Eşim aldatmış olabilir

Eğer karsimdaki adam pavyon aldatmak değil derse diğer gece beni pavyona giderken bulur e madem aldatmak değil hadi bakalım biraz da ben eğleneyim derim madem normal?. Buna tamam askim gel birlikte gidelim diyen adama derim ki tamam fikri neyse zikride o. Ama bana başlarsa gidemezsin edemezsin pavyon sudur budur işte o adam iki yuzlunun önde gidenidir. Ben de iki yüzlü insanları hic mi hic sevmem.

Yani genelleme yapmayiniz insanin içini bilemezsiniz. Bu konuda ise kendine AIDS bulaşmasından şüphe duyacak kadar is karistiran bir adam var! Siz ise striptizden pavyondan aldatma olmaz diyorsunuz da bu adam dun aksam pavyona gidip gelmemiş bilmem konuyu okudunuz mu neler yapmis
ben konu sahibini savunmuyorum sadece her aldatma aynı şey değildir diyorum ben aldatmamış sayılmaz demiyorum her aldatma aynı duyguyu aynı tepkiyi yaşatmaz diyorum bu kadar basit. konu sahibine gelince aldatılmış çok açık aidsden şüphelenmiş boşanması gerekir ama bir çocuğu var ve yurtdışında bir hayatı paragözlülükle suçlanmasınaydı ilk tepkim. ve bazı arkadaşlar kucak dansı yapmış işte bütün aldatmalar aynıdır gibi bişi demek istemişti bende bütün aldatmaarın aynı olmadığını düşündüğümü dile getirmek istedim. kucak dansı yapması aldatma değildir demiyorum çok ama çok net konuşuyorum bence bana göre bütün aldatmalar aynı deildir bu kadar başka yerlere çekmeyin aldatma değildir demiyorum aynı değildir diyorum aynı tepkiler vermeyiz hiç birimiz bence diyorum bu kadarrrr...

ne kadar geniş yürekli insanlar var ya. ben eşimin kuzeniyle tokalaşmasını bile sindiremiyorum... eşim asla erkek arkadaşlarıyla bile çıkamaz dışarı... böyle bişey olsa ben siteye girip bunları yazamam bile . aldatmış ola-bilir lafı çok saçma

ben konu sahibini savunmuyorum sadece her aldatma aynı şey değildir diyorum ben aldatmamış sayılmaz demiyorum her aldatma aynı duyguyu aynı tepkiyi yaşatmaz diyorum bu kadar basit. konu sahibine gelince aldatılmış çok açık aidsden şüphelenmiş boşanması gerekir ama bir çocuğu var ve yurtdışında bir hayatı paragözlülükle suçlanmasınaydı ilk tepkim. ve bazı arkadaşlar kucak dansı yapmış işte bütün aldatmalar aynıdır gibi bişi demek istemişti bende bütün aldatmaarın aynı olmadığını düşündüğümü dile getirmek istedim. kucak dansı yapması aldatma değildir demiyorum çok ama çok net konuşuyorum bence bana göre bütün aldatmalar aynı deildir bu kadar başka yerlere çekmeyin aldatma değildir demiyorum aynı değildir diyorum aynı tepkiler vermeyiz hiç birimiz bence diyorum bu kadarrrr...

Hiçbirimiz demeyin ama ben yapmam diyin. Neden biliyor musunuz eşimin kucak dansi yaptirmasi esi varken pavyona gidecek kadar beyninin calismamasi ben yaninda uyurken oradan buradan kizlarla konuşması hepsi ama hepsi benim için o evi basina indirmemle sonuçlanir.

Siz evi terk eder geri gelirsiniz belki küsersiniz affedersiniz vs kendi bileceğiniz is. Ancak genelleme yaptiginz şey yanlis. Herkesin sadakat anlayisi farklı benimki de bu kadar keskin ve net. Sizin için farklı farkliysa o da olabilir..

Yani siz ayagi yara oldu diye aidsden şüphelenen esinize inandiniz.

Siz inanirsiniz da.. Büsbüyük konuşuyorum ki su dunya ters düz olacak olsa dahi o aratmanin sebebinin o yara olduğuna kimse beni inandiramaz asla hem de.

Ha siz inanirsinz iste o zaman size diyecek sözüm de kalmaz.. Mutluluklar dileyebilirim sadece..

Güzel kardesım ben bu aldatma deıl demıyorum üstelık cok zoruma gıdıyor kaldıramıyorum affedemıyorum unutamıyorum sureklı kavga cıkarıorum aynı konuyu dıye yazmısım sonra da bosanmayı dusundugumu yazmısım benden ne ıstıosun anlamadım kı
hem mesajlarımı tam okumuonuz hem de yorum yapıonuz
ama sizin genel goruslerınız bıle faydalı oldu tesekkurler

Güzel kardesım ben bu aldatma deıl demıyorum üstelık cok zoruma gıdıyor kaldıramıyorum affedemıyorum unutamıyorum sureklı kavga cıkarıorum aynı konuyu dıye yazmısım sonra da bosanmayı dusundugumu yazmısım benden ne ıstıosun anlamadım kı
bence direk boşanın ... böyle daha çok yıpratırsınız kendinizi.

Peki bizden ne istiyorsunuz?

Eşiniz biriyle birlikte olmuş diyoruz "hayir olmadi" diyorsunuz "onu savunmuyorum ama olmadi" diyorsunuz...
ben de diyorum ki AIDS bulastgndan şüphe eden adama AIDS havayla gelmedi herhalde değil mi . hayir biriyle olmadi mesajinizi simdi getirip koyacagm buraya.. Size mantikla yorum yapinca da "supheleniyorum" a ceviriyorsunuz "hayir kimseyle olmadi" dan

Benim sizle ne derdim olabilir simdi kapatacagm bilgisayarimi gideceğim arkadasimla yemek yemeye ne sizle bir derdim var ne esinizle. Sadece fikrimi yazıyorum ne kadar sizi uzse de gerçekler yaziliyor. Üzgünüm "esin seni aldatmamis" diyemedigim icin...

yukarda yazdığın kelimeye dikkat et

demişin ki bütün aldatmalar yani aldatma lafını kullanmışın dimi aldatmanın anlamınıda bildiğine göre

beni aldatması ilgilendirir anlatabiliyormuyorum durum ne olursa olsun aldatmak aldatmaktır.

gidip biriylede yatıyorsa aldatmadır kucağına oturuna bir kadında aldatmadır yalan söylemside aldatmadır

otel odası tutmasıda aldatmadır

aides testi yapması zaten damlayan son su damladır.

aldatmadır duygu ne olursa olsun

artık güvenin gitmesine sebeb oluyorsa ne durumda aldattığını önemi yok artık bana göre

konu sahibine gelince de benden ne istiyorsunuz diye komik bir şey yazmış ona hiç lafım yok

Sorun şu ki , -biraz açık ve net olacak- siz boşanmayı düşünürken ve bu uğurda kavga ederken bile kocanız sizi hala bilmem ne barlarda , striptiz klüplerinde dibine kadar aldatıyor olabilir. Çünkü alışkanlık en beter illetlerdendir.

Tez vakitte doğru yolu bulmanız dileğiyle.

yukarda yazdığın kelimeye dikkat et

demişin ki bütün aldatmalar yani aldatma lafını kullanmışın dimi aldatmanın anlamınıda bildiğine göre

beni aldatması ilgilendirir anlatabiliyormuyorum durum ne olursa olsun aldatmak aldatmaktır.

gidip biriylede yatıyorsa aldatmadır kucağına oturuna bir kadında aldatmadır yalan söylemside aldatmadır

otel odası tutmasıda aldatmadır

aides testi yapması zaten damlayan son su damladır.

aldatmadır duygu ne olursa olsun

artık güvenin gitmesine sebeb oluyorsa ne durumda aldattığını önemi yok artık bana göre

konu sahibine gelince de benden ne istiyorsunuz diye komik bir şey yazmış ona hiç lafım yok
sana kesinlikle katılıyorum ... aldatmnın şekli olmaz

aldatma değil demiyorum diyorsunuz ama başlık bile eşim aldatmış değil, "eşim aldatmış olabilir".

aldatmnın bahanesi olur demedim ben hepsi aynı değil siz hepsinde boşayabilirsiniz ben boşayaazsınızda demedim ama hepsine aynı tepkiyi vermezsiniz veya siz kocanızı pavyona gitti diye boşarsınız ama çoğu insan bunu bi aldatma olarak görse bile kocasını boşamaz ama kocasının sevgilisi oluğunu öğrenirse bi çok kadın boşar bunun nesi garip geliyo yaa anlamıyorum ben gerçekten

O halde kucak dansı da aldatma olmuyor demek ki boşanma durumu düşünülmediğine göre...

bu konuyu acmamın nedeni....bunları yapan esimin ben bu konuları basına kakıp kavga cıkardıkca beni evlılıgımızı yıpratmakla suclaması idi. yani bunları yapan o ama yıpratan benım Ucuncu bir gözün objekif yorumlarına ihtiyacım vardı ve çogunlugun aldatmış ileri de gitmiş diyecegini de biliyordum. Bosanma konusunda cesaretlenmem gerekıyordu.bu yorumlarla yüzlesmem gerekıyordu. Esımın yatakta bile yakalansan inkar et modunda oldugunu biliyorum ve bu beni delirtiyor. Aldatma kadar dürüst olamaması da beni igrendiriyor. Madem yaptı arkasında durmalı.
Belkı bu yorumları esime de okuturum boylelıkle en azından artık ne hıssettıgımı anlar (sanmıorum ama )
Bosanma konusunda kararlıyım. Zaten tek derdimiz de bu deil baska çirkınlıkler de var
o benı bı sekılde ıkna ettı hep cok sevdıgını soyledı sarıldı vs ben bu konuda cok zayıfım goze alamadım bosanmak utanc verıcıymıs gibi geldı herkese solemek sonra herkesın arkamdan bak ıste bosanıo dıyecek olması hayallerın yıkılması tekrar sehir deıstirmek ve yeni bi hayat ıstemıorum yenı bırını bulucam da evlenıcem de ustelık bebegım kucuk yanı hayatımın buruk bı sekılde devam etmesi demekti bebegımle tek kalmayı goze alamadım evt gurursuzum belkı ama bu kararı almak oyle kolay deıldı biraz zaman gecmesı gerekıodu ve belli ki 1-2 kere daha aldatılmam gerekıomus . Nıtekım tekrarladı hataları o kadar söze ragmen zaten sözunu tutan bir insan deıl. Aldatması ıcın cok sebebı vardı aldattı bu kadar basıt benım hatam yol yakınken donmekti sımdı cocuk var olan ona oldu cunku bosanıcam hemen bosanmasam da bu evlılıkte ben artık huzurlu mutlu olamam mumkun deıl sonumuz bellı

Bosanmayı dusunuyorum. Bu fıkre alıstım artık. Ilıskımızde bu kavgalar yuzunden iice sarsıldı. Herseyı kaldırabılırım aptal yerıne konulmak zoruma gıdıyor. Bana eski bi erkek arkadasım benımle birlıkte olamadıgı ıcın benı aldattıgını soylemıstı ve durustlugu cok hosuma gitmıstı ve uzulmemıstım ayrılmamıstım da sonradan baska nedenden ayrıldım

şu kırmızı olan kısımla ilgili olarak bence olaylara bakış tarzınızı acilen değiştirmeniz gerekiyor. çünkü günahın itirafı dürüstlük değildir. günahı işlememktir doğru ya da dürüst olmak. yani eski erkek arkadaşınız da bir halt değilmiş.

ama esımden hayat arkadasımdan aynı durustlugu goremedım bana kendı ıtıraf edebılırdı normalde cok agırbaslı sevılen bı ınsan guvenılır bırı ama benı aldatması ıcın de kendınce haklı olabılır cunku ılıskımız ıı deıldı sorunlar vardı aramızda sogukluk vardı vs o yuzden durustce solese belkı affedeerdım bu sekılde detektıf gıbı bıseyler yakalamak sonra paranoyak olmayı haketmıorum hakettıysem de odestık ve evlılıgımız bıttı dıyebılırız
ayrıca hataları tekrarladı demekkı tekrarlayacagını bılıordu yada hamıleyım dıe tekrarlamak zorunda kaldı ama benım gorecegımı es gectı silmedi bile o kadar da rahat
bana zaten bosanmaktan baska care bırakmadı kı
tek fark hemen bosanmak yerıne surunerek bosanıcam olan o

eşiniz güvenilir ağırbaşlı filan değil. güvenilir adamın aldatmakla vs ne işi olur bu bir
aldatmanın bahanesi olmaz hamileydim o yüzden, kendince haklı soğuktuk o yüzden filan geçeceksiniz onları.

bence ihtiyacınız olan şey ciddi anlamda bir psikoterapi çünkü oldukça gelişmiş bir özgüven kaybı, kendini sevmeme, değersizlik duygusu görüyorum sizde ve bu eşinizle alakalı değil zira eski erkek arkadaşa yaklaşımınız da aynıymış.

abd dekı egıtımden sonra cok ii bi konuma gelecek cok cıddı bı maası olacaktı yanı aslında bu durumda zoruma gıdecek cunku en zugurt donemlerde en buyuk zorlukları cektık sımdı ınanılmaz bı maası olacak ve bosanınca bunu karılarla kızlarla ıstedıgı gıbı yıyecek ve sonra da sırf parası ıcın onunla evlenen fıstık gıbı bı hatunla mutlu mesut yasayacak ben de 32 yasında cocugumla yalnız kalıcam

bir kadın ilişkisine kendisi için emek verir. yani o kocayı çektim açlığını yaşadım sefasını sürmek benim hakkım diye bir şey yok. emeksiz ilişki yok neticede.
ek olarak farzedelim boşanmadınız ve bu adam muazzam maaş alıyor. napacaksınız o parayla altın leğen alıp içine kan kusmaktan başka. kendinize DUR deyin.

bu konuyu acmamın nedeni....bunları yapan esimin ben bu konuları basına kakıp kavga cıkardıkca beni evlılıgımızı yıpratmakla suclaması idi. yani bunları yapan o ama yıpratan benım Ucuncu bir gözün objekif yorumlarına ihtiyacım vardı ve çogunlugun aldatmış ileri de gitmiş diyecegini de biliyordum. Bosanma konusunda cesaretlenmem gerekıyordu.bu yorumlarla yüzlesmem gerekıyordu. Esımın yatakta bile yakalansan inkar et modunda oldugunu biliyorum ve bu beni delirtiyor. Aldatma kadar dürüst olamaması da beni igrendiriyor. Madem yaptı arkasında durmalı.
Belkı bu yorumları esime de okuturum boylelıkle en azından artık ne hıssettıgımı anlar (sanmıorum ama )
Bosanma konusunda kararlıyım. Zaten tek derdimiz de bu deil baska çirkınlıkler de var
o benı bı sekılde ıkna ettı hep cok sevdıgını soyledı sarıldı vs ben bu konuda cok zayıfım goze alamadım bosanmak utanc verıcıymıs gibi geldı herkese solemek sonra herkesın arkamdan bak ıste bosanıo dıyecek olması hayallerın yıkılması tekrar sehir deıstirmek ve yeni bi hayat ıstemıorum yenı bırını bulucam da evlenıcem de ustelık bebegım kucuk yanı hayatımın buruk bı sekılde devam etmesi demekti bebegımle tek kalmayı goze alamadım evt gurursuzum belkı ama bu kararı almak oyle kolay deıldı biraz zaman gecmesı gerekıodu ve belli ki 1-2 kere daha aldatılmam gerekıomus . Nıtekım tekrarladı hataları o kadar söze ragmen zaten sözunu tutan bir insan deıl. Aldatması ıcın cok sebebı vardı aldattı bu kadar basıt benım hatam yol yakınken donmekti sımdı cocuk var olan ona oldu cunku bosanıcam hemen bosanmasam da bu evlılıkte ben artık huzurlu mutlu olamam mumkun deıl sonumuz bellı
aldatması için çok sebep vardıya takıldım ben

Arkadaşlar bir bucuk yıldır bir sıkıntım var.
2011 yılında evlendim. Eşimin işle ilgili egitimi nedeniyle 2013 yılında yurtdısına yerlestik. Kendisi benden önce gitti ben de sadece 23 gün sonra yanına gittim. Ama bu 23 günde ne olduysa oldu. Hersey mahvoldu.
Ben onun yanına gittikten 3-5 gün sonra açtım bilgisayarını karıstırdım. Ben yokken ne yapmıs vs dıye. Aslında birseyden süpelenmıyordum. Oylesıne bakmaktı amacım. Bir baktım ki o ülkeye ait arkadaslık yani sevgili bulma sitesine üye olmuş hem de üşenmemiş baya formu doldurmus uzun uzun. Üye olduktan sonra da 6-7 tane güzel kızın fotograflarını begenmıs. Baska herhangi bir mesaj vs yoktu.
İkinci mesele daha vahim: benim oraya varıs gunumden bir gün once internette aids nasıl bulasır belirtileri nelerdir diye arama yapmıs. :KK43: Ben tabi hem flört sitesini hem de aids olayını gorunce basımdan assagı kaynar sular dökuldu.
Ben bunları gördugum sırada arkadaslarıyla (hepsi bekar ve kız pesinde tipler) dısarıda takılıyorlardı. Hemen telefon edip saydırmaya basladım görduklerımı soyledım. O da hemen kalkıp eve geldı. Arkadaslık sitesi için cok ozur diledi. Arkadaslarına uydugunu ve sadece bir geyik muhabbeti oldugunu arkadasları gırdı dıye merak ettıgını. sadece begen tusuna basılan basit bir site oldugu vs soyledi. Aids icin ise ordaki egitim icin saglık raporu alınıyor o sırada cok igne yedigini ayrıca ordan yeni aldıgı ayakkabının ayagını yara yaptıgını bu yaranın ve alnında cıkan yaranın onu süphelendırdıgını o yuzden de acaba hastaneden igneden vs bulasmıs mıdır dıye baktıgını beni hic aldatmadıgını ve aldatmayacagını söleyerek bir sekılde 1-2 gunde gönlümü aldı.
Fakat bu olay yuzunden bir yıl boyunca sık sık kavgalar ettik ben acaba aldattı mı dıye dusunup durdum.
Bır yıl sonunda ben Turkıyeyı zıyarete geldim ve eşim yine oradaki bekar arkadasları ile kaldı. Ve o kadar söze bir daha yapmayacagım tarzı laflara ragmen yeni vukuatlarını yakaladım. Tekrar bilgısayarını kontrol ettim ben yokken ne yapmıs dıye. Arama motorunda otel arattıgını gordum. Oteli arattıgı yer bizim orada yasadıgımız eve 30-40 dk lık bi yer. Bir kac gün sonrasında da "sex in our city" gibi bişey yazmış aratmış. Yaşadıgımız yeri yazmayacagım ornek olarak "MÜnih'de seks" gibi bir şey yazmıs yani. BEn yıne cıldırdım tabiki. Ne oldugunu sordum. Bana bekar bir arkadası ile strıptız kulube gıttıklerını itiraf etti. Strıptız kulupten cıktıktan sonra arkadasının sarhos oldugunu o yuzden araba kullanamayacagı ıcın otel baktıklarını söledi. Arkadası ben ıcmıcem kullanırım demıs ama ıcmıs. Ikısı de sarhos ve orada sarhos yakalanmaları işlerinden olmaları demek. Ama o gece otelde de kalmamıslar bir sekılde donmusler. Beni arkadası ile yuzlestırmek zorunda kaldı arkadası da aynı seyleri soyledi. Bu arada ben sınırle kucak dansı da yaptırdın mı dıyınce ona da evet dedi zaten kadın kendı oturdu birden dedi. BEn iyice yoldan cıktım.Daha sonraki gün ŞEhirde sex diye niye arattın dedim ona da o kulübe tekrar gitmek istedigi icin aratma yaptıgını soledi. AMa strıptiz kulubü netten bulmak isteyen sex dıye aratmaz deıl mı ? Striptiz diye aratır yada dans kulübü filan yazar :KK43:
Siz benım yerımde olsanız ne dusunurdunuz ? Ne yapardınız ?
Eskiden de kontrol ederdim onu bir sey yoktu güvenıyordum. Evliligimiz superdi desem yalan olur. Sorunlar vardı ama turıyedeyken dısarı bıle cıkmazdı hıc. Eve baglıydı. Durust bir insan oldugunu da bılıyorum. Ama yurtdısına gidip de kendıncen yasca kucuk ve bekar arkadaslarına bu kadar kısa surede uyması beni cok yaraladı. Artık paranoyak bir insanım hala farklı bi ulkede ben sureklı bunları hatırlıyorum moralım sııfırlanıyor kavga cıkarıyorum. Aldattım dese belkı bu kadar yorulmazdım bı sure uzulur unuturdum yada bosanırdım ama bu sekılde belırsızlık benı yedi bitirdi. O kadar agır kavga ettık hepsın de de kesınlıkle aldatmadım aldatmayacagım dıyor benı sevdıgını soyluyor. Artık ben eski konuları actıkca beni suclamaya basladı. Sureklı evlılıgımızı baltaladıgımı ona guvenmem gerektıgını bu işin böle yurumeyecegını vs
Ne dusunmelıyım ne yapmalıyım sizce ? Sizce aldatmıs mıdır? Objektif yorumlara ihtiyacım var.

çok vahim aldatmış olabilir değil alenen aldatmış

siteye üye olup kız aratması da aldatma

Ben konu sahıbını anlamadım
Hele son yazdığı karı kızla para yıyecek kısmı ....,
Aldatıl sus parayı sen ye
Gururlu ol kendın kazan kendın ye
3. Bır sık yok hayatta

Back
X