esim aldatti.son gelismeler.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.064
Kizlar bu gun ilk defa girdim bu siteye.oncelikle hepinize beni dusundugu,merak ettigi icin cok tesekkur ederim.ben daha sonra sizlerin yorumlarinizi okudum.gucum yoktu.benim icin endiselendiginizi bilsem iki kelime yazmammi?

Ozellikle su sitemimi etmeden edemiyecegim.ben o gun ziyaretci olarak girip okumusum.eger girip okuduysam amacim ne olabilir ki.bunu bir tek sey icin yaparim, actigim konu yalan olur ve sizi gizliden izlerim.ama yok boyle birsey.. ben sonradan inadigim kuranin ustune yemin ederim ki ziyaretci olarak girip okumadim.ama size surada yalanda yazamam neden oyle oldugunu da bilemiyorum.belki,belkiiii diyorum k.v.geldiginde cikis yaptim.oradan da acik kalmis olabilir.
Benimle dalga gecen arkadaslar,simdi cayini kahvesini iciyor diyenlerrr onlari okudugum da bunlari bana bir kadin mi yazdi diye dusunup agladim...

Kac gun oldu saymadim gunleri bile unuttum.c.tesi gittim adliyeye,kapaliymis...geri geldim.iki arkadasim avukat.onlar yol gosterdiler.esim yerine o diyecegim.....o duymus telefon konusmami...tustustu.

P.tesi gittim adliyeye.delil tespit davasi diye bir sey varmi dedim..o bosanma davalarinda yokmus..beni baroya yonlendirdiler.gittim.dinlediler beni.bosanma kararimi soyledim.evraklari verdiler.

Ve butun spor mag.gsm sirk.gezdim.rakibimi gormek istedim..cok kiskandim cunku.dedim.ki rabbim beni niye gezdiriyorsun.beni bu hale neden dusurdun.ben ne yaptim kizi gormustum.bacagim kadar boyu var.bana arkadaslarim xxx sen tap model gibisin derler..ama esim onu tercih etti....o gunden beri bir dilim ekmek yemedim.ilk corbami p.tesi adliye donusu ictim...yabanci ulkeden gorumcem aradi.sakin yuvani dagitma.arkanda ben varim.esini.oo..pp.ll..mi birakacaksin dedi...hayir dedim..yapan erkek ne oluyor.allah zinayi sadece kadina mi haram kildi.rabbim ona da sormayacakmii...ben affetmiyecegim dedim.bak cnm dedi,onu aradim agliyordu.yarin izin alacak seninle oturup konusacak.her seyi en ince ayrintisina kadar anlatacak...simdi bir dur dava icin dedi...

O sirada sinif arkadasim,aradi.o adi arkadasimi aramis...agliyormus..bana yardim et..actimi dava..olurum acarsa..yasayamam.ondan vazgecmem.ben bir hata yaptim beni affetsin.onu cok seviyorum.ilk askim o benim..demis te demisssssss....

Eve geldim diger gorumcem ve esi geldiler...kizlar senelerdir yalvarirdim saclarini kes.ozledim o halini askim derdim.seni ben begenmiyecekmiyimm.oyleyse kes derdim.iceri girdi ve saclari kesmis...ablasini enistesini optu ben uzaniyordum ztn.birden aglama bagirma sesleriii sok oldum.korktum.beklemiyordum.beni affettttt.beni birakma.abla birakmasin beni.olurum yoksa.olurum.yuvami yikmak istemiyorumm.ben tek kelime etmedim.duydugumdan beri ona allah seni kahretsin bile demedim.belki baska konularda kizip bagiriyorduk.burada kelimeler o kadar masum kaldi ki soyleyemedim.

O yerlerde dizlerime sarilmis.bana sariliyor.baktim onlarda agliyor.dedim ki ona,eyvah bu kadar agladigina gore kotu seyler yapmissin,degilmi.

Ablasi enistesi diger salona gectiler.gittin mi otele dedim.gittim dedi.....bir damla gozyasi akmadi gozumden.sadece kalbimin carpisi bogazim ve karnim da.yarim on dakk.israr ettim kim diye.o kadin..dedi.nasil basladi anlat dedim..bunlar kulupte tanismis.kadin evli diye kabul etmemis.gitmis oradan.sonra esim akrabamiz olan cocuga ver bakiyim telefonuna demis.cunku o kizin no.su onda var..almis noyu...aramis..sonra carsida gormus.gitmis yanina ben bosandim demis..bir iki kere gorusmusler.peki biz o donem kotumuyudk dedim.hayir cok mutluyduk.dedi.sonra otele gittik.iki uc gun sonra ardim cok pismanim dedim bitti....ve gecenlerde niye yazdin o zmn dedim.yeni bir ise girmisti hayirli olsun diye ardim dedi.

