belki ben çok yanlış düşünüyorumdur bilemiyorum bencilmiyim diye çok düşünüyorum ..
diğer başlığımdanda az çok olayları biliyorsunuzdur şimdiki bu derdim ise eşimin diğer sevmediğim huyu ...
şimdi kendisi dışarıda abisi ve biricik kankisiyle .. ben evdeee canı sıkkın bir şekilde oturuyorum .. dün gecede beraberdi 2 gece öncede ... belki hiç arasmasam sabaha karşı anca gelir .. sorun dışarı çıkması ... bu dışarı çıkma olayını arada bir yapsa neyse derim ama sürekli olunca canım sıkılıyor bende istiyorum gezmeeek dolaşmak ama o bunu düşünmüyor işine gelmiyor ne yaptıysam olmadı gene çıktı gene çıktı ... ne yapmalıyım ya nasıl güzellikle evde kalmasını sağlayabilirim geç kalma erken gel dediğimde bile çok sinirleniyor sanki bekar paşam ne yapıcam ben ya böyle olan varmı kocası nasıl soğutucam dışardan kavgayla güzellikle olmuyor üff yaaa
sende cık gez kafana göre niye oturup hep sen mi beklicen onu oh ne ala valla hala güzel yolla anlatmayı düşünüyoruz nedir bu bizim ılımlı anlayışlı tavırlarımız bilmiyorum hep kadın musamma göstersin hep o anlayışlı olsun sıkıcı çok sıkıcı...
sanırım bu saatte çıkıp gezsem kan çıkar ...
böyle bi kocayla ne kadar gider daha bilemiyorum ömrüm hep onu beklemeklemi geçiçek yaa
o zaman bu saatlerde çıkma. eşinin izin günlerinde sabahtan çık, istersen sende gel de, istemezse paşa gönlü bilir. çık, gez, dolaş...
ay feminist damarım tuttu yine,çıldıracağım.
bu erkekler bu kadar bencil olmak zorunda mı,bu nasıl bir çifte standarttır yahu?
o standartı sağlayan da malesef biz kadınlarız.
''o saatte çıkamam kan çıkar, keser, biçer...'' vs. gibi düşüncelerimiz olduktan sonra herşey müstehak bize.
konu sahibi arkadaş yanlış anlamasın ama amacı zaten kocasının yaptığını yapmak değil mi? kocasını sinir etmek değil mi?
ha o bar senin bu bar benim gezmez ama pekala bir arkadaşının evine oturmaya gidebilir. arkadaşı yoksa annesine gidebilir hatta annesinin evine evine gider ve ertesi gün arayıp ben 3-5 gün annemlerde kalacağım diyebilir.
o 3-5 günde de karısını seven, değer veren her koca gibi merak eder, endişelenir ve ''neden hala dönmedi'' diye sinir olabilir.
velhasıl erkeklerden bu kadar korkmaya hiç gerek yok, önce eşit olduğumuza inanmalıyız ki onlara da bunu hissetirebilelim.
evlimisiniz bilmiyorum ama evliyseniz eşinizin hoşlanmadığı birşeyi inadına yaparmıydınız / yapıyormusunuz merak ediyorum ... üstelik bunun sonucu sadece sizi huzursuz edicekken ..
ne yazikki erkeklerde değişiyor .. ve evet annemede gidiyorum şehir dışında o hemde 1 hafta fln .. eşim sadece 2 . ci günü başlıyor gelmiyormusun demeye kedi köpek gibi kavga edelim evet özler arar ama döndüğüm an gene o kavgalı ana dönebiliriz .. kadın kendisinden verir çoğu zaman ama bazı şeyler karşılıklı olmalıdır ..
evlimisiniz bilmiyorum ama evliyseniz eşinizin hoşlanmadığı birşeyi inadına yaparmıydınız / yapıyormusunuz merak ediyorum ... üstelik bunun sonucu sadece sizi huzursuz edicekken ..
ne yazikki erkeklerde değişiyor .. ve evet annemede gidiyorum şehir dışında o hemde 1 hafta fln .. eşim sadece 2 . ci günü başlıyor gelmiyormusun demeye kedi köpek gibi kavga edelim evet özler arar ama döndüğüm an gene o kavgalı ana dönebiliriz .. kadın kendisinden verir çoğu zaman ama bazı şeyler karşılıklı olmalıdır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?