kardesler icin 4 haftada gelip 1 hafta kalmak uzun bir zaman bence. neredeyse 12 ayin 1 ayinda sizdeler. ustelik savruk, sorumsuz insanlarmis. adam rahatsiz olabilir, hak veririm. benim ablamla ayni sehirdeyiz, o da evli. yilda 21 defa görmüyorum bile. bence uzun bir zaman. yilin 21 günü gitsem bendem de rahatsizlik duyacaklarına eminim.
annemin kardeşi de ben cocukken bekardi hep gelirdi. camis gibi yatardi - ondan da rahatsiz olurduk ama annem gergin biri oldugu icin kocaniz gibi dile getiremezdi kimse. sonra annemin kardesi evlendi. bu sefer haftasonlari kocasiyla gelmeye basladi kendi gibi sorumsuzdu kocasi da. oglen 1e kadar uyurlardi, evimizin salonuna giremezdik.
yani esine kizamayacagim.
ama sana kızabilirim .
adamin ailesi de paranızı gasp etmis hic dirdir yapmadığın için unutulmus gitmis. simdiyse sanki kendisi ailesiyle arasina sınır çizebilmis, düzgün bir ailesi varmis gibi konusup duruyor . neden? çünkü sen unutmussun bile hic onun ailesini suclamasinlar.
bir dahaki sefere "cok masraf ettik" dedigi zaman "hayatim sen ne diyorsun ya? 7 günde harcadığımız 3bin lira para 1 gram altin etmiyor. Babanlar geri odeyecegiz diye bana takilan 60bin tl parami aldi boynumdan, 120 gram altin ediyordu o donem. ben agzimi açıp bir laf ettim mi??? cevap bekliyorum! hah aynen öyle. bundan sonra kardeslerime harcadığım bir kurusa laf edersen sana yemin ediyorum babani arar isterim, görürsün" falan de. esin bundan anlar
bir de yaslarj 28 falanmis cocuk değiller. 1 hafta gelecekleri eve bir kurus harcamiyorlar mi? yemek yemeye gittiginizde falan hep esiniz ya da siz mi ödüyorsunuz eşin masraflarindan bahsediyor?