- 22 Ağustos 2015
- 29.689
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.643
- 598
- Konu Sahibi Ogungelecek
Valla baba babaligini yapmıyorsa çocukların ruh sağlığını düşünmuyor öfkesine kendisine çeki düzen vermiyorsa olmasın o baba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size inandırıcı geldiyse devam edin o zamanAh çocuklarım boynumu büküyor. Babaya çok düşkünler
Ben saklamaya da kuruşu kuruşuna hesap vermeye de çok uzağımŞaşıra şaşıra nevrim döndü benim senin de oldu mu öyle:)
Konu sahibi para saklama işini ben de sevmem. 200-300 gibi paralar değil tabii zaten onlar saklamaya girmez. Sizinki maaşı saklamış. Daha neler saklar bu adam
Ciddi ciddi soruyorumAy ben bunları hiç düşünmemiştimkredi kartı borcunu ödedim dedi gösterdi.
Belki bu sefer değişirCiddi ciddi soruyorum
Mesela şimdi bu ihtimali de düşündünüz ya
Bi şey değişecek mi?![]()
Diğer şeylerden değişmediyse bunda da değişmez bencrBelki bu sefer değişir![]()
Buna inanmak istemiyorumDiğer şeylerden değişmediyse bunda da değişmez bencr
Böyle aydınlanmış gibi yazmış ama hiç sanmıyorum
Çocuklarının boynu bükük kalır
Dayak kavga aldatma bilmem nede ses çıkarmayıp mal kaçırınca ses çıkarırsa olayın özü çocuklar değil malmış o zaman
Boşa oyalanmışız
Ne bileyim ben öyle mantık yürüttüm artıkBuna inanmak istemiyorum![]()
E bu normal değil mi? Dava açacaksın diye bi de para mı verecek? Hadi o açsa neyse. Az daha bekle, adam para biriktiriyor. Düze çıktığı zaman o seni boşayacak gibime geliyor, hayırlısı.Benim ailem olduğum yerden baya uzak mesafede oraya gitsem cocuklar babadan uzak kalacaklar ve bu onlari çok kötü etkileyecek. Burada kalsam ev tutmam kira vermem lazım falan baya masraf bilmiyorum napicam. Davayı da çekişmeli aç hiçbir masrafı da vermem ailenden al dedi.Beni bosanmasin diye zora koşuyor.
Yok çok doğru bir yerden yakaladın. Ben de mal kaçıracağını tahmin ediyorum eşinin ama konu sahibi bundan dolayı harekete geçerse sizin dediğiniz nokta atışı olurNe bileyim ben öyle mantık yürüttüm artık
Adam dövmüş, psikolojik şiddet uygulamış, yazışmaları yakalanmış kadın hep çocuklarım babasız kalmasın demiş ta ki mal kaçıracağını fark edinceye kadar
Başka ihtimal bulan varsa beni de aydınlatsın
Belki çok dar bakıyorumdur olaya![]()
Bak senin anlamadığın nokta şu; ortada bir aile yok.Yıllardır fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm artı internet üzerinden yazışmalarini yakaladım. Her defasında bu şekilde ikna oldum cocuklarim küçük düzelir parçalanmış ailede buyumesinler psikolojileri duzenleri bozulmasın diye
Yapan adam degildir olmazdaMerhaba arkadaşlar. Konularımi bilenler var.Ben en son konudan bahsedeceğim. Eşim bayram için çift maaş almış (maaşı askeri ucretin çok çok üstünde) Ben dün aynı yerde ama farklı şubeden çalışan arkadaşının eşinden öğrendim.Esime bir şey söylemeyecektim onun söylemesini beklicektim ama baktim hala çok sıkıştığından bahsediyor.Ve parayı alalım günler geçmiş. Ve ben çocuklarımla memlekete gideceğim için bilet alalım dedim. Tamam dedi ama sonra bilet parasının lafını yaptı.Beni dusuncesizlikle suçladı. Bende patladım sen promosyon almışsın bı bilet alacak paran yok mu diye.O da sana guvenmiyorum sen har vurup harman savurma kafasına girdin.Soyleseydim beklentin olacaktı ben kredi kartı borcunu yatırdım dedi.Tartisma baya büyüdü. Konu yine boşanmaya geldi. Sizce ben mi gereksiz takılıyorum bu konuya sizin esleriniz de bu tarz şeyler yapar mı?
Promosyon parayla alinmaz ki..Anladigim kadariyla bir maas ikramiye veriliyor.Ayrica bir de uzerine promosyon amacli spot bir urun mu veriliyor.?Merhaba arkadaşlar. Konularımi bilenler var.Ben en son konudan bahsedeceğim. Eşim bayram için çift maaş almış (maaşı askeri ucretin çok çok üstünde) Ben dün aynı yerde ama farklı şubeden çalışan arkadaşının eşinden öğrendim.Esime bir şey söylemeyecektim onun söylemesini beklicektim ama baktim hala çok sıkıştığından bahsediyor.Ve parayı alalım günler geçmiş. Ve ben çocuklarımla memlekete gideceğim için bilet alalım dedim. Tamam dedi ama sonra bilet parasının lafını yaptı.Beni dusuncesizlikle suçladı. Bende patladım sen promosyon almışsın bı bilet alacak paran yok mu diye.O da sana guvenmiyorum sen har vurup harman savurma kafasına girdin.Soyleseydim beklentin olacaktı ben kredi kartı borcunu yatırdım dedi.Tartisma baya büyüdü. Konu yine boşanmaya geldi. Sizce ben mi gereksiz takılıyorum bu konuya sizin esleriniz de bu tarz şeyler yapar mı?
Esim ne kadar maas aldigimi bilmez. Acikcasi bende onun bilmem. Odemeleri beraber halleder. Kartlari ortak öderiz. Birikimi ortak yapariz. Ben evlililte para muhabbeti yapilmasini abes buluyorum. Esim ikide bir bana para muhabbeti yapip kissa ben katlanamazdim.Merhaba arkadaşlar. Konularımi bilenler var.Ben en son konudan bahsedeceğim. Eşim bayram için çift maaş almış (maaşı askeri ucretin çok çok üstünde) Ben dün aynı yerde ama farklı şubeden çalışan arkadaşının eşinden öğrendim.Esime bir şey söylemeyecektim onun söylemesini beklicektim ama baktim hala çok sıkıştığından bahsediyor.Ve parayı alalım günler geçmiş. Ve ben çocuklarımla memlekete gideceğim için bilet alalım dedim. Tamam dedi ama sonra bilet parasının lafını yaptı.Beni dusuncesizlikle suçladı. Bende patladım sen promosyon almışsın bı bilet alacak paran yok mu diye.O da sana guvenmiyorum sen har vurup harman savurma kafasına girdin.Soyleseydim beklentin olacaktı ben kredi kartı borcunu yatırdım dedi.Tartisma baya büyüdü. Konu yine boşanmaya geldi. Sizce ben mi gereksiz takılıyorum bu konuya sizin esleriniz de bu tarz şeyler yapar mı?
Çocuklarınız babasından değil , bizzat siz! size saygısı olmayan eşinizden boşanacaksınız , çocuklar babalarıyla zaten görüşecekler ömür boyu ...Ah çocuklarım boynumu büküyor. Babaya çok düşkünler
Evet şerh koydurcamCiddi ciddi soruyorum
Mesela şimdi bu ihtimali de düşündünüz ya
Bi şey değişecek mi?![]()