• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim alyans takmıyor :(

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
66
44
Ankara
merhaba

10 ayı geçti evleneli...14 mayısta 1 yıl olacak...eşim evlendikten 3-4 ay sonra alyansını kaybetti ve o gün bugündür alyansı yok...yenisini de almadı..yüzüksüz geziyor öyle
çok üzülüyorum,çok dert ediyorum:((

sanırım eşim alyansı kaybedince yine benim ailemin almasını bekledi..benim düşüncem tabi..çünkü başta onu ima eden bişeyler demişti...yüzükleri değiştircektik zaten bende vereyim onlarda değiştirirken ki farkını versinler gibi bişey demişti...fakat ailemin hem tekrar alacak durumu yok hem de kaybetmeseydi diye bakarlar haliyle ki haklılar...zaten ben de alın diyemem çünkü benim için çok uğraştılar borç ödüyorlar ve daha yıllarca ödeyecekler...gerçi şu an öyle bişey demiyor eşim ama başta öyle ima edici bişeyler diyip ne zamandır da almayınca acaba diyorum...hiç rahatsız olmuyor, yüzüksüz durabiliyor,ben takmayı unutsam rahatsız oluyorum...:(

bikaç kez söyledim ne zaman alacaksın diye alıcam diyor ama kaç ay oldu nerdeyse evlilik yıldönümüz geldi hala yok...:(((

bir de üstüne son zamanlarda rüyamda beni aldattığını görüyorum hep,nefes nefese uyanıyorum...:(( yapmaz öyle bişey biliyorum,eminim ama bilinçaltımdan nası etrkilediyse böyle saçma rüyalar görüyorum....

dışarda gözüm parmağına gidiyor üzülüyorum ,parmağında alyansı olanları görünce içim acıyor :((

siz olsanız ne yapardınız? sinirlerim bozuldu artık...:((

Son düzenleme:
canım bu kadar kafana takıpta rüyalarına girdirmene inanki gerek yok.....
benim eşimde takmıyor 3 yıllık evli olacağız nerdeyse kaç kere kaybediyordu her defasında ben buldum elini yıkamaya bile çıkarır o kadar yaniii eğer kaybetmiş olsaydı ailemin almasını beklemesini istemezdim.senin eşininde öyle birşeyi beklemesi zaten saçma olur....arada eşime takılıyorum takmazsan alyansını satar parasını çatır çatır yerim diyorum:27:
takma ya sakın kafana evlilik sadece yüzük takmak değildir eğer bir erkeğin içinde aldatmak varsa evden çıkarken yüzüğü takar sonra çıkarır sevgiyi,saygıyı yüzüğe indirgeme yani takılı kalma canım benim eşim hala takmıyor sorun yapmıyorum güven çok önemli evliliğin daha çok yeni tadını çıkarrrrr:16::34:

sizin aileniz niye alsın ki alyansı saçmalık resmen..hadi evlenirken alınır tamam da kaybetmesi kendi problemi sonuçta onlar bi kere almış,niye tekrar alsınlar.2sene sonra tekrar kaybetse yine ailenizin mi alması beklicek?
pek önemsemiyor bence bu durumu o yüzden rahat bu kadar.sizde takmayın alana kadar bakalım hala bu kadar rahat olabilecek mi?

canım bu kadar kafana takıpta rüyalarına girdirmene inanki gerek yok.....
benim eşimde takmıyor 3 yıllık evli olacağız nerdeyse kaç kere kaybediyordu her defasında ben buldum elini yıkamaya bile çıkarır o kadar yaniii eğer kaybetmiş olsaydı ailemin almasını beklemesini istemezdim.senin eşininde öyle birşeyi beklemesi zaten saçma olur....arada eşime takılıyorum takmazsan alyansını satar parasını çatır çatır yerim diyorum:27:
takma ya sakın kafana evlilik sadece yüzük takmak değildir eğer bir erkeğin içinde aldatmak varsa evden çıkarken yüzüğü takar sonra çıkarır sevgiyi,saygıyı yüzüğe indirgeme yani takılı kalma canım benim eşim hala takmıyor sorun yapmıyorum güven çok önemli evliliğin daha çok yeni tadını çıkarrrrr:16::34:

