Eşim aldatmış olabilir

bende bılıyorum cahıl bırı olsa korkar bakar unıversıte mezunu ınsan gayet ii bilıor bır ınsan nasıl bu kadar sabreder ıtıraf etmez ? aklım almıor madem assagalık bır yaratıksın ve aldattın neden ıtıraf etmek zor gelıor ? yaparken kolay solerken mı zor anlamıorum !
Sen itiraf eden duydun mu hiç?iyiraf etmesîde gerekmiyor kı hersey ortada.devamini getirmese yine 1 defalık dersinde adam sen arkanı döner dönmez devam ediyor.inan cok üzüldüm zor bîr durum

Çok objektif yorum yapayım, aldatılmışsınız.Kıvarabildiği kadar kıvırıyor.

Arkadaslar bu işler soylemesi cok kolay yapması cok zor isler. Basınıza gelmeyınce anlamıyorsunuz bosanınca da mutlu olmayacagım cunku yalnız kalıcam yalnızlıgı sevmıorum ustelik eşimi herseye ragmen sevıyorum ayrıca eskı yasadıgımız yere ısım ıcın donmek zorunda kalıcam herkese bosandıgımı soylemek zoruma gıdecek cocugumla tek basıma ılgılenıcem ve buyuk ıhtımalle daha cok depresyona gırıcem yanı mutlu olmak ıcın bosanmıcam kendımden de vazgecmıs olucam

Diger taraftan da madem bosanmıcan sus otur demek de olmuyor. Bılmek ıstıyorum ne kadar ılerı gıttıgını ogrenmek ıstıorum aptal yerıne konulmak ıstemıorum esımın bunları yapmıs olması ve tekrarlaması benı yaralıyor tam unutuyorum bır sey oluyor aklıma gelıor buyuk kavgalar cıkıor ben iki arada bir derede kaldım ne yapacagımı bılmıorum

Bosanmayı dusunuyorum. Bu fıkre alıstım artık. Ilıskımızde bu kavgalar yuzunden iice sarsıldı. Herseyı kaldırabılırım aptal yerıne konulmak zoruma gıdıyor. Bana eski bi erkek arkadasım benımle birlıkte olamadıgı ıcın benı aldattıgını soylemıstı ve durustlugu cok hosuma gitmıstı ve uzulmemıstım ayrılmamıstım da sonradan baska nedenden ayrıldım
ama esımden hayat arkadasımdan aynı durustlugu goremedım bana kendı ıtıraf edebılırdı normalde cok agırbaslı sevılen bı ınsan guvenılır bırı ama benı aldatması ıcın de kendınce haklı olabılır cunku ılıskımız ıı deıldı sorunlar vardı aramızda sogukluk vardı vs o yuzden durustce solese belkı affedeerdım bu sekılde detektıf gıbı bıseyler yakalamak sonra paranoyak olmayı haketmıorum hakettıysem de odestık ve evlılıgımız bıttı dıyebılırız
ayrıca hataları tekrarladı demekkı tekrarlayacagını bılıordu yada hamıleyım dıe tekrarlamak zorunda kaldı ama benım gorecegımı es gectı silmedi bile o kadar da rahat
bana zaten bosanmaktan baska care bırakmadı kı
tek fark hemen bosanmak yerıne surunerek bosanıcam olan o

Arkadaslar bu işler soylemesi cok kolay yapması cok zor isler. Basınıza gelmeyınce anlamıyorsunuz bosanınca da mutlu olmayacagım cunku yalnız kalıcam yalnızlıgı sevmıorum ustelik eşimi herseye ragmen sevıyorum ayrıca eskı yasadıgımız yere ısım ıcın donmek zorunda kalıcam herkese bosandıgımı soylemek zoruma gıdecek cocugumla tek basıma ılgılenıcem ve buyuk ıhtımalle daha cok depresyona gırıcem yanı mutlu olmak ıcın bosanmıcam kendımden de vazgecmıs olucam

Diger taraftan da madem bosanmıcan sus otur demek de olmuyor. Bılmek ıstıyorum ne kadar ılerı gıttıgını ogrenmek ıstıorum aptal yerıne konulmak ıstemıorum esımın bunları yapmıs olması ve tekrarlaması benı yaralıyor tam unutuyorum bır sey oluyor aklıma gelıor buyuk kavgalar cıkıor ben iki arada bir derede kaldım ne yapacagımı bılmıorum