Ben hic bir sey soylemedim gectim.yatak oadama.ne agliyorum ne bir sey.sadece dondum....ve az onceye kadar oylece bir noktaya bakip agliyorum...evraklar yanimdaydi.almis onlari...geceden beri agliyor..ben namaza basladim dedi.umreye gidecegim.tobe edecegim dedi...allah kulunu affediyor.tobe edeni affediyor sen neden etmiyorsun dedi...sen olsan edermiydin dedim.cit yok.benden vazgecersen olurum dedi...gozler sisi.ilk defa onun gozyaslarini gordum.ilk defaaaa.izin aldi bu gun benim yanimdaydi...

Simdi gelelim duygularima.cnm yaniyor.icim aciyor.onlari hayal edip oluyorummmmm.su icimi acsalar bir damla kan akmaz.ben kocami paylasmisim.ben kaybettim onu...yuvam yikiliyor.perdelerim hic acilmadi o gunden beri.lambalarimi acmadim.cocuklar ust katta odalarindalar.ben olu gibi yatagim da.ben onunla bu sekilde devam edemem.her gun olmektense bir gun oliyim.

Öncelikle açıklayıcı ve uzun yazınız içi gerçekten çok teşekkür ediyorum kendi adıma.

Anladığım kadarıyla eşiniz kadının peşinden koşmuş, boşandım diye yalan söylemiş.

Görümceniz o kadına nasıl o.. diyebiliyor?

Bu kadar utanmaz insanlara tahammül edemiyorum.

Eşiniz sizi sevmiyor, sevse bu yaptıklarının hiçbirini yapamazdı. Sadece evini dağıtmak ona zor geliyor, yuvasını değil çünkü ortada zaten yuva yok.

Umreye gitmesi vs sizi alakadar etmez. Tartışmasız boşanın. Boşanmazsanız da gidip o kadından özür dileyin. Ciddiyim bu konuda. Eşiniz bir kadını kandırmış. Sorumluluğu da sizin üzerinizde olur.

Simdi gelelim duygularima.cnm yaniyor.icim aciyor.onlari hayal edip oluyorummmmm.su icimi acsalar bir damla kan akmaz.ben kocami paylasmisim.ben kaybettim onu...yuvam yikiliyor.perdelerim hic acilmadi o gunden beri.lambalarimi acmadim.cocuklar ust katta odalarindalar.ben olu gibi yatagim da.ben onunla bu sekilde devam edemem.her gun olmektense bir gun oliyim.

ne ölmesi, tam tersine hayatınızdaki tum sorunları arkanızda bırakıp yeni bir baslangıc yapmıs olacaksınız.
cocuklarınıza sarılın, onlarla ilgilenin. dik durun.

bırakın o da ne hali varsa görsün.
siz aglarken o baskasıyla vakit geciriyordu. ustelik bir an kandım ya da pisman oldum gibi bir durumu da yok, bosanmayı dusunmeseniz hic umursamayacaktı bile. iş tebrigi de nabız yoklamak.
yumusamayın.

Kizlar bu gun ilk defa girdim bu siteye.oncelikle hepinize beni dusundugu,merak ettigi icin cok tesekkur ederim.ben daha sonra sizlerin yorumlarinizi okudum.gucum yoktu.benim icin endiselendiginizi bilsem iki kelime yazmammi?

Ozellikle su sitemimi etmeden edemiyecegim.ben o gun ziyaretci olarak girip okumusum.eger girip okuduysam amacim ne olabilir ki.bunu bir tek sey icin yaparim, actigim konu yalan olur ve sizi gizliden izlerim.ama yok boyle birsey.. ben sonradan inadigim kuranin ustune yemin ederim ki ziyaretci olarak girip okumadim.ama size surada yalanda yazamam neden oyle oldugunu da bilemiyorum.belki,belkiiii diyorum k.v.geldiginde cikis yaptim.oradan da acik kalmis olabilir.
Benimle dalga gecen arkadaslar,simdi cayini kahvesini iciyor diyenlerrr onlari okudugum da bunlari bana bir kadin mi yazdi diye dusunup agladim...