canım sağol fikirlerin için...haklısın tabi aldatacak olan her türlü aldatır kesinlikle katılıyorum...benim demek istediğim o kadar etkilediki beni bu durum böyle rüyalar görür oldum demek istedim,yoksa tabiki yüzüğü takıp dışarda çıkaranlar var ben de gördüm öylelerini...yani ne bileyim öyle yüzüksüz bekar gibi dolaşması rahatsız ediyor beni...benim için anlamı büyük o yüzüğün...böyle şeylere değer veririm çok...elbette herşey yüzük değil ama önemli benim için yinede..üzülüyorum :(

eşimin yüzüğü ailemin almasını bekleyip beklemediği konusunda ben kendi düşüncemi söyledim hani acaba öyle mi diye,yoksa o öyle bişey demedi direk...ama ilk başlarda yüzükleri değiştircektik zaten bende vereyim onlarda değiştirirken ki farkını versinler gibi bişey dedi...ben de kusura bakma ben ailemden tekrar yüzük için para isteyemem dedim...isteyemem gerçektende...zaten bi sürü para harcattım onlara evlenirken...:(

canım sağol fikirlerin için...haklısın tabi aldatacak olan her türlü aldatır kesinlikle katılıyorum...benim demek istediğim o kadar etkilediki beni bu durum böyle rüyalar görür oldum demek istedim,yoksa tabiki yüzüğü takıp dışarda çıkaranlar var ben de gördüm öylelerini...yani ne bileyim öyle yüzüksüz bekar gibi dolaşması rahatsız ediyor beni...benim için anlamı büyük o yüzüğün...böyle şeylere değer veririm çok...elbette herşey yüzük değil ama önemli benim için yinede..üzülüyorum :(

eşimin yüzüğü ailemin almasını bekleyip beklemediği konusunda ben kendi düşüncemi söyledim hani acaba öyle mi diye,yoksa o öyle bişey demedi direk...ama ilk başlarda yüzükleri değiştircektik zaten bende vereyim onlarda değiştirirken ki farkını versinler gibi bişey dedi...ben de kusura bakma ben ailemden tekrar yüzük için para isteyemem dedim...isteyemem gerçektende...zaten bi sürü para harcattım onlara evlenirken...:(

ah canım biz bayanlar hepimiz ince fikirliyiz bende çok takıyordum ama ne yapayım kötü olmaktansa artık çok önemsemiyorum.....yüzük farkını istemeye gelince sakın taviz verme canım siz artık aile oldunuz nişanlılık dönemi bitti eşinin bunu fark etmesi gerek birdaha öyle bişey söylerse hayatım biz artık bir aile olduk ailelerimizin görevi bitti ne yapacaksak beraber yapacağız artık dersin canım.....:16:

sizin aileniz niye alsın ki alyansı saçmalık resmen..hadi evlenirken alınır tamam da kaybetmesi kendi problemi sonuçta onlar bi kere almış,niye tekrar alsınlar.2sene sonra tekrar kaybetse yine ailenizin mi alması beklicek?
pek önemsemiyor bence bu durumu o yüzden rahat bu kadar.sizde takmayın alana kadar bakalım hala bu kadar rahat olabilecek mi?

yani işte ben de böyle düşünüyorum..yeni evliyiz sonuçta,ben gözüm gibi bakıyorum resmen,dikkat ediyorum nereye koyduğuma ettiğime...bence de saçmalık olur ailemin almasını beklemesi...ki o zaman da dedim sen sahip çıkacaktın yüzüğüne diye...işte o rahatlığı üzüyor beni:(( ben olsam ,ben kaybetsem hayatta böyle rahat olamazdım,duramazdım yüzüksüz...

eşinizin kaybettıgı yuzugu ailenızın alacak halı yok herhalde daha neler oyle dusunuyorsa eşiniz ben direkt soğurdum herhalde
bukadar dert ettıysenız uygun fıyatlı bır yuzuk alıverın cok zor bir şey değil...

Eşine yıldönümüzde bi yüzük hediye etmelisin canım :16:
Para durumun yoksa ogüne kadar 3-5 harçlıklarından at kenara haberi olmadan. Altın zaten erkeğe haram. Gümüş yüzüklerdede çok hoş modeller var 60tl ye bile bulabilirsin hoş bi yüzük.. Zaten paranın ne önemi var önemli olan niyettir parmağı boş kalmasın yeter :10:

benim eşim de takmıyor, 6 aylık evliyiz. Ama o beden eğitimi öğretmeni, topa vurunca falan çok zor oluyor diyor, dışarda da pek taktığı yok da neyse. Bence eşine güveniyorsan, hiç kafana takma bence. Ben eşime çok güvendiğim için hiç zorlamıyorum onu, demek ki sevmiyor diyorum.