Bosanmayı dusunuyorum. Bu fıkre alıstım artık. Ilıskımızde bu kavgalar yuzunden iice sarsıldı. Herseyı kaldırabılırım aptal yerıne konulmak zoruma gıdıyor. Bana eski bi erkek arkadasım benımle birlıkte olamadıgı ıcın benı aldattıgını soylemıstı ve durustlugu cok hosuma gitmıstı ve uzulmemıstım ayrılmamıstım da sonradan baska nedenden ayrıldım
ama esımden hayat arkadasımdan aynı durustlugu goremedım bana kendı ıtıraf edebılırdı normalde cok agırbaslı sevılen bı ınsan guvenılır bırı ama benı aldatması ıcın de kendınce haklı olabılır cunku ılıskımız ıı deıldı sorunlar vardı aramızda sogukluk vardı vs o yuzden durustce solese belkı affedeerdım bu sekılde detektıf gıbı bıseyler yakalamak sonra paranoyak olmayı haketmıorum hakettıysem de odestık ve evlılıgımız bıttı dıyebılırız
ayrıca hataları tekrarladı demekkı tekrarlayacagını bılıordu yada hamıleyım dıe tekrarlamak zorunda kaldı ama benım gorecegımı es gectı silmedi bile o kadar da rahat
Ne diye uğraşıyorsunuz ki bir karaktersiz için. Adam gözünün içine baka baka aldatmis saf yerine koymuş seni sen hala süründürmekten bahsediyorsun. Bir baksana Allah aşkına sürünen kim burda bir aynaya bakta gör surunen kim. Yazik vallahi canına yazık. Bırakın Allahın adaleti büyüktür. Kendi pisliginde bogulsun.

Striptizci kızı kucağına oturttuktan sonra geceyi boş geçirdiğini ahiç sanmıyorum.
Arkadaşıyla yüzleştirmesi de çok saçma, Yalancının şahidi şıracı olur.

Ne diye uğraşıyorsunuz ki bir karaktersiz için. Adam gözünün içine baka baka aldatmis saf yerine koymuş seni sen hala süründürmekten bahsediyorsun. Bir baksana Allah aşkına sürünen kim burda bir aynaya bakta gör surunen kim. Yazik vallahi canına yazık. Bırakın Allahın adaleti büyüktür. Kendi pisliginde bogulsun.

zaten süründürmek demedim sürünerek dedim kendimden bahsediyorum. ılk basta cesaret edebılseydım belkı sımdı yenı bı hayata baslamıstım cocugum da olmazdı ama sımdı 32 yasında bır cocuk annesı olarak hayatta yalnız kalıcam ve bır suru kavga ederek çeke çeke bosanıcaz manasında

Striptizci kızı kucağına oturttuktan sonra geceyi boş geçirdiğini ahiç sanmıyorum.
Arkadaşıyla yüzleştirmesi de çok saçma, Yalancının şahidi şıracı olur.
arkadasının soyledıgı ayrıntıların hepsı ortustu ancak son anda bı kızla tanısma vakası da var guya bekar arkadası tanısmıs kızla vs bunu esım solememıstı cocuk soledı bu kısımda eksık ve yalan bılgıler olabılır ıkısı de kızlarla tanısıp otele gıtmıs olabılırler onemlı olan bunu esım bana ıtıraf etmedıgı surece benım emın olamayacak olmam yanı bu durumda ben sadece esim evt aldattım derse bundan emın olabılıcem ama suan naparsa yapsın benı aldatmadıgının kanıtı olmaz ınsan yapmadıgı bıseyı nasıl kanıtlayabılır kı ben de guvenemedıgıme gore artık bu evlılık bıttı
cok yazık oldu barı hamılelıkten sonra yapmasaydı yada saklasaydı hıc bılmeseydım ama artık hersey bos malesef gordum gorecegımı ve ben gormeden hıc bısı ıtıraf etmıor demekkı durustlugu bı yere kadar

Sizi korkutmak istemem söylemesi zor ama kendinize elisa testi yaptırın..Ve eşinizden de test isteyin. Kan aldırıp verme ve aids şüphesi çok garip geldi. Herkes kan alıp veriyor ama kimseden aids şüphesi duymadım.

