• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim aldığı parayı benden gizledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birgün bir şey oldu bende eşimin benden para sakladığını öğrendim. Bosanmadim ama hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Misal artık bende ondan para saklıyorum. Nasıl saklıyorum o günden sonra yaptığım bütün birikimlerden habersiz. Sağlıklı evlilik mi derseniz tabi ki değil. Hiç değil.

Şaşıra şaşıra nevrim döndü benim senin de oldu mu öyle:)
Konu sahibi para saklama işini ben de sevmem. 200-300 gibi paralar değil tabii zaten onlar saklamaya girmez. Sizinki maaşı saklamış. Daha neler saklar bu adam
Ben saklamaya da kuruşu kuruşuna hesap vermeye de çok uzağım
Ondan şaşıra şaşıra indim
Ama bi üye muhasebeciymiş 😬

Boşanmayı düşündüğünüz zamanlarda eşiniz sen plan yapıp iş cevirmissin demişti değil mi ? Muhtemelen bu yüzden sakladı. Uyuyan yılanı uyandirdiniz. Bundan sonra adım atarken ona göre adım atacak. Şiddet olmamasının sebebi bu. Memursa hele.

Belki bu sefer değişir 🤷‍♀️
Diğer şeylerden değişmediyse bunda da değişmez bencr
Böyle aydınlanmış gibi yazmış ama hiç sanmıyorum
Çocuklarının boynu bükük kalır

Dayak kavga aldatma bilmem nede ses çıkarmayıp mal kaçırınca ses çıkarırsa olayın özü çocuklar değil malmış o zaman
Boşa oyalanmışız

Diğer şeylerden değişmediyse bunda da değişmez bencr
Böyle aydınlanmış gibi yazmış ama hiç sanmıyorum
Çocuklarının boynu bükük kalır

Dayak kavga aldatma bilmem nede ses çıkarmayıp mal kaçırınca ses çıkarırsa olayın özü çocuklar değil malmış o zaman
Boşa oyalanmışız
Buna inanmak istemiyorum :(

Buna inanmak istemiyorum :KK43:
Ne bileyim ben öyle mantık yürüttüm artık
Adam dövmüş, psikolojik şiddet uygulamış, yazışmaları yakalanmış kadın hep çocuklarım babasız kalmasın demiş ta ki mal kaçıracağını fark edinceye kadar

Başka ihtimal bulan varsa beni de aydınlatsın
Belki çok dar bakıyorumdur olaya 🤷‍♀️

Benim ailem olduğum yerden baya uzak mesafede oraya gitsem cocuklar babadan uzak kalacaklar ve bu onlari çok kötü etkileyecek. Burada kalsam ev tutmam kira vermem lazım falan baya masraf bilmiyorum napicam. Davayı da çekişmeli aç hiçbir masrafı da vermem ailenden al dedi.Beni bosanmasin diye zora koşuyor.
E bu normal değil mi? Dava açacaksın diye bi de para mı verecek? Hadi o açsa neyse. Az daha bekle, adam para biriktiriyor. Düze çıktığı zaman o seni boşayacak gibime geliyor, hayırlısı.

Ne bileyim ben öyle mantık yürüttüm artık
Adam dövmüş, psikolojik şiddet uygulamış, yazışmaları yakalanmış kadın hep çocuklarım babasız kalmasın demiş ta ki mal kaçıracağını fark edinceye kadar

Başka ihtimal bulan varsa beni de aydınlatsın
Belki çok dar bakıyorumdur olaya 🤷‍♀️
Yok çok doğru bir yerden yakaladın. Ben de mal kaçıracağını tahmin ediyorum eşinin ama konu sahibi bundan dolayı harekete geçerse sizin dediğiniz nokta atışı olur 👌

Yıllardır fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm artı internet üzerinden yazışmalarini yakaladım. Her defasında bu şekilde ikna oldum cocuklarim küçük düzelir parçalanmış ailede buyumesinler psikolojileri duzenleri bozulmasın diye
Bak senin anlamadığın nokta şu; ortada bir aile yok.
Aile sevgisi yok, aile düzeni yok, aile hayatı yok.
Anne baba bir arada olup harala gürele bir hayatın yaşandığı evde nasıl bir aile hayatı olabilir?
Senin boşanmaktan başka çaren yok, sen şimdi boşanmasan bile bu adam boşanmak için yol yapıyor, bu çok belli. Valla seçim senin, sen konu aç biz yorum yapar geçeriz ama yaşayacak olan, ortada kalacak olan sensin. Bir an önce aklını başına alman lazım.