Arkadaşım takıldığım tek nokta şu ''aldatmaz biliyorum'' nerden biliyosun ya bütün erkekler fiziksel olmasa da zihinsel yaparlar bunu ...

ah canım biz bayanlar hepimiz ince fikirliyiz bende çok takıyordum ama ne yapayım kötü olmaktansa artık çok önemsemiyorum.....yüzük farkını istemeye gelince sakın taviz verme canım siz artık aile oldunuz nişanlılık dönemi bitti eşinin bunu fark etmesi gerek birdaha öyle bişey söylerse hayatım biz artık bir aile olduk ailelerimizin görevi bitti ne yapacaksak beraber yapacağız artık dersin canım.....:16:

öyle canım...o da bunun bilincinde biri zaten ama işte o zaman öyle bişey demişti...ben de bozulmuştum baya...

başka konular söz konusu olunca bizim aile olduğumuzu,artık "biz" kavramı olduğunu falan söyler hep ki öyle de zaten...yani o zaman neden öyle dedi bilmiyorum..hatta ağlamıştım o zaman içeri geçip,sinirlerim bozulmuştu:( sonra o da tamam alıcam bi ara demişti...şimdi de diyor alıcam diye yani ailemin almasını beklemiyor ,sadece o zaman öyle demişti nedense...

şimdi alıcam diyor ama ne zaman işte:(

Para durumun yoksa ogüne kadar 3-5 harçlıklarından at kenara haberi olmadan. Altın zaten erkeğe haram. Gümüş yüzüklerdede çok hoş modeller var 60tl ye bile bulabilirsin hoş bi yüzük.. Zaten paranın ne önemi var önemli olan niyettir parmağı boş kalmasın yeter :10:

altın erkeğe haram mı ? bunca insan altın alyans takıyor yapma be canım...ne alakası var...

benim eşim de takmıyor, 6 aylık evliyiz. Ama o beden eğitimi öğretmeni, topa vurunca falan çok zor oluyor diyor, dışarda da pek taktığı yok da neyse. Bence eşine güveniyorsan, hiç kafana takma bence. Ben eşime çok güvendiğim için hiç zorlamıyorum onu, demek ki sevmiyor diyorum.

ben de eşime güveniyorum o değil konu...dedim ya ben önemsiyorum yüzük olayını,ben de yüzük varken onun elinin boş olması rahatsız ediyor beni...
ha zaten bi süre daha bekliycem almazsa ben de takmıycam...bu durumun keyfi olduğunu hissedersem böyle yaparım...inatçı ve kızdım mı kafası atan biriyim...

Arkadaşım takıldığım tek nokta şu ''aldatmaz biliyorum'' nerden biliyosun ya bütün erkekler fiziksel olmasa da zihinsel yaparlar bunu ...

arkadaşım zihinsel anlamda kim ne yapıyor kimse bilemez...kafasından ne geçiriyor ne ediyor ne bileyim ben,Allaha kalmış orası...ben fiziksel anlamda yapmaz biliyorum diyorum zaten...

öyle canım...o da bunun bilincinde biri zaten ama işte o zaman öyle bişey demişti...ben de bozulmuştum baya...

başka konular söz konusu olunca bizim aile olduğumuzu,artık "biz" kavramı olduğunu falan söyler hep ki öyle de zaten...yani o zaman neden öyle dedi bilmiyorum..hatta ağlamıştım o zaman içeri geçip,sinirlerim bozulmuştu:( sonra o da tamam alıcam bi ara demişti...şimdi de diyor alıcam diye yani ailemin almasını beklemiyor ,sadece o zaman öyle demişti nedense...