Kac gun oldu saymadim gunleri bile unuttum.c.tesi gittim adliyeye,kapaliymis...geri geldim.iki arkadasim avukat.onlar yol gosterdiler.esim yerine o diyecegim.....o duymus telefon konusmami...tustustu.

P.tesi gittim adliyeye.delil tespit davasi diye bir sey varmi dedim..o bosanma davalarinda yokmus..beni baroya yonlendirdiler.gittim.dinlediler beni.bosanma kararimi soyledim.evraklari verdiler.

Ve butun spor mag.gsm sirk.gezdim.rakibimi gormek istedim..cok kiskandim cunku.dedim.ki rabbim beni niye gezdiriyorsun.beni bu hale neden dusurdun.ben ne yaptim kizi gormustum.bacagim kadar boyu var.bana arkadaslarim xxx sen tap model gibisin derler..ama esim onu tercih etti....o gunden beri bir dilim ekmek yemedim.ilk corbami p.tesi adliye donusu ictim...yabanci ulkeden gorumcem aradi.sakin yuvani dagitma.arkanda ben varim.esini.oo..pp.ll..mi birakacaksin dedi...hayir dedim..yapan erkek ne oluyor.allah zinayi sadece kadina mi haram kildi.rabbim ona da sormayacakmii...ben affetmiyecegim dedim.bak cnm dedi,onu aradim agliyordu.yarin izin alacak seninle oturup konusacak.her seyi en ince ayrintisina kadar anlatacak...simdi bir dur dava icin dedi...

O sirada sinif arkadasim,aradi.o adi arkadasimi aramis...agliyormus..bana yardim et..actimi dava..olurum acarsa..yasayamam.ondan vazgecmem.ben bir hata yaptim beni affetsin.onu cok seviyorum.ilk askim o benim..demis te demisssssss....

Eve geldim diger gorumcem ve esi geldiler...kizlar senelerdir yalvarirdim saclarini kes.ozledim o halini askim derdim.seni ben begenmiyecekmiyimm.oyleyse kes derdim.iceri girdi ve saclari kesmis...ablasini enistesini optu ben uzaniyordum ztn.birden aglama bagirma sesleriii sok oldum.korktum.beklemiyordum.beni affettttt.beni birakma.abla birakmasin beni.olurum yoksa.olurum.yuvami yikmak istemiyorumm.ben tek kelime etmedim.duydugumdan beri ona allah seni kahretsin bile demedim.belki baska konularda kizip bagiriyorduk.burada kelimeler o kadar masum kaldi ki soyleyemedim.

O yerlerde dizlerime sarilmis.bana sariliyor.baktim onlarda agliyor.dedim ki ona,eyvah bu kadar agladigina gore kotu seyler yapmissin,degilmi.

Ablasi enistesi diger salona gectiler.gittin mi otele dedim.gittim dedi.....bir damla gozyasi akmadi gozumden.sadece kalbimin carpisi bogazim ve karnim da.yarim on dakk.israr ettim kim diye.o kadin..dedi.nasil basladi anlat dedim..bunlar kulupte tanismis.kadin evli diye kabul etmemis.gitmis oradan.sonra esim akrabamiz olan cocuga ver bakiyim telefonuna demis.cunku o kizin no.su onda var..almis noyu...aramis..sonra carsida gormus.gitmis yanina ben bosandim demis..bir iki kere gorusmusler.peki biz o donem kotumuyudk dedim.hayir cok mutluyduk.dedi.sonra otele gittik.iki uc gun sonra ardim cok pismanim dedim bitti....ve gecenlerde niye yazdin o zmn dedim.yeni bir ise girmisti hayirli olsun diye ardim dedi.

Ben hic bir sey soylemedim gectim.yatak oadama.ne agliyorum ne bir sey.sadece dondum....ve az onceye kadar oylece bir noktaya bakip agliyorum...evraklar yanimdaydi.almis onlari...geceden beri agliyor..ben namaza basladim dedi.umreye gidecegim.tobe edecegim dedi...allah kulunu affediyor.tobe edeni affediyor sen neden etmiyorsun dedi...sen olsan edermiydin dedim.cit yok.benden vazgecersen olurum dedi...gozler sisi.ilk defa onun gozyaslarini gordum.ilk defaaaa.izin aldi bu gun benim yanimdaydi...

sen bırak kadının bacak kadar boyu olmasını filan .
Bacak kadar macak kadar ,kocan şehvet duymuş ya .
Demek namaza başlamış umreye gidecekmiş .
O kadın mı sebep oldu sizin küsmeniz mi dindarlaşmasına .
Namazı ağzına alanlara ayrı bir antipatim var .

ya konunuzu bilmiyorum allah dayanma gucu versın cok zor bi durum hele ki ben aşırı kıskancım bırsey dıyemıyorum..kadınlık gururu denen bısey var ..çok çok kotu bı durum..kalbınız yerıne beynınızı dınleyın allah kolaylık versın

Vay arkadas. ne hayatlar varmis yaa... Gecmis olsun oncelikle.

