Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten oyle huzur yok...Yazlık evi olupta huzurlu olanı görmedim aileniz satsın kurtulsun zaten GİDEMİYORLARmış da.
Ben ne onlarla ne onlarsız gitmek istemiyorum. Orasi ailemin evine, onlar kendi evleri gibi kullanmak istiyorlar. Her sene oraya gitmek, anahtarı ele geçirmek. Hatta sadece yazında degil, ne zaman isterlerse.Önce siz gidin sonra onlar gitsin. Çözüm bu. Sizin ailenizin yazlığı olduğu için ev sahibi gibi hizmet edecekseniz böyle yapın.
o zaman eşiniz de saygı duymalı. Yüzsüzlüğün bile bir sınırı olmalı. Evin huzurunu kaçırmaya değer mi?!Ben ne onlarla ne onlarsız gitmek istemiyorum. Orasi ailemin evine, onlar kendi evleri gibi kullanmak istiyorlar. Her sene oraya gitmek, anahtarı ele geçirmek. Hatta sadece yazında degil, ne zaman isterlerse.
Sorun da o onlara göre bu normal çünkü ailem gidemiyor ev boşmuşo zaman eşiniz de saygı duymalı. Yüzsüzlüğün bile bir sınırı olmalı. Evin huzurunu kaçırmaya değer mi?!
Buradaki sorun erkek tarafının dunurlere ait yazligin anahtarını isteme ve oraya çökme çabası,bende yıllardır eş tarafıyla tatil yaparım çokta keyif alırım,ama kimse ailemin yazliginin anahtarını isteyemez o kadar değil.....Adil olmak gerekirse 8 senedir kendi ailenizle tatil yaparken sorun olmuyorsa eşinizin ailesiyle de tatil yapmak sorun olmamalı.
Bizim yazlığımız yok. 10 senelik evliyim,balayı hariç her sene tatile eşimin ailesi ve benim kendi annemle tatillere gittim. Hiç pişman olmadım. Zaten pişman olacak olsam gitmezdim. Biz otellere gidiyoruz tabii. Yazlık kültürümüz yok,otelde de herkes kendi halinde takılıyor mis gibi tatil yapıyoruz.
Şimdiden vizildanmalar var zaten. Hayirlisi ozur dilemem çünkü vicdanım rahat.Son durumu okudum dönüşte dolu dolu gelecek. Sakın alttan alıp özür dilemeyin.
Saygı çerçevesinde beklentisiz ne güzel. Ben de beklenti de çok.Buradaki sorun erkek tarafının dunurlere ait yazligin anahtarını isteme ve oraya çökme çabası,bende yıllardır eş tarafıyla tatil yaparım çokta keyif alırım,ama kimse ailemin yazliginin anahtarını isteyemez o kadar değil.....
Aile ne önemli şey ya. Kutsal tamam ama aklı da kullanmak lazım. Çoban köpeği gibi ağzından salya akıtarak ailenin her dediğini onaylayamazsin. Hayırlısı olsun inşallah. Umarım hatasını anlar.Şimdiden vizildanmalar var zaten. Hayirlisi ozur dilemem çünkü vicdanım rahat.
Cok haklisiniz aile cok önemli. Ne yazık ki onlarla da evleniliyor. Benin esim nedense hayır diyemiyor. Müdahale etmelerine izin veriyor. Ama benim söylediğim hersey onun için müdahale oluyor. Sırf ailesi ona iyi desin diye yapmadigi alttan alma kalmadi. Cok yazik halbuki içinde çok iyi bir adam.Aile ne önemli şey ya. Kutsal tamam ama aklı da kullanmak lazım. Çoban köpeği gibi ağzından salya akıtarak ailenin her dediğini onaylayamazsin. Hayırlısı olsun inşallah. Umarım hatasını anlar.
Aile dinamiklerini iyi analiz etmek lazım diyeceğim de çoğu adam bekarken kaçtığı ailesinin evlendikten sonra delisi oluyor. Anlaşılmıyor çoğu zaman.Cok haklisiniz aile cok önemli. Ne yazık ki onlarla da evleniliyor. Benin esim nedense hayır diyemiyor. Müdahale etmelerine izin veriyor. Ama benim söylediğim hersey onun için müdahale oluyor. Sırf ailesi ona iyi desin diye yapmadigi alttan alma kalmadi. Cok yazik halbuki içinde çok iyi bir adam.