şimdi alıcam diyor ama ne zaman işte:(

canım bir arkadaşta demiş çok güzel gümüşler var al bir tane hayatım belki sevmiyor olabilirsin ama ben çok önem veriyorum lütfen takmanı istiyorum de bakalım acaba ne diyecek?takmama gerekçesi olarak ne diyor pekı canım?:44:

Ahh canım ya...
Çok mutlu ol evliliğinde inşallah.:nazar:
Sanırım eşinin kendiliğinden alyansını alıp takmasını bekliyorsun o yüzden bu kadar bekledin.:31:
Ama bence daha fazla bekleme.
Doğumgünü,evlilik yıldönümü bir şey bahane et ve hediye al bari.:55:

okuyunca bogazım düğümlendi niyemi..
bende bu konuda çok hassastım eşimin parmagında o yüzügü görmeyince neler hissettiğimi anlatamam sanki bütün kızlar ona bakaca gibi saçma sapan şeyler
evliliğimde en çok hassas oldugum konubuyduu eşin dair herkes yapan parmagında yüzügüylede yapar dedielr ama ben dinlemezdim o yüzük ordan çıkmamalıydı
kavga ettiğimizde bile parmagına bakardım çıkarttımı yoksa diye eşim bazen takmak istemediğini yapan yüzük falan dinlemez derdi ve GERÇEKTEN ÖYLE OLDU
bunu içim yana yana yazıyorum parmagındanyüzüğünü hiç çıkartmadı ama parmagında evlilik yüzüğümüzle beni aldattı
sonra binbir zorlukla bir arata geldik onun deyimiyle yeni sayfa açtık ama asla yeni diye birşey olmadı ben hep o günlerde takılı kaldım neyse
bu yüzüğü ona sattırdım artık o yüzügün benim için hiçbirşey ifade etmiyor haklıymışsın dedim yapana parmagında yüzügüyle yinede eşini h,çe sayaraktan yapıyormuş artık görmek istemiyorum dedim sattırdım
şimdi eşim alyans alıcam takıcam dedikçe ona alayıs bri ifadeyla bakıyorum sadece :(
yani kafaya takma seniçok iyi anlıyorum...

canım bir arkadaşta demiş çok güzel gümüşler var al bir tane hayatım belki sevmiyor olabilirsin ama ben çok önem veriyorum lütfen takmanı istiyorum de bakalım acaba ne diyecek?takmama gerekçesi olarak ne diyor pekı canım?:44:

ya öyle gümüş falan olmaz canım yaa...

ya şimdi şöyle baştan ben alayım uygun bişey dedi ben de seninki başka benimki başkamı olacak dedim istemedim önce...ben aynısından alsın istedim önce ,o da o zaman sonra falan dedi para yok dedi,pahalıydı bizim yüzüklerimiz baya...benimkinide değiştirelim dahauygun bişeyler alalım o zaman dedim ki zaten değiştirmek istiyordu kendisi..rahat değil diyip duruyordu ki kendisi beğenmişti bu yüzükleri o da ayrı neyse işte onu da kabul etmedi...en sonunda baktım olacak gibi değil ben de iyi sen al başka bişey o zaman dedim...tamam alırım dedi ama hala almadı işte.... :( uf bilmiyorum ya...

hatta evlilik yıldönümüzde benimkinide değiştirelim ikimizde başka alalım falanda diyorduk valla bilmiyorum ya ne düşünüyor ne yapacak...

merhaba

10 ayı geçti evleneli...14 mayısta 1 yıl olacak...eşim evlendikten 3-4 ay sonra alyansını kaybetti ve o gün bugündür alyansı yok...yenisini de almadı..yüzüksüz geziyor öyle
çok üzülüyorum,çok dert ediyorum:((

evlenirken ailem binbir zorlukla yaptı herşeyimi,kredi çektiler ettiler,herşeyimi 4-4 lük yaptılar,hiç bir eksiğim olmadı,fazlam var hatta...eşimin alyansını benim ailem ,benimkini de onlar aldı..
parası değil bahsettiğim ama sanırım eşim alyansı kaybedince yine benim ailemin almasını bekledi..benim düşüncem tabi..fakat ailemin hem tekrar alacak durumu yok hem de kaybetmeseydi diye bakıyorlar haliyle ki haklılar...zaten ben de alın diyemem çünkü dediğim gibi benim için çok uğraştılar borç ödüyorlar ve daha yıllarca ödeyecekler...eşimse hiç rahatsız olmuyor, yüzüksüz durabiliyor,ben takmayı unutsam rahatsız oluyorum...

bikaç kez söyledim ne zaman alacaksın diye alıcam diyor geçiştiriyor ama kaç ay oldu nerdeyse evlilik yıldönümüz geldi hala yok...:(((

bir de üstüne son zamanlarda rüyamda beni aldattığını görüyorum hep,nefes nefese uyanıyorum...:(( yapmaz öyle bişey biliyorum ama bilinçaltımdan çok etkiliyor beni bu yüzük olayı...

siz olsanız ne yapardınız? sinirlerim bozuldu artık...:((

Sen de çıkar bakalım tepkisi ne olacak?

Sen takana kadar ben de takmayacağım dersin sorarsa... ama sormazsa bir şey deme :34:

alyansın bana göre bir önemi yok
zaten olmamalıda önemli olan insanın içi duyguları
kocam ben istiyorum diye alyans takacaksa hiç takmasın daha iyi
sizde pek takılmayın bu konuya hediye alyans alıp deneyin istemiyorsa sevmiyorsa yapacak bişi yok
ama dediğiniz gibi sizin ailenizden bekliyorsa çok büyük ayıp

cogu erkek gunahkar desenize:ssz::ssz:

Ahh canım ya...
Çok mutlu ol evliliğinde inşallah.:nazar:
Sanırım eşinin kendiliğinden alyansını alıp takmasını bekliyorsun o yüzden bu kadar bekledin.:31:
Ama bence daha fazla bekleme.
Doğumgünü,evlilik yıldönümü bir şey bahane et ve hediye al bari.:55:

canım çok teşekkür ederim...amin inşallah...:31:

alayımda neyle alayım canım,çalışmıyorum işte lanet:(( çalışıyor olsam çoktaaan almıştım...

okuyunca bogazım düğümlendi niyemi..
bende bu konuda çok hassastım eşimin parmagında o yüzügü görmeyince neler hissettiğimi anlatamam sanki bütün kızlar ona bakaca gibi saçma sapan şeyler
evliliğimde en çok hassas oldugum konubuyduu eşin dair herkes yapan parmagında yüzügüylede yapar dedielr ama ben dinlemezdim o yüzük ordan çıkmamalıydı
kavga ettiğimizde bile parmagına bakardım çıkarttımı yoksa diye eşim bazen takmak istemediğini yapan yüzük falan dinlemez derdi ve GERÇEKTEN ÖYLE OLDU
bunu içim yana yana yazıyorum parmagındanyüzüğünü hiç çıkartmadı ama parmagında evlilik yüzüğümüzle beni aldattı
sonra binbir zorlukla bir arata geldik onun deyimiyle yeni sayfa açtık ama asla yeni diye birşey olmadı ben hep o günlerde takılı kaldım neyse
bu yüzüğü ona sattırdım artık o yüzügün benim için hiçbirşey ifade etmiyor haklıymışsın dedim yapana parmagında yüzügüyle yinede eşini h,çe sayaraktan yapıyormuş artık görmek istemiyorum dedim sattırdım
şimdi eşim alyans alıcam takıcam dedikçe ona alayıs bri ifadeyla bakıyorum sadece :(
yani kafaya takma seniçok iyi anlıyorum...

çok üzüldüm:(( seni üzmek ,hatırlatmak istemezdim..ben de zaman zaman parmağına bakıyorum öyle boş görünce içim burkuluyor :(

yukardada dediğim gibi,yapacak olan yüzüklede yapar yüzüksüzde yapar evet biliyorum,benim takıldığım bu değil...sadece o parmağın boş olması..:(((

aldatma olayına gelincede bilinç altından demekki etkiliyorki öyle rüyalar görüyorum yoksa aldatmayla yüzüğün alakası yok...

Sen de çıkar bakalım tepkisi ne olacak?

Sen takana kadar ben de takmayacağım dersin sorarsa... ama sormazsa bir şey deme :34:

dedim ya bu durumun keyfi olduğunu hissedersem ki biraz daha bekliycem baktım olmuyor ben de takmam...

alyansın bana göre bir önemi yok
zaten olmamalıda önemli olan insanın içi duyguları
kocam ben istiyorum diye alyans takacaksa hiç takmasın daha iyi
sizde pek takılmayın bu konuya hediye alyans alıp deneyin istemiyorsa sevmiyorsa yapacak bişi yok
ama dediğiniz gibi sizin ailenizden bekliyorsa çok büyük ayıp

cogu erkek gunahkar desenize:ssz::ssz:

işte kimi önemsemez alyansı...eşimde öyle diyor ama benim için önemli...ben onun için önemli olan bazı şeyleri yapıyorsam o da yapmalı bence....

ailemden bekleme olayınıda açıkladım canım...şu an öyle bi beklentisi yok,başlarda öyle bişeyler demişti ama şu an demiyor,alıcam diyor ama hala almıyor...

Back
X