eşim ailesi ile olayları saklıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi sabl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sabl

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
59
3
6
35
Konya
hepinize hayırlı geceler kızlar,şu an canım o kadar sıkıldıki eşime.....8 senelikte evliyiz
biz kayınvalide ile altlı üstlü oturuyoruz.yani beraber sayılırız.gelenimde gidenimde sirekli beraber olruz.ayyy neyse konuyu uzatmıycam,dağıtmıycam.görümcemin oğlu evden yüklü bir miktar yürütmüş hırsız işi sannedip polise haber vermediler.bu olayı ilk ablası eşime anlatmış.eşim sağolsun ketum dur.hiçbirşey söylemedi anlatmadı,ben 6 ay sonra eltimden öğrendim,onda bakla ıslanmaz,sonra eşime dedim,hiç tepki vermeyince anladım ki biliyor.sonra eltime kızdı,herkeze yaydığı için....
_beni ailenden görmediğin için mi anlatmadın,dedim.ben ailem de sıkıntı oldumu yada ailem seni de içimizden görüp konuşuyoruz dedi
_anlatma kimseye dediler,hem bilip ne yapacaksın.dedi.sert bir ifadeyle
ortanca görümcemin kızı hafif depresyon geçirmiş.eşimi de çok sever...eşim de o ablasını çok sever.4 ay önce kızımız yine stres ve sıkıntıdan rahatsızlanıp eşimi şimdiki gibi ararlar,o da hemen evden çıkıp gitti.ben olayı öğrendim yine eltimden .ortanca görümcem eşimi kenarı çekip,bunun duyulmasını istemiyoruz,kimseye birşey anlatma,dediğini duydum.zaten yukarı geldler mi selamlaşıp hemen başka odaya geçerler,kapıyı da güzelce kapatırlar,içeri girersek suspus ,çıkınca devam ederler,buna bazen eşim de dahil olur.
oğlu parayı yürüten görümcemin oğlu şimdi de babasının kartından bir miktar daha para çekmiş ve yakayı ele vermş..bizimkiler yukarı da oturup konuşuyorlarmış meğer.ve bu sabah kayv de geldi anlattı,sana söylüyorum senin ağzın sıkı kimseye söyleme,kocana da söyleme yoksa bana çok kızar dedi.......
hem üzüldüm hem sevindim,kayınval de beni tanımış,ağzımın sıkı old. biliyor ama eşim beni tanıyamamış.
_ablam ağlıyo,hemen buraya gel dedi,niye çağırdı bilmiyorum,ben gidiyorum geç gelirim dedi ve çıktı gitti. şimdi ben eşime gelince ne diyeyim.ne soroyum,yada hiç mi konuşmuyum anlatmasını mı bekliyim

Eşiniz kendi ailesindeki kötü olayları saklıyor,
sizden mi utanıyor anlamadım ki?

Ya size güvenmiyor ya da siz ona güven verememişsiniz..
''Biz'' olamamışsınız.
8 yıllık evlilikte de önemli bir sorun bu...

Son düzenleme:
eşin seni benimsememiş ve yabancı olarak görüyor
haliyle sana ailesinin açığını anlatmıyor,fırsat vermiyor

seni hem anliyorum hak veriyorum, ama hem de vermiyorum.

Soyleki, sonucta esin bu ve sen esinin ailesiyle hep yakin ayni apartmanda oturmussun. Ve 8 sene sonra belirli bir sIcaklik ve guven beklemissin. Ama olmamis, gorumcelerin sana anlatmak istememisler. Sen de kirilmissin. Ama esine kirilma bence, sonucta sir ona ait deyil, ablalari baska kimseye anlatma dediyse anlatamaz bu sen dahi olsan.
Demek ki ablalari sana o kadar yakin hissetmiyor kendilerini sana. Sen bence bunu da dert etme, herkes herkesle akrabalik bagi da olsa yakin hissetmeyebilir kendini, boyle onemli bir sirri paylasmak konusunda.

Bence unut gitsin. Isine bak, bosuna basini agritma.

eşin seni benimsememiş ve yabancı olarak görüyor
haliyle sana ailesinin açığını anlatmıyor,fırsat vermiyor

Boyle birsey herseyin basina gelebilir. Cocuklar ergenken basimiza ne gelecegini hic bir sekilde kestiremeyiz. Benim cocugum boyle hirsizlik yapsa cok utanir, kimselere soylemek istemezdim. Ayrica bu acikta deyildir. Basina gelen talihsiz bir olaydir. Ayrica acigini aramak ta neyin nesi esin ailesinin ? Onlar bizim dusmanimiz mi ?

Son düzenleme:
sinsi bi aileye gelin düşmüşsünüz. benım yengemde böyleydı , bı evın ıcınde fısır fısır ananeme hcbısey bellı etmezlerdı kızlarıyla.
onların aılecek karakter yapıları boyle, sen hıc uzerıne alınma.kişisel olamaz bu cunku, yapıları boyle değişmezler.

Bunlar Bence Rezil Olmak İstemiyor Olay Budur Çekiniliyo Senden Yarın Birgün Yüzlerine Vurmanı İstemiyorlar

Seninde Böle Durumun Olsa Buna Karşılık Sende Onlara Hatalarını-Günahlarını Yüzlerine Vurma Diye :34:

Bunlar Bence Rezil Olmak İstemiyor Olay Budur Çekiniliyo Senden Yarın Birgün Yüzlerine Vurmanı İstemiyorlar

Seninde Böle Durumun Olsa Buna Karşılık Sende Onlara Hatalarını-Günahlarını Yüzlerine Vurma Diye :34:

Evet, aynen oyle. Ama canim bak seninde evladin var. Allah korusun onun da boyle sorunlari olsa sen soylermiydin gorumcelerine eltine ? Kimse soylemek istemez. Esinle bu yuzden arani bozmaya deymez bence. Kabullenmen bu durumu en mantiklisi. Sen onlardan deyilsin, onlarin kardesi deyilsin. Sen elsin. Esin onlarin kardesi, ve onlarin sana sirrini anlatma mecburiyeti de yok.
Sana karsi yapilmis bir hata yok burda.

Bende olsam ailemin eksik gediklerini eşime anlatmazdım öylede olmak lazım insanoğlu çiğ süt emmiş olur ya bir gün başıma kakar aileme laf gelirse hele haberdar eden bensem bunu kaldıramayabilirim ..

Bende esim benimle paylassin, dertlessin isterim...
Fakat bazi konular gercekten ozeldir, aile ve arkadaslarin kimse duymasin lutfen derse anlatamazsin, en yakinina bile...
Bu kadar icli disli olmaniz da, cok sagliksiz geldi, elti, gorumce, bosbogaz, agzi siki laflari havalarda ucusuyor, ben cok zorlanirdim...

Evet, aynen oyle. Ama canim bak seninde evladin var. Allah korusun onun da boyle sorunlari olsa sen soylermiydin gorumcelerine eltine ? Kimse soylemek istemez. Esinle bu yuzden arani bozmaya deymez bence. Kabullenmen bu durumu en mantiklisi. Sen onlardan deyilsin, onlarin kardesi deyilsin. Sen elsin. Esin onlarin kardesi, ve onlarin sana sirrini anlatma mecburiyeti de yok.
Sana karsi yapilmis bir hata yok burda.

Öyle Öylede Benim Evladım Yok :1: Hatlar Karıştı Sanırım

Öyle Öylede Benim Evladım Yok :1: Hatlar Karıştı Sanırım

LOCA cim, cok dogru soze ne denir diyerek altini cizeyim maksadiyla alintilamistim. Ama karisik yazmisim sanirim, sana gibi olmus :). Konu sahibim soyledigim sanaydi canim :).

LOCA cim, cok dogru soze ne denir diyerek altini cizeyim maksadiyla alintilamistim. Ama karisik yazmisim sanirim, sana gibi olmus :). Konu sahibim soyledigim sanaydi canim :).

Sağolasın Canım Yoruma Katılıp Beğendiğin İçin :16: Ama Konu Sahibi Benmişim Gibi Oldu Neyse Anlaşıldı Durum Şimdi :1::31: :38:

ben de ailemdeki olumsuzlukları eşime anlatmam.hoş eşimin olaylarını da kendi aileme anlatmam.eşimin ailesinde olanları da sorgulamam:34:

Annem hem abime hem bana tembih eder aile içinde ki sorunlarınız aile içinde kalsın , ailenizden dert yanmayın.
Ki haklı da yani bugün eşler birbirinin yüzüne vurmakda süperler. Oyüzden çok gereksiz.
Ben ailemdeki olumsuzluğu evlenince eşime anlatmam , abimde anlatmaz.
Bunun evlenip aile olmakla alakası yok.

Kesinlikle kendi ailemin kötü tarafını asla eşime söylemem.
Hoş çok şükür ailemin kötü şuyu var diyebileceğim birşeyleri yok.

Ama sizin durumunuz çok farklı altlı üstlü ve hatta dediğiniz kadar bayağı bir içli dışlısınız.
Bazı olaylardan sizinde haberiniz olmalıydı diye düşünüyorum.

