Canım öncelikle sayılı günün kalmış inşallah bebişini alacaksın kucağına ve bu sıkıntılar biraz olsun 2. plana ötelenecek. Belli ki eşin birinin dolduruşuna gelmiş ya da senin farkedemediğin bir şeye takılmış. Ona neden ailen ile görüşmek istemediğini sordun mu neden görüşmek istemiyormuş? Belki de bu durum üstesinden gelinebilecek birşeydir. Senin evden uzak kalmandan dolayı onları suçluyor olabilir.
Bence eşinin ailen ile görüşmek zorunda olduğu durumlarda onunla konuşmalarındaki uslup çok önemli öyle bir yaklaş ki hayır diyemesin.
Bence eşin eninde sonunda senin ailenin kıymetini iyi insanlar olduğunu anlayacak ama umarım çok geç olmaz. Belli ki eşin dolduruşa gelebilen biri onu sözle etkiyelebileceğini gösterir de keşke senin sözlerinden ya da iyi yorumlardan etkilense. Çare zaman ve iyi iletişim inşallah çözeceksin sorununu canım içini ferah tut pozitif düşün. İyi düşün ki bu davranışlarına yansısın, davranışların karşındakine pozitif enerji versin ve o da sendeki pozitif enerjinin etkisi ile iyi davransın iyi düşünsün ve iyi olsun. Yani iyi düşün iyi olsun :).
haklisiniz, baska carem yok gibi. Tesekkur ederim :)
cocukdan sonra esler dahada butunlesiyo bebisden snra evliligin daha farkli olur insallah ailene karsida tavri zamanla duzelir merak etme ve sabret esini seviyosan ailenle senin gorusmene bisey demiyosa ustune gitme bazi seyleri zaman gosterir ve zaman insani degistirir ailenin gelmesine bisey demez belki bebek onu degistirir esine bak bi bebek ne zorluklarla buyuyo bende boyle buyudum smdi neden ailemle gorusmuyoruz dersin tabi dogru zamanda kv bu konuyla ilgili muhatap olma belki oglunu kiskanmistir senin ailenden zamanla duzelir sen esinlee arani iyi tut zamanla uzuluyorum bu duruma dersin esinin senin ailenden sevdigi insanlar varsa onlar annemlerde hadi bizde gidelimmi az oturu kalkariz falan diye diye az az alistirirsin zamanla dyzelir
Tesekkurler, tavsiyelerinizde cok haklisiniz, iste ben de tam o durumda ne yapacagimi dusunuyorum, bazen esimle yapma soyle filan gibi konustugumda, uzmek istemiyorum seni, hamileligin bitsin bazi seyleri oyle konusuruz demisti. Ben de bebek dogduktan sonra uzulmem normal mi sanki dedim sustu. İste tahminimce annenlere goturmek ve onlarin sık gelmesi gibi seyler olmasin dicek. Nasil delirmeden durucam, kendimi kontrol edememekten korkuyorum. Bir de su var, ben onyargi konusunda cok hassasim, ama k.v bizi bu hale getirdiginden o kadar kesin ve eminim ki. Ayri oturdugumuz halde evlerini bosaltip bize tasindilar ve 9 aylik hamileyim hicbir ev isi yapmiyor, ne yemek, ne bulasik. ustelik sabaha bulasik birakma diyor. Ama herkesin gozunde de tum isi kendisi yapmis izlenimi birakabiliyor, cok yoruluyorum ve uzuluyorum. uzuldugum sey su: annesi yuzunden boyle iyi bir kocanin tadini cikaramiyorum.
Tesekkurler, tavsiyelerinizde cok haklisiniz, iste ben de tam o durumda ne yapacagimi dusunuyorum, bazen esimle yapma soyle filan gibi konustugumda, uzmek istemiyorum seni, hamileligin bitsin bazi seyleri oyle konusuruz demisti. Ben de bebek dogduktan sonra uzulmem normal mi sanki dedim sustu. İste tahminimce annenlere goturmek ve onlarin sık gelmesi gibi seyler olmasin dicek. Nasil delirmeden durucam, kendimi kontrol edememekten korkuyorum. Bir de su var, ben onyargi konusunda cok hassasim, ama k.v bizi bu hale getirdiginden o kadar kesin ve eminim ki. Ayri oturdugumuz halde evlerini bosaltip bize tasindilar ve 9 aylik hamileyim hicbir ev isi yapmiyor, ne yemek, ne bulasik. ustelik sabaha bulasik birakma diyor. Ama herkesin gozunde de tum isi kendisi yapmis izlenimi birakabiliyor, cok yoruluyorum ve uzuluyorum. uzuldugum sey su: annesi yuzunden boyle iyi bir kocanin tadini cikaramiyorum.
