Merbaba arkadaslar, hep derim iyi bir esim var, ama bir de iyi gorunen bir kayinvalidem, cok komik ve cok anlamsiz bir sebep yuzunden ciddi bir haksizlik yaparak esim hamile halimle annemlere kovdu beni bir kac ay once, sonra baristik, donmem.dedim.ama.dondum. Ama hic birsey olmamis gibi mutluyuz, esim ilgili sevecen dikkatli... ama icimde buyuk huzursuzluk var, o olaydan sonra esim annemleri aramiyor ne bayramda ne de normal bi gunde, annemlerde oldugumda apartmana dahi yaklasmiyor beni almak icin. Oysa benim ailemle onun arasinda hic bir sey yasanmadi, onun ailesiyle benim aramda yasanmisliklar oldu, cok ama cok haksizlik ettiler soylersem sok olursunuz. Esim.annesine oyle.duskun ki annesi yogurta siyah dese, o da evet siyah tabi der bana.. Hamile halimle kivrandim resmen annesi yuzunden. yine de annesine saygim sonsuz, artik iyi de geciniyoruz, ama her sey annesinin tamamen kontrolu altinda sanki, boyle bir durum var: aileni unutursan, arada sirada gorursun (zaten sık gidemiyorum), bizi de tamamen ailenle muhattap etme, sana mutlulugu saglayalim. Yani ozgurum, mutluyum, esim bir dedigimi iki etmez, ama annemlerin ismi geldi mi surati bir karis olur, ben bunca cektirdiklerine ragmen ailesini basimin ustunde tutuyorum, ama benim ailemle onun arasinda bisey olmadigi halda silip atti, 9.ayimdayim sayili gunler kaldi doguma, ama esimin ailemi silmesi bu mutluluklari bogazima diziyo sanki. arkadaslarim diyor ki bos ver sen annenlerle gorus yeter diyorlar. ama annemler esimi ogullari gibi sevmistiler, bunu haketmediler. simdi korkuyorum bebek dogunca annenlere goturmek yok, annenler.sık gelmesinler gibi konular baslicak. ne yapmaliyim bilmiyorum, kafam gibi konuyu da karisik yazdim belki ama kisacasi evlilik hayatinda kocanin karisinin ailesini silmesi disinda her sey yolundaysa kadin ne yapmali?
Son düzenleme: