- Konu Sahibi yasminapdr
-
kv ye ne kadar uzaksın o kadar kafan rahat aslında
evet haklısınız hepinizde arkadaşlar.benim zaten saygısızlık yaptığım yok ki yapmamda zaten kim olursa olsun. annesi bana defalarca bağırdı çağırdı hep eşimle mutluluğum bozulmasın diye güzelce anlattım derdimi. kadın uydurdu kafasında bişeyle eşime beni şikayet etti defalarca.allaha çok şükür o konu bitti artık ama ne yeni evlendiğimden bişey anladım ne huzurluyum.bakalım idare edicem gidebildiği yere kadar.Allah benim eşime akıl fikir versin.
Arkadaşlar merhaba.şu an tek ilgilenmek zorunda olduğum konunun içinden çıkamadığım için sizlerden fikir almak istiyorum..ben 6 aylık evliyim. eşimle çok sıkıntılı bir süreçten sonra evlendik. evlendikten sonra eşim ailesi ne derse onu yapmaya başladı. ben bi konu hakkında fikrimi belirtiyodum, aynı fikri annesi dedikten sonra yaptı. başlarda çok takıyodum bu durumu. çok defa tartıştık. bazen saygıyı kaybettik. tartıştığımızda arayıp annesini tek tek anlatıyodu e doğal olarak ben sinir küpü oluyodum.çünkü bambaşka bi insan oluverdi.. şimdi artık çok şükür ki bunları aştık. ama şimdide ailesi yüzünden beni çok kırıyo. benim onlarla çok samimi olmamı istiyo. zaten samimiyim. yaptıkça daha fazlasını istiyo. ben çalışan biriyim. yoğun çalışıyorum bi yerde benimde gücüm bitiyo. her boş anımızda annesinin evine gidiyoruz. annesinin tavırlarını henüz çözmüş değilim. ama güvenmiyorum. eşim abisiyle ablasıyla annesiyle içli dışlı olmamı istiyo. e bende kötü davranmıyorumki canım.karşıma aldım konuştum dinlemedi, hep yanlış anladı beni. alttan alarak anlattım derdimi bak ben zaten elimden geleni yapıyorum onlar için beni kırma diye.yine dinlemedi. bağırdım çağırdım evde küs oturduk. vallahi çıkamadım işin içinden. sizlerin tecrübeli arkadaşlarımın fikirlerini bekliyorum.. eşimi çok seviyorum böyle yaptıkça öyle üzülüyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?