• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim aldığı parayı benden gizledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ogungelecek

Hepimiz insanız
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
703
306
103
Merhaba arkadaşlar. Konularımi bilenler var.Ben en son konudan bahsedeceğim. Eşim bayram için çift maaş almış (maaşı asgari ucretin çok çok üstünde) Ben dün aynı yerde ama farklı şubeden çalışan arkadaşının eşinden öğrendim.Esime bir şey söylemeyecektim onun söylemesini beklicektim ama baktim hala çok sıkıştığından bahsediyor.Ve parayı alalım günler geçmiş. Ve ben çocuklarımla memlekete gideceğim için bilet alalım dedim. Tamam dedi ama sonra bilet parasının lafını yaptı.Beni dusuncesizlikle suçladı. Bende patladım sen promosyon almışsın bı bilet alacak paran yok mu diye.O da sana guvenmiyorum sen har vurup harman savurma kafasına girdin.Soyleseydim beklentin olacaktı ben kredi kartı borcunu yatırdım dedi.Tartisma baya büyüdü. Konu yine boşanmaya geldi. Sizce ben mi gereksiz takılıyorum bu konuya sizin esleriniz de bu tarz şeyler yapar mı?
Ekleme: yapılan yorumlarda savurganmisiniz ki böyle düşünüyor diyenler olmuş. Hayır asla değilim aksine ben hep frenleyen tarafım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Konularımi bilenler var.Ben en son konudan bahsedeceğim. Eşim bayram için çift maaş almış (maaşı askeri ucretin çok çok üstünde) Ben dün aynı yerde ama farklı şubeden çalışan arkadaşının eşinden öğrendim.Esime bir şey söylemeyecektim onun söylemesini beklicektim ama baktim hala çok sıkıştığından bahsediyor.Ve parayı alalım günler geçmiş. Ve ben çocuklarımla memlekete gideceğim için bilet alalım dedim. Tamam dedi ama sonra bilet parasının lafını yaptı.Beni dusuncesizlikle suçladı. Bende patladım sen promosyon almışsın bı bilet alacak paran yok mu diye.O da sana guvenmiyorum sen har vurup harman savurma kafasına girdin.Soyleseydim beklentin olacaktı ben kredi kartı borcunu yatırdım dedi.Tartisma baya büyüdü. Konu yine boşanmaya geldi. Sizce ben mi gereksiz takılıyorum bu konuya sizin esleriniz de bu tarz şeyler yapar mı?
Konu boşanmaya gelince o noktada kalıyorsunuz. İnşallah o noktayı geçersiniz ve çocuklarınızla huzurlu bir hayata adım atarsınız

"Eşiniz sizden para saklıyor."

Ben yazarsam belki görünce aklınız başınıza gelir. Bana böyle muamele edilecek son kuruşuna, donuna kadar alır boşarım.
Boş atıp tutmuyorum bu arada. Eşim sakız alsa benden para alır. Kendim çalışmıyorum. Kendi çalışıp kazandığı parasını benden istiyor.

Hayir bizim evde para gizlenmez hicbir nedenle, hersey ortada olur.
Bana guven kirici geliyor. Ayni evin içinde para saklayacagim insan benim ailem olamaz. 🙄
İşte bizim durumlar farklı defalarca boşanmadan döndük ve benim arkasından iş cevirdigimi söylüyor sürekli. iş cevirme dediği de ondan habersiz avukat arayıp bilgi almam. Bana guvenmiyormus.

Merhaba arkadaşlar. Konularımi bilenler var.Ben en son konudan bahsedeceğim. Eşim bayram için çift maaş almış (maaşı askeri ucretin çok çok üstünde) Ben dün aynı yerde ama farklı şubeden çalışan arkadaşının eşinden öğrendim.Esime bir şey söylemeyecektim onun söylemesini beklicektim ama baktim hala çok sıkıştığından bahsediyor.Ve parayı alalım günler geçmiş. Ve ben çocuklarımla memlekete gideceğim için bilet alalım dedim. Tamam dedi ama sonra bilet parasının lafını yaptı.Beni dusuncesizlikle suçladı. Bende patladım sen promosyon almışsın bı bilet alacak paran yok mu diye.O da sana guvenmiyorum sen har vurup harman savurma kafasına girdin.Soyleseydim beklentin olacaktı ben kredi kartı borcunu yatırdım dedi.Tartisma baya büyüdü. Konu yine boşanmaya geldi. Sizce ben mi gereksiz takılıyorum bu konuya sizin esleriniz de bu tarz şeyler yapar mı?
söylememek nedir gerçekten zaten ödenmesi gereken birşey varsa ödenir söyleseydi vermeseydi bu kadar basit gizlemek nedir

Adamın size güveni yok belli.
Bu saatten sonra da sizin de güveniniz kalmamıştır herhalde.

İşte bizim durumlar farklı defalarca boşanmadan döndük ve benim arkasından iş cevirdigimi söylüyor sürekli. iş cevirme dediği de ondan habersiz avukat arayıp bilgi almam. Bana guvenmiyormus.

Cunku kendisi devamli planlar sinsilikler peşinde, oyle dusunmesi bundan.
Boyle yurumez bence uzatsaniz da biyerde patlar gibi duruyor.

giggles giggles şaşırma ben muhasebeciyim artık çalışmıyorum sadece. Eşim ben daha iyi yönetebilirim diye bana veriyor tüm hesapları. Birikim filan ben yapıyorum 🤭 Ona kalsa ay sonunu bulamıyoruz 🤣🤣

Yapabilir
Kurus Kurus beyan mı vermeli

Eski konularınızı bilmiyorum ama para gizlemek çok güven kırıcı bir olay.
Kizmakta haklısınız. Yorumlardan okuduğum kadarıyla zaten birbirinize karşı güven problemleriniz varmış. Konu boşanmaya geldiyse neden birbirinize güvenmediğiniz bir evliliği devam ettiriyorsunuz

Dönmeyip dümdüz devam etseniz nasıl rahatlama gelecek bi bilseniz 🙄
Şaşıra şaşıra nevrim döndü benim senin de oldu mu öyle:)
Konu sahibi para saklama işini ben de sevmem. 200-300 gibi paralar değil tabii zaten onlar saklamaya girmez. Sizinki maaşı saklamış. Daha neler saklar bu adam

Ah çocuklarım boynumu büküyor. Babaya çok düşkünler
Bunu daha önce de söylemiştim . Çocuklar büyüdükçe ya sizden ya babadan nefret edecek. annelerine yapılanları gördükçe babaya kinlenecek annenin ise bu durumu çekip çocukların yüzünden demesinden dolayı anneye de kızacaklar. Ve o çocuklar bu durum içinde büyüyecek. Nasıl psikolojileri olacak bir düşünün bakalım. Kendinizi kandırmayın artık babalarına düşkün diye

Benim ailem olduğum yerden baya uzak mesafede oraya gitsem cocuklar babadan uzak kalacaklar ve bu onlari çok kötü etkileyecek. Burada kalsam ev tutmam kira vermem lazım falan baya masraf bilmiyorum napicam. Davayı da çekişmeli aç hiçbir masrafı da vermem ailenden al dedi.Beni bosanmasin diye zora koşuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X