eşim abiye giymemi istemiyor

Eşin haklı canım..Gögüs dekoltesi var dikkat çekeceğini düşünmüşse dekoltesiz birşey giyinebilirsin..3 saatlik düğün için gerilmenize gerek yok.

Farklı birşey bakın..Gönlü olsun. Bence inatlaşmayın derim..

@Carrie; anladığım kadarıyla eşin abiye giymeni değil, o elbiseyi giymeni istemiyor. Dekoltesi cok fazla, çekinmiş olabilir.

Başka bir elbise alarak konuyu çözebilirsin

bu kız bekarkende bu tarz şeyler giyiyormuş ve eşi o zamanlar yakıştı bile diyomuş iltifat ediyomuş, kız arkadaşıyken dahamı az kutsaldı bu kız yani o zaman biri laf atsa biz evli değiliz arkadaş al götürmü dicekti, evlenince ne değişiyo onu anlamıyorum, kızı açıkken beğenir evlenince kapan der, mini etekli beğenir evlenince giyme der, bi adam beni mini etekli görüp beğendiyse demekki dışarda o tarz kızlara bakıyo, evlendikten sonrada bakacak bu kadar basit, sende onun kıyafetlerine karış bakalım ne hissedicek

canım şimdi yorumu sen yap bakalım erkeklerde gelinen son noktayı anlatacam:
pazar günü kıyafetler üzerine tartıştık. ben normalde şort giymeyi çok severim kışları kalın opak çoraplarla ve düz çizmeyle giyiyorum. erkek arkadaşım dediki giyme şu şortu bu sana yakışmıyor dedi. (düşünürken fikriniz olsun diye : boyum 170 kilom 60 ince uzun bir yapım var.)yakışmayan ne peki diyorum. bacağımmı eğri,kilommu fazla. hayır hiçbiri değil yakışmıyor sana diye tutturdu, yahu yakışmıyorsa bir sebebi olması lazım dimi,çıldırttı beni, dedim sen kıskanıyorsun beni. aslında yakıştığı için giymemi istemiyorsun. hayır alakası yok, mini etek giy kısa giy yakışıyor diye gurur duyuarım ben dedi. ama şort yakışmıyor sana. sana taviz vere vere işte bu hale geldik dedim,böle laubali şekilde yakışmıyor diye müdahale etme hakkını bulabiliyorsun kendinde. bayağı bir kavga ettik. ertesi gün konuştuğumuzda ağzındaki baklayı çıkardı.şortla çizme kalın çorap bile olsa vamp bir görünüm veriyormuş gözünde ondan yakışmıyor dermiş meğer. iki tane etek sipariş etmiştim netten bu kavgadan önce. onlar geldi bi sonraki gün. demezmi bunları hayatta işe falan giyemezsin.hiçbiyere giyemezsin çok kısa bunlar. eee dedim hanii nolduuu hani mini etek giyince kısa giyince güzel oldum diye gurur duyardınnn :52::52: napmaya çalışıyorsun sen diyo bu sefer de. kapak oldu tabi bu ona. ne garip şu erkekler yaaa:40:

taviz vermem istediğimi giyerim 26 yaşındayım beğenmeyen oğluna almaz babam bana hayatım boyunca karışmadıysa elin oğlunuda karıştırtmam boşanmaysa boşanma kavgaysa kavga.

göğüs dekoltesi fazla bence birde göğüslerin buyukse daha cok bellı olur.elbise cok şık fakat o göğüs kısmını bir broşla kapatabılırsin.herseyıne bu kadar karısıyormu bılmıyorum ama dugun bıter sızın huzursuzlugunuz hala devam ederse bu seferde gıydıgıne pışman olursun.

tamam kımse ıstemez erkek arkadasının esının kendıne fazla mudahele etmesını ama o şimdi sizin şık olup olmıyacagınıza degıl dısarıdakı erkeklerın sızde nasıl bakacaklarını dusunur ve bu yuzden huzursuz olur.

göğüsleri ortaya çıkaran dekolteyi bende sevmiyorum giymem şahsen..
illa göz kayıyoo o dekolteye..
Dinimizdede şöle bişi var iman tahtası(göğüs kemiği).. bilmem anlatabildim sanırım..

bir elbisenin ya sadece orta ayarda bir gögüs dekoltesi olacak,

ya sadece aşırı olmamak üzere sırt dekoltesi

ya da gene iç çamaşırı gösterecek kadar saçma kısalıkta olmayan etek boyu dekoltesi..