Erkek/kiz diye cinsiyet ayrimciligi yapmayacagim ama su insanlarin once aldatip sonradan da "seni seviyoom, geri don tulaaaaayy, seni cok seviyoruummm kariciiim" triplerine de cins oluyorum.

madem seviyorsun o kadar, ne halta kalkip aldatiyorsun? neden olacak, cunku senle evli. zaten sen eldesin. Seni seviyor ama kaybetme korkusu yok demek ki, kalkmis boyle bi seye bulasmis. Kaldi ki seviyor mu belli degil.

Madem aglayacak, zirlayacak ne halta baska kadinlarla munasebet kuruyor? Valla, bunun kararini en iyi sen verebilirsin.

Su an olay daha sicak. bence biraz ayri kalabilirsiniz, o arada da iyice kendinden emin olup sakin kafayla karar verebilirsin. Ofkeyle karar vermeni onermem. Bi iyice tart dusun, ayrilmaya karar verirsen de eger; sakin kararindan vazgecme.

Kadını bile kandırıp bir anlık zevki uğruna bunları yapan bir erkek bundan sonrasındada çok değişicek gibi gelmedi bana,fırsatını bulunca gene yapar aynı hatayı yuvasını bu kadar düşünüyosa, sizi bu kadar çok seviyosa nasıl başka bir kadının kollarına koşar.
Uğruna ölücek kadar seven bir adamsa madem neden bir anlık zevk için ölürüm dediği eşinin, yuvasının dağılmasından korkmadan aldatır ben hiç inanmadım bundan sonrası size kalmış sindirip sindiremeyeceğinize kalmış bişey.

Allahım size sabırların en büyüğünü versin... Çok kötü bir durum hele ki siz ona "Peki o dönem biz kötü müydük" demeniz ve onun "Hayır çok mutluyduk" demesi. Aman Allahım çok kötü... Mutluysan ne aldatırsan be adam ne diye!
Sakın ağlamalarına kanıp affetmeyin. Bir kez affederseniz bunu hep yaşayacaksınız. Güçlü olun hayat ondan ibaret değil cocuklarınız var..

Gorumcen kendi kardesine baksin!! O kadin o ... ise kendi kardesi ne oluyor?
kendi kızkardeşini herifin biri boşandım diye kandırsa kızkardeşi de o... olacak yani.
ne güzel iş .Kadını kandır orospu yap namaza başla umreye git temizlen .

Oh ne ala memleket.
Kınıyorum böyle insanları

okurken ben ağladım aldatılmak çok acı bişey bende ağladığına dayanamayıp affetmiştim biz evli değildik sevgliydik üstelik aldatma sayılmazdı gizlice msjlaşmış sevglim var falan demiş kıza ama bunu bana söylememesi bile benim için ihanetti sabah7.30 gdiyordum hayatndan kararlıydm ama ağladı sizin dedğiniz gbi ilk kez ağladı benim için ölürüm gitme öldürürüm kndmi dedi şu an nişanlıyız o günden sonra her ufak hatasında onu da hatrlattım bn hatrlattıkça ezildi karşimda şimdiye kadar çok şükür birdaha yaşamadık öyle bişey demek istediğim benimki bile nasıl yaktı canımı sana allah güç kuvvet sabır versin inan ki çok etkilendim o kadınında iki yakası biraraya gelmez senin ahınla merak etme kocana gelince herşeyi en başa sar ve olumlu olumsuz her yönünü düşün ihanet hiç çıkmayacak aklından ama seni daha güçlü kılıacak ta ki 2. olana dek umarım olmaz ama 2. olursa kesinlikle affetme ölürüm dese de artık ölümü hakediyo zaten ama şimdlik bi şans daha ver bence en azından onu bu şekilde cezalandr ama asla eskisi gibi olma bişeyleri tükettiğinizi anlayıp daha da bağlancak sana nacizane fikrim bu canm

sen bırak kadının bacak kadar boyu olmasını filan .
Bacak kadar macak kadar ,kocan şehvet duymuş ya .
Demek namaza başlamış umreye gidecekmiş .
O kadın mı sebep oldu sizin küsmeniz mi dindarlaşmasına .
Namazı ağzına alanlara ayrı bir antipatim var .
Minareyi calan kilifini hazirlar
Konu sahibi affetmez insallah adamin laflar kulli yalan