Arkadaşlar bir bucuk yıldır bir sıkıntım var.
2011 yılında evlendim. Eşimin işle ilgili egitimi nedeniyle 2013 yılında yurtdısına yerlestik. Kendisi benden önce gitti ben de sadece 23 gün sonra yanına gittim. Ama bu 23 günde ne olduysa oldu. Hersey mahvoldu.
Ben onun yanına gittikten 3-5 gün sonra açtım bilgisayarını karıstırdım. Ben yokken ne yapmıs vs dıye. Aslında birseyden süpelenmıyordum. Oylesıne bakmaktı amacım. Bir baktım ki o ülkeye ait arkadaslık yani sevgili bulma sitesine üye olmuş hem de üşenmemiş baya formu doldurmus uzun uzun. Üye olduktan sonra da 6-7 tane güzel kızın fotograflarını begenmıs. Baska herhangi bir mesaj vs yoktu.
İkinci mesele daha vahim: benim oraya varıs gunumden bir gün once internette aids nasıl bulasır belirtileri nelerdir diye arama yapmıs. :KK43: Ben tabi hem flört sitesini hem de aids olayını gorunce basımdan assagı kaynar sular dökuldu.
Ben bunları gördugum sırada arkadaslarıyla (hepsi bekar ve kız pesinde tipler) dısarıda takılıyorlardı. Hemen telefon edip saydırmaya basladım görduklerımı soyledım. O da hemen kalkıp eve geldı. Arkadaslık sitesi için cok ozur diledi. Arkadaslarına uydugunu ve sadece bir geyik muhabbeti oldugunu arkadasları gırdı dıye merak ettıgını. sadece begen tusuna basılan basit bir site oldugu vs soyledi. Aids icin ise ordaki egitim icin saglık raporu alınıyor o sırada cok igne yedigini ayrıca ordan yeni aldıgı ayakkabının ayagını yara yaptıgını bu yaranın ve alnında cıkan yaranın onu süphelendırdıgını o yuzden de acaba hastaneden igneden vs bulasmıs mıdır dıye baktıgını beni hic aldatmadıgını ve aldatmayacagını söleyerek bir sekılde 1-2 gunde gönlümü aldı.
Fakat bu olay yuzunden bir yıl boyunca sık sık kavgalar ettik ben acaba aldattı mı dıye dusunup durdum.
Bır yıl sonunda ben Turkıyeyı zıyarete geldim ve eşim yine oradaki bekar arkadasları ile kaldı. Ve o kadar söze bir daha yapmayacagım tarzı laflara ragmen yeni vukuatlarını yakaladım. Tekrar bilgısayarını kontrol ettim ben yokken ne yapmıs dıye. Arama motorunda otel arattıgını gordum. Oteli arattıgı yer bizim orada yasadıgımız eve 30-40 dk lık bi yer. Bir kac gün sonrasında da "sex in our city" gibi bişey yazmış aratmış. Yaşadıgımız yeri yazmayacagım ornek olarak "MÜnih'de seks" gibi bir şey yazmıs yani. BEn yıne cıldırdım tabiki. Ne oldugunu sordum. Bana bekar bir arkadası ile strıptız kulube gıttıklerını itiraf etti. Strıptız kulupten cıktıktan sonra arkadasının sarhos oldugunu o yuzden araba kullanamayacagı ıcın otel baktıklarını söledi. Arkadası ben ıcmıcem kullanırım demıs ama ıcmıs. Ikısı de sarhos ve orada sarhos yakalanmaları işlerinden olmaları demek. Ama o gece otelde de kalmamıslar bir sekılde donmusler. Beni arkadası ile yuzlestırmek zorunda kaldı arkadası da aynı seyleri soyledi. Bu arada ben sınırle kucak dansı da yaptırdın mı dıyınce ona da evet dedi zaten kadın kendı oturdu birden dedi. BEn iyice yoldan cıktım.Daha sonraki gün ŞEhirde sex diye niye arattın dedim ona da o kulübe tekrar gitmek istedigi icin aratma yaptıgını soledi. AMa strıptiz kulubü netten bulmak isteyen sex dıye aratmaz deıl mı ? Striptiz diye aratır yada dans kulübü filan yazar :KK43:
Siz benım yerımde olsanız ne dusunurdunuz ? Ne yapardınız ?
Eskiden de kontrol ederdim onu bir sey yoktu güvenıyordum. Evliligimiz superdi desem yalan olur. Sorunlar vardı ama turıyedeyken dısarı bıle cıkmazdı hıc. Eve baglıydı. Durust bir insan oldugunu da bılıyorum. Ama yurtdısına gidip de kendıncen yasca kucuk ve bekar arkadaslarına bu kadar kısa surede uyması beni cok yaraladı. Artık paranoyak bir insanım hala farklı bi ulkede ben sureklı bunları hatırlıyorum moralım sııfırlanıyor kavga cıkarıyorum. Aldattım dese belkı bu kadar yorulmazdım bı sure uzulur unuturdum yada bosanırdım ama bu sekılde belırsızlık benı yedi bitirdi. O kadar agır kavga ettık hepsın de de kesınlıkle aldatmadım aldatmayacagım dıyor benı sevdıgını soyluyor. Artık ben eski konuları actıkca beni suclamaya basladı. Sureklı evlılıgımızı baltaladıgımı ona guvenmem gerektıgını bu işin böle yurumeyecegını vs
Ne dusunmelıyım ne yapmalıyım sizce ? Sizce aldatmıs mıdır? Objektif yorumlara ihtiyacım var.

