fatura detaylarını istesin, getirip göstersin madem...
bağırıp çağırmadı ben bılerek yaptım dedı fatura detayını oda ıstemıo 1200 dk bedava tel ve arkadaslarımda o tel kullanıo dıyo bana nasıl yakalıycam bılemıorum ya devamlı dusunuyorum ne yapabılırım dıye ?
ve sonra konustuğumuzda beni cok sevdığını ve bı kadın ıcın evliliğini tehlikeye atmıcağını soyledi ınanmak ıstıyorum esımı sevıyorum ve baska kadın olmaması ıcın elımden gelenı hep yaptım bana dediği tek sey bı erkek karısı yetmıyosa aldatır eme sen bana yetıyosun oldu ne yapayım bn sımdı
ve sonra konustuğumuzda beni cok sevdığını ve bı kadın ıcın evliliğini tehlikeye atmıcağını soyledi ınanmak ıstıyorum esımı sevıyorum ve baska kadın olmaması ıcın elımden gelenı hep yaptım bana dediği tek sey bı erkek karısı yetmıyosa aldatır eme sen bana yetıyosun oldu ne yapayım bn sımdı
Eşi arkadaşlarının telefonunu kullandığından bahsetmiş, bu durumda o numara rehberde değildir,
ve genelde 2. kadınları aradığında ''aaah sen kimsin be'' tarzında konuşma ve yüzünüze kapanmasıyla sonlanır telefonlarınız.
O yüzden o kişinin kim olduğunu anlayamaz gibi geliyor.
canım aldatmışsa ayrılacak mısın..
eğer ayrılamayacaksan boşver araştırma..yok demiş işte..inanacaksın.düşünüp kurup durmayacaksın.
ama ayrılırım asla kabul etmem diyorsan ayrıntılı faturayı ısrarla kavgayla isteyeceksin.geriye dönük 6 aylık veriyorlar.arkadaşım kullandı saçmalığına inanma..
birebir aynısını yaşadım..faturalar geldiği gün terkettim...
son kez söylüyorum ayrılamayacaksan sakın araştırma..sakın..bu kuşku beni yer diyosun di mi şimdi.öğrendiklerin seni mahveder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?