Merhaba arkadaşlar. Konularımi bilenler var.Ben en son konudan bahsedeceğim. Eşim bayram için çift maaş almış (maaşı askeri ucretin çok çok üstünde) Ben dün aynı yerde ama farklı şubeden çalışan arkadaşının eşinden öğrendim.Esime bir şey söylemeyecektim onun söylemesini beklicektim ama baktim hala çok sıkıştığından bahsediyor.Ve parayı alalım günler geçmiş. Ve ben çocuklarımla memlekete gideceğim için bilet alalım dedim. Tamam dedi ama sonra bilet parasının lafını yaptı.Beni dusuncesizlikle suçladı. Bende patladım sen promosyon almışsın bı bilet alacak paran yok mu diye.O da sana guvenmiyorum sen har vurup harman savurma kafasına girdin.Soyleseydim beklentin olacaktı ben kredi kartı borcunu yatırdım dedi.Tartisma baya büyüdü. Konu yine boşanmaya geldi. Sizce ben mi gereksiz takılıyorum bu konuya sizin esleriniz de bu tarz şeyler yapar mı?
Yapan adam degildir olmazda

O ailen zamanında seni barıştırıp barıştırıp başından savdıklarına bin pişman olacak. Bu adam seni çocuklar ile beraber dımdızlak kapılarının önüne koymayı planlıyor, ve üzülerek görüyorum ki yapabilecek hiçbirşeyin yok. Dava açmak için bile kocanın parasına muhtaçsın. 😐

Merhaba arkadaşlar. Konularımi bilenler var.Ben en son konudan bahsedeceğim. Eşim bayram için çift maaş almış (maaşı askeri ucretin çok çok üstünde) Ben dün aynı yerde ama farklı şubeden çalışan arkadaşının eşinden öğrendim.Esime bir şey söylemeyecektim onun söylemesini beklicektim ama baktim hala çok sıkıştığından bahsediyor.Ve parayı alalım günler geçmiş. Ve ben çocuklarımla memlekete gideceğim için bilet alalım dedim. Tamam dedi ama sonra bilet parasının lafını yaptı.Beni dusuncesizlikle suçladı. Bende patladım sen promosyon almışsın bı bilet alacak paran yok mu diye.O da sana guvenmiyorum sen har vurup harman savurma kafasına girdin.Soyleseydim beklentin olacaktı ben kredi kartı borcunu yatırdım dedi.Tartisma baya büyüdü. Konu yine boşanmaya geldi. Sizce ben mi gereksiz takılıyorum bu konuya sizin esleriniz de bu tarz şeyler yapar mı?
Promosyon parayla alinmaz ki..Anladigim kadariyla bir maas ikramiye veriliyor.Ayrica bir de uzerine promosyon amacli spot bir urun mu veriliyor.?
Kredi karti borcunu yatirmissa problem etmezdim.Esinin deyimiyle sen de bu aralar fazlaca acilmissan kendince hakli oldugunu dusunmus.Eskide neler yasanmis onu bilemem de bu bir bosanma sebebi olamaz.Parayi daha farkli bir amacla kullansaydi onu degerlendirebilirdik.

Esim ne kadar maas aldigimi bilmez. Acikcasi bende onun bilmem. Odemeleri beraber halleder. Kartlari ortak öderiz. Birikimi ortak yapariz. Ben evlililte para muhabbeti yapilmasini abes buluyorum. Esim ikide bir bana para muhabbeti yapip kissa ben katlanamazdim.

Ablacım “askeri ücret” değil, “asgari ücret” :))
Temel ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa, aldığı parayıda sağda solda yememiş borç yatışırmış, kenara koymuş vs. ise karışmaya hakkınız yok üzgünüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X