Canım zaten bu adam seni aldatıyor hem de her arkanı döndüğünde .
Aldatmak illaki cinsel birliktelikle olmaz ki ..
Ayrıca cinsel bir ilişkiye de girmediği ne malum .
Ben senin yerinde olsam
belgeler ve ayrılırdım .
Eşin yoldan çıkmış,
sen her yanında olmadığında acabalara gömülüyorsun ..
Ayrıca bugün cinsel birliktelik yaşamamış olsa bile
yarın yaşamayacağı ne malum böyle yaşayan bir adamın .

Bence de aldatılmışsınız arkadaşım.. Geçmiş olsun.. Ayrıca altını çizdiğim yer aslında sizin düşünce yapınızı ortaya koyuyor. O zaman da aldatıldığınız için ayrılmamışsınız, şimdi de yapmıyorsunuz.. Madem ayrılmayacaksınız arkadaşların söylediklerine kulak verin ve daha fazla ayrıntılara girip kendinizi üzmeyin..

Siz böyle her yakaladığınızda bağırıp çağırıp sonra evliliğe kaldığınız yerden devam ediyorsunuz ya..
Arsız kocanız daha da arsızlaşıyor.
.
Aynen oyle oldu sanırım cok zayıfım
Acıya katlanamıyorum ama aslında uzun vadede daha fazla acıya maruz kalıyorum.
Bir de dedigim gibi icimde kucuk de olsa daha ılerıye gıtmedıgıne daır bı umut vardı. Aslında ıleri gitmemıs olsa da affedemıorum yaptıklarını Bu kadarı zaten yeter
flört sıtesıne uye olması begenmesı ustelık amerıkada kızlar ılk gorusmede herseyı yapıyor aids die aratması ben gelmeden bır gun once aratması da belkı de bana da bı hastalık bulastırmaktan korkmustur. aklına gelmıstır. sonra strip kulube gıtmesı guya arkadasları defalarca cagırmıs artık sonunda depresıf oldugu bı anda kabul etmıs guya... kadının kucagına oturması onu o sekılde hayal edıorum tahrık oldun dıorum hayır rahatsız oldum dıyor ben de keriz gibi inanıyorum. hepsi ok de aids ve sex diye aratmak nedir
strıp kulubu sex dıe nıye aratasın kı dıyorum o an ole yazmısım sexy dans vs dıor halbukı ole yazmamıs sadece sehırde sex yazmıs offffffffffffffff