Siz de ailenize maddi olarak bir şeyler yapmalıydınız ama. Sizin kendi ailenize yaptığınız da doğru değil ki. Ben senelerdir kendi annemi tatile götürürüm daha bir lirasını almadım,almam çünkü. Yazlığımız da olsaydı her şey ben karşılardım. Karşılayacak durumum yoksa da gitmezdim mesela. Her konuda adil olmak gerekir evet. Eşiniz ailesinin elini cebine attırmasın,siz de kendi ailenize bunu uygulayın. Sadece tatil için değil ama,normal yaşantıda da bunu yapmak gerekir.Adil olmak konusunda haklısınız ama ailemin evine olduğu için ailemle gittim ve bu sadece 2 kez oldu sonra sağlık sorunları çıkınca biz eşimle gittik. Ne olduysa bu sene tutturdular bizi götürün anahtarı verin diye. Aile gittiğimde bize karismiyorlardi, hatta harcamalara ortak oluyorlardı. Biz yaşlıyız siz gidin dolaşın diyorlardı. Ama esimin ailesi nereye gidersek gelmek isteyecekler ve masraf konusunda ellerini cebe sormazlar. İlgi beklerler. Ve bu sene gidersem hep gelirken. Ben dinlenmek için gittiğim tatilden dinlenmeden donerim. Malum hersey ateş pahasi 2 kişinin harcadığı ve 4 kişinin harcadığı aynı olmayacak. Adil olmak karşınızdakine eşit davranmaktır, o zaman ben aileme Adil davranmamıs olacağım çünkü onlar ne gezmiş olacak ne de ben onlar için para harcamış olacagim.
Bu insanların tarzı bu demek ki. Anahtarı istemese de yazlığa gelmese de mutlaka gelir konu sahibinde kalır zaten. Beraber tatil yapmayarak kurtulunacak insanlar da olmayabilirler.Buradaki sorun erkek tarafının dunurlere ait yazligin anahtarını isteme ve oraya çökme çabası,bende yıllardır eş tarafıyla tatil yaparım çokta keyif alırım,ama kimse ailemin yazliginin anahtarını isteyemez o kadar değil.....
Bu sınırı çizecek kişi erkek ama anasının, babasının ağzına bakıyorsa ve eşini zor durumda bırakıyorsa ipler bir yerde kopuyor.Bu insanların tarzı bu demek ki. Anahtarı istemese de yazlığa gelmese de mutlaka gelir konu sahibinde kalır zaten. Beraber tatil yapmayarak kurtulunacak insanlar da olmayabilirler.
Cok tesekkur ederim ailem benim en büyük şansımAileniz çok güzel yetiştirmiş sizi, helal olsun korudunuz hakkınızı. Bir kerelik birşey olsa hadi çekin bu eziyeti kurtulun derdim belki, ama alışacaklardı ve bu devran böyle sürüp gidecekti. Tebrik ederim sizi.
Bakın ben aileme haksızlık yapamam yapmiyorum da. Bana harcamak için verdikleri paraları onların maaşlarına kattım maaşlarını ben çektiğim için. Onlardan aldım çünkü o zaman kendilerini iyi hissettiler. Ben kimsenin bizim için para harcamasini beklemiyorum ama esimin ailesi bekliyor. Buna karşıyım bir yere yemege gidiyoruz siz ödeyeceksiniz diyorlar. Benim kazancım belli esimin de öyle o yüzden belli sınırlarda onlara harcama yapmaya hazırım ama hep degil.Siz de ailenize maddi olarak bir şeyler yapmalıydınız ama. Sizin kendi ailenize yaptığınız da doğru değil ki. Ben senelerdir kendi annemi tatile götürürüm daha bir lirasını almadım,almam çünkü. Yazlığımız da olsaydı her şey ben karşılardım. Karşılayacak durumum yoksa da gitmezdim mesela. Her konuda adil olmak gerekir evet. Eşiniz ailesinin elini cebine attırmasın,siz de kendi ailenize bunu uygulayın. Sadece tatil için değil ama,normal yaşantıda da bunu yapmak gerekir.