sizin gösterdiğiniz elbisenin aynı anda hem kallavi gögüs ,hem de sırt dekoltesi var:)

eşinizin giymenize karışması gayet normal...eşim de sevmez abiyeleri..

bende giymem çok da mühim değil yani illa giyicem diye tutturmam...

zaten aman buram açıldı yok şuram açıldı rahat oturup kalkamıyo bile insan...

kapalı elbiseler giyerek de çok şık olabiliyoruz..o zaman.........

yoo kıskanç falan değil
elbise kısada değil
dekoltesi çok açık diyor
ama bnm elbisemin dekoltesi o resimdekinden az birşey daha kapalı ve rengi kırmızı
yani uzunluk ve dekolte açısından resimdekine benziyor
Belliki dekolteden dolayi esin takmis elbiseye.
Sen her ne kadar kiskanc degil desende seven herkes birazda olsa kiskanir. Bence esin seni kiskandigi icin ve bu elbiseyi giyinip dügüne gittiginde yabanci gözlerin üzerinde olabilecegi ihtimalininde yüksek olmasindan dolayi elbiseyi giyinmeni istemiyordur. Fazla üzerine gidipte olayi büyütme derim. Baska bir abiye elbise giyin, daha kapali, dekoltesi bu kadar cok acik olmayan bir elbise sec.
Ayrica belkide birazda esinin yerine koyman gerek kendini, sen onun yerinde olsaydin onu kiskanmazmiydin yabanci gözlerden?
Sen esinden bir seyi yapmamasini istediginde o illede yapacam diye diretse, sende kizmazmisin? Inat ettigin sürece bu konu gereksiz yere büyür..

yaahu ben niye abiye giyemiyorum??
ne yapacam ben şimdi
kavga ede ede giyecem ben o abiyeyi
belki düğün berbat olacak, moralim bozulacak bütün keyfimi kaçıracak
ama ben onu giyecem.. :43:

zar zor izin alabildim işyerimden düğün için şimdide abiye krizi başladı !

o abiyeyi giyeceğimi biliyosun niye hala diretiyorsun diyorum giyinemezsin, giy de gör diyor bana yaa beni resmen tehdit ediyor

bu konuyu acmana bile gerek yoktu kendine o dekolte abiyeyi giymeyi yakistiriyorsan ve esini takmadiktan sonra bize ne soruyorsun !!! bi kadinin esine diklenmesi ne kadar igrenc

bu konuyu acmana bile gerek yoktu kendine o dekolte abiyeyi giymeyi yakistiriyorsan ve esini takmadiktan sonra bize ne soruyorsun !!! bi kadinin esine diklenmesi ne kadar igrenc

son cumlen haric katiliyoruum yani esin izin vermiyorsa giyme niye tatsizlik ciksin ki :51:

bacım senin abiye dediğin altı etek üstü sütyen,kocan haklı..hiç diretme ki huzurunuz kaçmasın...

bacım senin abiye dediğin altı etek üstü sütyen,kocan haklı..hiç diretme ki huzurunuz kaçmasın...

ben de katılıyorum üstü sütyen şeklinde :34:
sevgiliyken karışmakla evli olmak arasında fark var çünkü insanların bakışları da değişiyor. Siz genç kızken giydiğiniz dekolteler masumuiyetinize verilir.Herhangi bir niyet taşıdığı düşünülmez genç kızsınız sonuçta
Ama evliyseniz bazı şeyeleri artık görüp geçirdiğiniz neyin neyi tetiklediğini bileceğiniz ve kasıtlı yaptığınız düşünülür bakışlar da değişir, masumane bakışlar yerini şehvete bırakır maalesef.
Ben kasıtlı giyiyorsunuz demedim kesinlikle yanlış anlamayın. Ama insanların gözünde artık kadınsınız. Masum niyetle giydim deseniz de inanılmaz. Elbise bir de kırmızıymış.
Eşinize biraz anlayış gösterin derim

rahatladın mı biraz?
ferahladın mı? ohhhh yarasın :9:
evet, kendime çok yakıştırıyorum o elbiseyi, eşimede istediğim zaman karşı gelirim, robot değilim ben çünkü

sonuç olarakta o elbiseyi giymeye karar verdim!

konu kapanabilir :1:

Son düzenleme:
Ne demek ya kocana karşı gelme sözünü dinle, siz kendinizi kocanızın kölesi olarak mı görüyorsunuz. Bu düşünceye sahip olanların kendine güvenlerini yitirdiğini düşünüyorum, sırf tatsızlık çıkmasın diye kendinden ödün vermek çok saçma. Bence kesinlikle o elbiseyi giyinmelisiniz!