Bir de dedigim gibi icimde kucuk de olsa daha ılerıye gıtmedıgıne daır bı umut vardı. Aslında ıleri gitmemıs olsa da affedemıorum yaptıklarını Bu kadarı zaten yeter
flört sıtesıne uye olması begenmesı ustelık amerıkada kızlar ılk gorusmede herseyı yapıyor aids die aratması ben gelmeden bır gun once aratması da belkı de bana da bı hastalık bulastırmaktan korkmustur. aklına gelmıstır. sonra strip kulube gıtmesı guya arkadasları defalarca cagırmıs artık sonunda depresıf oldugu bı anda kabul etmıs guya... kadının kucagına oturması onu o sekılde hayal edıorum tahrık oldun dıorum hayır rahatsız oldum dıyor ben de keriz gibi inanıyorum. hepsi ok de aids ve sex diye aratmak nedir
strıp kulubu sex dıe nıye aratasın kı dıyorum o an ole yazmısım sexy dans vs dıor halbukı ole yazmamıs sadece sehırde sex yazmıs offffffffffffffff

Daha ileri gitsin gitmesin
Kocanın itiraf ettiği şeyler seni aldatmış olduğunu gösterir.
Sen kendini kandırmaktan yanasın maalesef,
o yüzden kendine böyle bir yol seçmişsin ..
Defalarca aldatmış seni ve daha da aldatacağını itiraf ediyor adam .
kadın bu duruma mağruz bırakma kendini ..
Eşin gerçekten dengesiz, olgunlaşmamış ve sen de onun gözünde elde bir kadınsın .
Bunu yapma kendine .

Amerikada strip club a gitmiş biri olarak diyorum ki, ordaki kızlar değil pat diye kucağa oturmak, parasını vermedimmi suratına bile bakmıyorlar. Para dediğimde 1 dolarcık yani. Kocan geçsin o işi.

Ayrıca aldatılmışsın, kabak gibi ortada.

Boşanmak zordur eminim de bi sana zor. Kocan bi önceki vukuuatına rağmen, bilgisayar geçmişini temizlemiycek kadar umarsız.

Allah güç versin.

Bal gibi biliyorsunuz ama onu haklı çıkarmak için kendinizi zorluyorsunuz.
Bir daha olmasın istiyorsunuz.
Sizi anlıyorum çünkü yaşadım.
Artık biliyorum ki her yakaladığınızda bir sonraki için daha umursamaz oluyorlar..
Evet kısa vadede acı çekeceksiniz ama sonra çektiğim bunca acıya değmiyormuş diyorsunuz.
Üstelik sizinki çok da tehlikeli..
Yarın öbür gün çok çok pişman olabilirsiniz.
O arattığı hastalıkların sonu çok kötü. Büyük kabus.
Onu seviyorsunuz ki katlanıyorsunuz.
Biraz da kendinizi sevin..
Kurtulun..

İlk farkettıgımde bıtmelıydı hersey Amerıkadan turkıyeye tek basıma gıtmem bıle cok zordu hıcbıyerı bılmıordum bılet al havalanına gıt benı hava alanına goturmezdı sanırım ama gıtmelıydım o zaman cesaret edemedım o yola gidemedım ustelık gozumle gormedım dıe ınandım basta ama sonrası da geldı bı yıl sonra bi insan nasıl bu kadar haın olur o bir yıl boyunca 1 kere cıktı dısarı onda da ipad ini karıstırdım hıc dısarı bıle cıkmayan adam ben turkıyeye doner donmez yıne bı suru nane yedı ben evdeyken bısey yok arkamı doner donmez haltlar yıyor
demekkı cok bunalmıs benden zaten hamıleyım dıe ılıskımız de yoktu ipi salınmıs kopek gibi karılara kızlara saldırdı hemen nefret edıyorum
yaptıgının arkasında duramaması daha da assagılık bı durum
yaparken ii de solerken mı zor

Amerikada strip club a gitmiş biri olarak diyorum ki, ordaki kızlar değil pat diye kucağa oturmak, parasını vermedimmi suratına bile bakmıyorlar. Para dediğimde 1 dolarcık yani. Kocan geçsin o işi.

Ayrıca aldatılmışsın, kabak gibi ortada.

Boşanmak zordur eminim de bi sana zor. Kocan bi önceki vukuuatına rağmen, bilgisayar geçmişini temizlemiycek kadar umarsız.

Allah güç versin.

haklısın. bana 10 dolar oldugunu soledı ve kadın 10 doları alabılmek ıcın oturdugunu solemıstı yanı oturunca mecbur verdım parasını dedı. bu da yalan olabılır demekkı

Back
X