Aslında ben fazla laf taşıyan erkeğide sevmem.

hepinizin yorumlarına teşekkür ediyorum.eşim hala gelmedi,onu bekliyorum.eş faktörü çok önemli,kendi ailemle ilgili sıkıntıları da bilir ama kimseye söylemez.annem bir gün başına kakar diye korkar ama sağolsun şimdiye kadar hiç olumsuz birşeyini duymadım
ve anlatmak istersen dinlerim,istemezsen anlatma diyeceğim............
:45:

Boyle birsey herseyin basina gelebilir. Cocuklar ergenken basimiza ne gelecegini hic bir sekilde kestiremeyiz. Benim cocugum boyle hirsizlik yapsa cok utanir, kimselere soylemek istemezdim. Ayrica bu acikta deyildir. Basina gelen talihsiz bir olaydir. Ayrica acigini aramak ta neyin nesi esin ailesinin ? Onlar bizim dusmanimiz mi ?

hangi kafayla okuyosanız anlamıyorum

arkadaşın kocasına göre bu gibi durumlar utanç verici besbelli eşiyle bile paylaşmıyor

merak etmeyin insanlık hali herkesin başına gelebilir bunun ben fazlasıyla bilincindeyim,zaten o bahsedilen ergen çocuklara da laf etmedim
lütfen biraz dikkatini ver konuları okurken

hepinize hayırlı geceler kızlar,şu an canım o kadar sıkıldıki eşime.....8 senelikte evliyiz
biz kayınvalide ile altlı üstlü oturuyoruz.yani beraber sayılırız.gelenimde gidenimde sirekli beraber olruz.ayyy neyse konuyu uzatmıycam,dağıtmıycam.görümcemin oğlu evden yüklü bir miktar yürütmüş hırsız işi sannedip polise haber vermediler.bu olayı ilk ablası eşime anlatmış.eşim sağolsun ketum dur.hiçbirşey söylemedi anlatmadı,ben 6 ay sonra eltimden öğrendim,onda bakla ıslanmaz,sonra eşime dedim,hiç tepki vermeyince anladım ki biliyor.sonra eltime kızdı,herkeze yaydığı için....
_beni ailenden görmediğin için mi anlatmadın,dedim.ben ailem de sıkıntı oldumu yada ailem seni de içimizden görüp konuşuyoruz dedi
_anlatma kimseye dediler,hem bilip ne yapacaksın.dedi.sert bir ifadeyle
ortanca görümcemin kızı hafif depresyon geçirmiş.eşimi de çok sever...eşim de o ablasını çok sever.4 ay önce kızımız yine stres ve sıkıntıdan rahatsızlanıp eşimi şimdiki gibi ararlar,o da hemen evden çıkıp gitti.ben olayı öğrendim yine eltimden .ortanca görümcem eşimi kenarı çekip,bunun duyulmasını istemiyoruz,kimseye birşey anlatma,dediğini duydum.zaten yukarı geldler mi selamlaşıp hemen başka odaya geçerler,kapıyı da güzelce kapatırlar,içeri girersek suspus ,çıkınca devam ederler,buna bazen eşim de dahil olur.
oğlu parayı yürüten görümcemin oğlu şimdi de babasının kartından bir miktar daha para çekmiş ve yakayı ele vermş..bizimkiler yukarı da oturup konuşuyorlarmış meğer.ve bu sabah kayv de geldi anlattı,sana söylüyorum senin ağzın sıkı kimseye söyleme,kocana da söyleme yoksa bana çok kızar dedi.......
hem üzüldüm hem sevindim,kayınval de beni tanımış,ağzımın sıkı old. biliyor ama eşim beni tanıyamamış.
_ablam ağlıyo,hemen buraya gel dedi,niye çağırdı bilmiyorum,ben gidiyorum geç gelirim dedi ve çıktı gitti. şimdi ben eşime gelince ne diyeyim.ne soroyum,yada hiç mi konuşmuyum anlatmasını mı bekliyim

Valla Boyle Altli ustlu yada beraber yasiyosan bunca yildir esinin onlari ailesi gibi gormesi seni de gerekli gordugunde saf disi birakmasi normal. Cunku siz yalniz basiniza bi aile olamamissiniz. Sen o ailenin icine gelmissin yalnizca...

Son düzenleyen: Moderatör:
hangi kafayla okuyosanız anlamıyorum

arkadaşın kocasına göre bu gibi durumlar utanç verici besbelli eşiyle bile paylaşmıyor

merak etmeyin insanlık hali herkesin başına gelebilir bunun ben fazlasıyla bilincindeyim,zaten o bahsedilen ergen çocuklara da laf etmedim
lütfen biraz dikkatini ver konuları okurken

Tek bir kafam yani basim var. Ben onunla okuyorum :34:

Back
X