- 30 Aralık 2009
- 23.892
- 96.185
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belliki dekolteden dolayi esin takmis elbiseye.yoo kıskanç falan değil
elbise kısada değil
dekoltesi çok açık diyor
ama bnm elbisemin dekoltesi o resimdekinden az birşey daha kapalı ve rengi kırmızı
yani uzunluk ve dekolte açısından resimdekine benziyor
yaahu ben niye abiye giyemiyorum??
ne yapacam ben şimdi
kavga ede ede giyecem ben o abiyeyi
belki düğün berbat olacak, moralim bozulacak bütün keyfimi kaçıracak
ama ben onu giyecem..
zar zor izin alabildim işyerimden düğün için şimdide abiye krizi başladı !
o abiyeyi giyeceğimi biliyosun niye hala diretiyorsun diyorum giyinemezsin, giy de gör diyor bana yaa beni resmen tehdit ediyor
bu konuyu acmana bile gerek yoktu kendine o dekolte abiyeyi giymeyi yakistiriyorsan ve esini takmadiktan sonra bize ne soruyorsun !!! bi kadinin esine diklenmesi ne kadar igrenc
bacım senin abiye dediğin altı etek üstü sütyen,kocan haklı..hiç diretme ki huzurunuz kaçmasın...
bu konuyu acmana bile gerek yoktu kendine o dekolte abiyeyi giymeyi yakistiriyorsan ve esini takmadiktan sonra bize ne soruyorsun !!! bi kadinin esine diklenmesi ne kadar igrenc
Ne demek ya kocana karşı gelme sözünü dinle, siz kendinizi kocanızın kölesi olarak mı görüyorsunuz. Bu düşünceye sahip olanların kendine güvenlerini yitirdiğini düşünüyorum, sırf tatsızlık çıkmasın diye kendinden ödün vermek çok saçma. Bence kesinlikle o elbiseyi giyinmelisiniz!
rahatladın mı biraz?
ferahladın mı? ohhhh yarasın
evet, kendime çok yakıştırıyorum o elbiseyi, eşimede istediğim zaman karşı gelirim, robot değilim ben çünkü
sonuç olarakta o elbiseyi giymeye karar verdim!
konu kapanabilir![]()