öncelikle şu ölmek lafını ağzınıza bu kadar kolay almayın. kimse aşkından ölmemiş bugüne kadar siz de ölmezsiniz merak etmeyin.
kocanızı boş verin depresyonunuzdan çıkın ve çocuklarınızı düşünün. zor bir durum kabul ediyorum ama o çocuklara yazık. ruh haliniz çok sallantılı sizin. sürekli bir öleyim ben, ölsün o, ölelim hep birlikte. ÇOCUKLARINIZI DÜŞÜNÜN!
onları histerik, duyguları karmakarışık bir anneyle yaşamak zorunda bırakmayın. eğer boşanmanızdan sonra toparlanamayacaksanız bırakın çocuklarınız babalarıyla kalsın, kızınız ergenlik çağında bu kadar depresiflik iyi değil o çocuğa kötü arkadaştan uyuyşturucu maddeye kadar her türlü sorunun temelinde sorunlu anne baba vardır unutmayın, o annelerden olmayın lütfen.
kendinizi toparlayın. kendiniz için değilse de çocuklarınız için.
o kadını boş verin. eşiniz de belli ki mutlu huzurlu aileyi hak etmeyen bir adammış. inanmayın söylediklerine. eğer sizi o kadar sevseydi elin kadınının peşinden koşmazmış. görümcenizin lafına da şaştım kaldım, haltı yiyen kardeşi suçlu olan kadın, o da iyiymiş.
arkanıza bile bakmayın.
ama kendinizi toparlayın. duygularınıza, hareketlerinize söz geçirin, aldatılmış bir kadın olabilirsiniz ama her şeyden önce annesiniz. o çocuklar bu dünyaya gelmeyi kendileri istemedi, onları siz istediniz. lütfen depresif hallerinizle çocuklarınızı endişelendirip korkutmayın. histerik bir anneyle yaşamak hiçbir çocuğun yaşamak zorunda kalmaması gereken bir şeydir. çocuklarınıza bu endişeyi yaşatmayın.
geçmiş olsun, sizin ve çocuklarınız için en iyisini ve en mutlu günleri dilerim.

okurken ben ağladım aldatılmak çok acı bişey bende ağladığına dayanamayıp affetmiştim biz evli değildik sevgliydik üstelik aldatma sayılmazdı gizlice msjlaşmış sevglim var falan demiş kıza ama bunu bana söylememesi bile benim için ihanetti sabah7.30 gdiyordum hayatndan kararlıydm ama ağladı sizin dedğiniz gbi ilk kez ağladı benim için ölürüm gitme öldürürüm kndmi dedi şu an nişanlıyız o günden sonra her ufak hatasında onu da hatrlattım bn hatrlattıkça ezildi karşimda şimdiye kadar çok şükür birdaha yaşamadık öyle bişey demek istediğim benimki bile nasıl yaktı canımı sana allah güç kuvvet sabır versin inan ki çok etkilendim o kadınında iki yakası biraraya gelmez senin ahınla merak etme kocana gelince herşeyi en başa sar ve olumlu olumsuz her yönünü düşün ihanet hiç çıkmayacak aklından ama seni daha güçlü kılıacak ta ki 2. olana dek umarım olmaz ama 2. olursa kesinlikle affetme ölürüm dese de artık ölümü hakediyo zaten ama şimdlik bi şans daha ver bence en azından onu bu şekilde cezalandr ama asla eskisi gibi olma bişeyleri tükettiğinizi anlayıp daha da bağlancak sana nacizane fikrim bu canm

Neden kadının iki yakası bir araya gelmesin? Boşanmış sanıyormuş adamı.

Evli diye reddetmiş başta da.

dedikleri gibi eşiniz sizi sevseydi birkaç kere yaşadığı birkaç dakikalık zevki size tercih etmezdi. ustelik o kadına son attığı mesajın amacı tebrik değil, acaba tekrar yapar miyiz diye yoklama çekmek.

eşiniz sizi aldattığı için pişman değil; sadece dikkatsizlik yapıp yakalandığı için pişman.
nasıl o kadını yalanlar söyleyip yatağa attiysa sizi de o üstün oyunculuk yetenegiyle yok namaz yok umre diye kandırmaya çalışıyor. bari dini alet etmesin pis oyunlarına.

X