Ne demek ya kocana karşı gelme sözünü dinle, siz kendinizi kocanızın kölesi olarak mı görüyorsunuz. Bu düşünceye sahip olanların kendine güvenlerini yitirdiğini düşünüyorum, sırf tatsızlık çıkmasın diye kendinden ödün vermek çok saçma. Bence kesinlikle o elbiseyi giyinmelisiniz!

sağol arkadaşım
sana katılıyorum
duyanda dandöz kıyafetiyle gidecem zannedecek ya :1:

görmüyomusun bana ne diyor ''bi kadinin esine diklenmesi ne kadar igrenc'' :9: :9: :9: :9:

bu arada kararım karardır, giyecem onu

Son düzenleme:
diklenme ne demek yawww zaten suus suus binsin tepene demii onlar insanda biz degilmiyiz kadin herzaman sussun heryese tamam desinn oohh valla erkek olmak varmisss.. hani abarmak gerekmiyor ama herseyede tamam denmez ki cnmm..

elbiseye gelince herkesin kendi fikri onu elestiremem ama elbise haniii yaniii hem güzeelll hem kirmizii hem sexyy icindekide güzelsee adam kiskanmasinda napsin yani

Son düzenleme:
Bunu kadın erkek savasına getirmiş bazı üyelerimiz.Bilmem farkındalar mı yangına körükle gitmek derler bunun adına..

giyindi diyelim..Peki ne olacak ? eşi bu durumdan hoşnut olmayıp ileri derecede sorunlar çıkardığı vakit buraya birdaha konu açarsa ne demeyi düşünüyorsunuz '' Aferin sana kadının fendi erkeği yendi '' mi ? ..Başka bir konu olsa kadının evet sessiz kalmasına tepki gösterebilirdik ama bu farklı bir konu hanımlar..

Carrie umarım yorumlara inat giyineceğim demiyorsundur, şayet eşim bana giyinme dese ben giyinemezdim içim rahat etmezdi..Yoksa ona laf geçirememek değil derdim 3 saatlik bir dügün için gerilmeye gerek yok diye düşünürdüm..

Bekârlık hallerinizdeki giyim tarzınızı artık hoşnut karşılamaması ilginç bir durum değil normal bir durumdur hepimiz bekarlığımızda yaptığımız çoğu şeyi evlendiğimizde daha özenerek yapmıyor muyuz ? bekârken böyleydim taviz veremem demek her konu için geçerli değildir hanımlar, her durum için bu tavrı takınamayız..Eşi kıskanmış ve giyinmesini istememiş çok normal bir durum.

Giyinme canım kararına elbette saygım var ama inan bu durum onun kırılmasına vesile olup ilerleyen zamanlarda temcid pilavı gibi sürekli sana sunmasına sebebiyet verir..Eşsiniz sizden istediği şey çözümsüz bir istek değil, gayet makul.

rahatladın mı biraz?
ferahladın mı? ohhhh yarasın :9:
evet, kendime çok yakıştırıyorum o elbiseyi, eşimede istediğim zaman karşı gelirim, robot değilim ben çünkü

sonuç olarakta o elbiseyi giymeye karar verdim!

konu kapanabilir :1:

:))) diklenmek demek karsi gelmek , kafa tutmak burda bi uye sormus anlamini bende yaziyorum ben size demedim bosuna esini takmayan bir bayan buraya konu aciyor bizi mi takacak diye .... kendine yakistiriyorsa orasini burasini acmayi esinin musade etmedigi halde naparsa yapsin sonucta oda bir erkek milletin icine seni goguslerin apacik ortada belin ortada cikarmak istememesi gayet normal ......bi kadin esinin ne tarz sekilde giyinmesine musade ettigini bilir dimi ama ??? sen gulmeye devam et o elbiseyi madem giyecen giy ama sakin buraya tekrar konu acipta o elbiseyi giydim esimden laf isittim tokat atti vs gibi yazma okkkkk

Son düzenleme:
Back
X