmiş.bu duyduğumdan beri arkadaşıma ayrı bi saygı duymaya başladım

keşke sende yapabilsen böyle bişey çünkü ne hissettiğini anlamazsa düzelmez bence...

Son düzenleme:
bugun ilk kez onu aramadım hoş konturumde yok zaten o yokmuş gibi davranıcam bundan sonbra ... beni gezdirmiyorsun kendin geziyorsun deyince sinirlerim acaip oluyor bundan sontra sinirlerimi kaldırmama kararı aldım

yok arkadaşım evli değilim. işte bende senin söylediğini söylüyorum, taviz veren hep kadın bu böyle olmaz diyorum. eşitsek buna göre yaşamak lazım. bak evden gittiğinde yokluğunu hissediyormuş, özlüyormuş. demek ki seni seviyor. tutumlarında biraz daha kararlılık gösterirsen aşabilirsin bu sorunu. eve geç geldiğinde bağır, çağır, kavga et demiyorum bu zaten yalnış bir davranış '' geç gidersem nolcak bağırcak çağırcak suscak'' gibi bi düşünce içinde olabilir. e senin gezmye gitmeni de sorun etmiyormuş ( ki bu konuda eşini tebrik ediyorum o gerikafalı erkeklerden olmadığı için )... sonuç olarak sen en iyisini yapmışsın zaten, umursamamışsın. bence bu konuda kararlı davran. en azından eşinin kafası karışır noldu da kızmıyor artık diye.

soruya cevap vermeyi unutmuşum. dediğim gibi evli değilim nişanlıyım, ilk başlarda yapma etme dediği meseleler benim mantığıma uymadığında çok kavga ettim. sorun çözüldü mü? tabi ki hayır. bende yapma etme dediği şeyleri yapmadım ama abartarak yapmadım. mesela bi ara ''kaşlarını alma'' dedi ''tamam'' dedim. birkaç hafta sonra ''istersen kaşlarını al'' diye kıvranmaya başladı, isyan ettiresiye kadar almadım. uzun süre o kezban halimle dolaştım etrafta. bu da benim taktiğim :)

içim içimi yiyior aramamak için iştemi aşağıdamı acaba diye ama aramıcam

bu konuyla ilgili bir fikra vardi, o aklima geldi...

yeni evlenmis bir cift, ilk aksamalarinda konusmaya basliyorlar, adam diyor ki;

-bak ben hergün arkadaslarimla disari cikarim istedigim saatte eve gelirim. beni arayip rahatsiz etme, ya da gelince dirdir etme

kadinda;

-tamam, olur. ama sunu da bil, bu evde sex her aksam saat 10:30 da yapilir. SEN OLSAN DA OLMASAN DA....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…