- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.539
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailenızın evı sonuctaMerhabalar arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım. 5 gün sonra 8 senelik evli olacağım. 8 senedir her sene ailemin yazligina gidiyoruz. Bu sene illa ailemde gelsin diye tutturdu. Benim ailem yasli oldugu için bizle gelmiyorlar. Onun ailesi de orası boş bize anahtarı verin siz de sonra gelin dote tutturuyor. Ben dinlenmek istiyorum çünkü çalışıyorum. Ama esim bunu anlamıyor ve beni suçluyor. Kendisi ailesiyle ne zaman bir araya gelse hep ben ilgileniyorum. Kendisi bana yüklüyor sorumluluğu. İlgilenmesi ailesi bozuluyor. Aramız çok fena. Onlarla çıkmak istemiyorum. Siz ne yapardınız?
Gitmek istemediğimi söyledim. Çünkü biyorum ki gidersem bu son olmayacak her sene gelmek isteyecekler.
Ailesi hiç para vermez. Tatili eşimden beklerler. Erkek evlat ya.çok yanlış bir yerden savunuyorsunuz kendinize eşinize karşı. ailemin yazlığının anahtarını ben kimseye veremem senin ailenin de bunu istemesi hoş değil deyip bu konuyu tartışmaya kapalı hale getireceksiniz. ailenle tatil yapmak istiyorsan tutun bir yer gidip kalalım birkaç gün onların da gönlü olsun deyin. ceplerinden para çıkacak olursa beraber tatilden vazgeçerler. ama ailenizin yazlığı anahtarı mevzu oldukça şoke olmuş gibi davranın ailen böyle bireyi nasıl ister çok ayıp diye utandırın. yüzsüzlere bak. dert beraber tatil değil beleş tatil
Tövbe estağfurullah daha neler duyucam yüzsüzlükte sınır yokmuşAynen ama beni anlayan yok ne yazık ki. Ve bunu ailesini istemedigime kadar getirdi esim.
Ayy sizin ailenizi yağlı kapı olarak görmüşler.Ailesi hiç para vermez. Tatili eşimden beklerler. Erkek evlat ya.
Evet bu şekilde istemiyorum deyin. Çok iyi anladığına eminim ama işine gelmiyor.Aynen ama beni anlayan yok ne yazık ki. Ve bunu ailesini istemedigime kadar getirdi esim.
Benim arkadaşımın kayın ailesinin yazlığı var. Arkadaşım her yaz ailesini de alır, kayın ailesinin yanına tatile gider. 2 senedir kayın aile sağlık sorunu nedeniyle yazlığa gidemiyor . Geçen sene gene arkadaşım ailesini götürüp tatil yapıp geldi. Bu sene de ailesi ile gitti,ailesi orada kaldı. Yazlığı kullanıyorlar. Hatta şu anda kardeşleri ve yeğenleri de yazlıktalar. Yani olabiliyor böyle şeylerEvlendigimiz günden beri Kayinbabam anahtarı verde gidelim diyor. Ne olduysa artık eşim bu sene baskı yapıyor. Orasi benim evim değil ailemin diyorum anlamıyor.
Arkadaşınızın yaptigini ben yapamam. Ailemi alıp gidemem. Ben ailemin evine bir tek esimle gidebilirim. Kayinvalidemlerin evi olsaydi da yine tek eşimle giderdim. Orası ailenin evi benim değil. Ayrıca tatil dinlenmek demek benim için. Aile olunca olmuyor. Herkesin kafadan bir ses çıkıyor. Alinabiliyorlar. Ki ben çok ince düşünen biriyimdir ve takmamazlik yapamıyorum.Benim arkadaşımın kayın ailesinin yazlığı var. Arkadaşım her yaz ailesini de alır, kayın ailesinin yanına tatile gider. 2 senedir kayın aile sağlık sorunu nedeniyle yazlığa gidemiyor . Geçen sene gene arkadaşım ailesini götürüp tatil yapıp geldi. Bu sene de ailesi ile gitti,ailesi orada kaldı. Yazlığı kullanıyorlar. Hatta şu anda kardeşleri ve yeğenleri de yazlıktalar. Yani olabiliyor böyle şeyler
e tamam eşiniz şu dönemde hem sizi hem ailesini bi tatile götürsün de bakalım bi daha ailemle tatil tatavası yapıyor mu. çok sinir oldum ya ne demek ailenizin yazlığının anahtarını istemek. eşinize ailene hiç yakıştıramadım böyle birşey istemelerini çok ayıp diye diye utandırınAilesi hiç para vermez. Tatili eşimden beklerler. Erkek evlat ya.
Aileniz şunu bilse nasıl çingenelere denk geldik böyle der.İşte onu çözemedim. 8 senedir hiç onlar tatile cikmamisim cok ayıpmıs. Ailemin evine gelseler ne olurmuş çünkü onlar eşimin anne babasiymis. Hayir eşin ailesiyle illa tatile cikma gibi bir kural mı var? Anlamadim.
Kp e aynı cümleyi kurun acil bir şekilde.. ev benim yada oğlunuzun değil ailemin.. kimsenin anahtarını kimseye vermem uygun olmaz..Evlendigimiz günden beri Kayinbabam anahtarı verde gidelim diyor. Ne olduysa artık eşim bu sene baskı yapıyor. Orasi benim evim değil ailemin diyorum anlamıyor.
Merhabalar arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım. 5 gün sonra 8 senelik evli olacağım. 8 senedir her sene ailemin yazligina gidiyoruz. Bu sene illa ailemde gelsin diye tutturdu. Benim ailem yasli oldugu için bizle gelmiyorlar. Onun ailesi de orası boş bize anahtarı verin siz de sonra gelin dote tutturuyor. Ben dinlenmek istiyorum çünkü çalışıyorum. Ama esim bunu anlamıyor ve beni suçluyor. Kendisi ailesiyle ne zaman bir araya gelse hep ben ilgileniyorum. Kendisi bana yüklüyor sorumluluğu. İlgilenmesi ailesi bozuluyor. Aramız çok fena. Onlarla çıkmak istemiyorum. Siz ne yapardınız?
Hayir dedim ama artcilar bitmiyor. Eşim surekli laf sokuyor ve kendince aileme tepki koyuyor. Ailemi ziyarete gelmiyor. Ben ailesini istemiyorum diye o da istemiyor. Halbuki ailesi ile tatile gitmek istemiyorum ben. O kadar elma ile armudu karıştırdı ki anlatamam. Ailesi her işine karışan onu sürekli eleştiren surekli dır dır eden bir aile. Benim ailemse hiç kimseye karışmayan yapıcı bir aile. Ama gel gör ki erkek tarafı ne olursa olsun hep değerli oluyor.Senin anne ve babanın evinde tatil yapacaklar öylemi?
Kısaca hayir de. Kavga etmeye tenezzül bile etme
Sınırı sakın bozma. Kocan 100süzün teki ciddenMerhabalar arkadaşlar