herkesin hayatinda farkli sinavlar biraz sabir biraz dua esini seviyosun anladigim kadariyla sana yanlizken ev supurtmuyo bulasik yikatmiyosa aslinda sana kiyamiyo hee bu arada esinde seni seviyo biraz ailesinden etkileniyo galiba sana yanlizken okadar iyi davraniyosa sen sabret yakinda annesibede tahammul edemez tabi ortam nasil bilmiyorum ama benim gozumde canlanan kv oturuyo sen 9 aylik hamile ev isi yapiyosun yemek yapiyosun falan esinde rahatsiz olur yakinda bi acidanda dusunuyirum bende hamileyken son gune kadar isimide yaptim yemegimide yaptim tabi ben kv ayni evde oturmuyorum ayni evde olsam belki yardimci olmasini beklerdim ben dinleniyim birazda o yapsin diye dusunebilirdim ailen konusunda meseka 6 ay hic gitme ailene ama bu zaman zarfinda donem donem esine cok mutsuz oldugunu hissettir bi bakmissin o hadu gidelim dicek o gitmezse gitmesin mutluysan esinle senin gitmene bisey demesin yeter bosveerYorumlariniz icin cok sagolun hepiniz, arkadasimiz ezik misin nasil izin verdin size tasinmalarina yazmis, ama iki sey soz konusu,.dogacak bebek ve iyi bir koca. Annesine duskunlugu yuzunden bosansa miydim? kiz degil, ultrason erkek gosterdi bebegi. Ev islerine gelince esim elektrik.supurgesini hep alir elimden tum evi supurur, fazla bulasik cikmasin diye nerdeyse tencereden yiyecek, sen yikama yorulma diyor. Tabi ki yalnizkennnn... Annesinin yaninda yaklasmaz bile bana. Bakalim nolacak. Stres zararli demekle anlasalardi 6aylik hamile kadini evden kovmazlardi, ustelik doktor ailesindeyim, egitim bossss, insanlik yoksa. Ama sozde gercekten iyi her sey, konusur guleriz, kenardan bakan ornek kv-gelin illskisi gorur, ama kadin hisseder, bi hukumranlik var uzerimde
herkesin hayatinda farkli sinavlar biraz sabir biraz dua esini seviyosun anladigim kadariyla sana yanlizken ev supurtmuyo bulasik yikatmiyosa aslinda sana kiyamiyo hee bu arada esinde seni seviyo biraz ailesinden etkileniyo galiba sana yanlizken okadar iyi davraniyosa sen sabret yakinda annesibede tahammul edemez tabi ortam nasil bilmiyorum ama benim gozumde canlanan kv oturuyo sen 9 aylik hamile ev isi yapiyosun yemek yapiyosun falan esinde rahatsiz olur yakinda bi acidanda dusunuyirum bende hamileyken son gune kadar isimide yaptim yemegimide yaptim tabi ben kv ayni evde oturmuyorum ayni evde olsam belki yardimci olmasini beklerdim ben dinleniyim birazda o yapsin diye dusunebilirdim ailen konusunda meseka 6 ay hic gitme ailene ama bu zaman zarfinda donem donem esine cok mutsuz oldugunu hissettir bi bakmissin o hadu gidelim dicek o gitmezse gitmesin mutluysan esinle senin gitmene bisey demesin yeter bosveer
herkesin hayatinda farkli sinavlar biraz sabir biraz dua esini seviyosun anladigim kadariyla sana yanlizken ev supurtmuyo bulasik yikatmiyosa aslinda sana kiyamiyo hee bu arada esinde seni seviyo biraz ailesinden etkileniyo galiba sana yanlizken okadar iyi davraniyosa sen sabret yakinda annesibede tahammul edemez tabi ortam nasil bilmiyorum ama benim gozumde canlanan kv oturuyo sen 9 aylik hamile ev isi yapiyosun yemek yapiyosun falan esinde rahatsiz olur yakinda bi acidanda dusunuyirum bende hamileyken son gune kadar isimide yaptim yemegimide yaptim tabi ben kv ayni evde oturmuyorum ayni evde olsam belki yardimci olmasini beklerdim ben dinleniyim birazda o yapsin diye dusunebilirdim ailen konusunda meseka 6 ay hic gitme ailene ama bu zaman zarfinda donem donem esine cok mutsuz oldugunu hissettir bi bakmissin o hadu gidelim dicek o gitmezse gitmesin mutluysan esinle senin gitmene bisey demesin yeter bosveer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?