Eşim alyansını çıkarmış

benim eşim alyans falan takmaz.. düğün vs bişey olursa anca takar. genelde erkekler sevmiyo yüzük takmayı.ilk zamanlar tak diyodum takıyodu. ama baktım gerçekten rahatsız ediyo yüzük üstelemedim onu.. artık ben takmıyorum takmamasını..hem ben bile unutuyorum bazen takmayı. evde çıkarırım hep kolye küpe yüzük ruhum sıkılıyo diye sonra da unuturum.. hem aldatacak olan her şekilde aldatır. yanımda takar dışarda çıkarır her saat yanında değilim ki.. tabi başka şüpheleriniz var anlaşılan.ve ayrı yerlerde olmanızda etkiliyo sizi anlaşılan.

bence hiç ilgisizgörünme o iyi değil çok üstünede düşme olması gerektiği gibi ol öfkeyle hareket etme merak etme doğumdan sonra 40 ın çıksın doğru kuaför ve spor bakım hee bunları eşin için yap demiorum sakın öle düşünme kendin için yap güvenin gelsin tekrar o dönemde insan anlamıyo sonradan anlıo aslında her kadın hamilelikte ve sonrasında depresyon geçiriyo ama hafif ama ağır o anda anlamıyo daha sonradan ayy dio kendi kendine ben o dönem şöleydim filan neyse geçicek hepsi merak etme senin yaşadığın tüm olumsuzluklar geçicek eşini bilemem onu artık bir araya geldiğinizde sen daha iyi anlarsın doğru karar verip en iyisini yapıcağından eminim sadece şu anda kendine bebeğine odaklan herşey güzel olucak bu geçiçi bunu hatırlat kendine

bence evli çiftler alyans takmalılar. etrafa yeşil ışık yakıp ben bekarım edalarına girmemeliler. çevreye sahipli olduklarını alyans takarak belli ederler. kimsede umutlanmaz sahipli insana göz koymaz.allah şaşıtrmasın inşallah

olay yüzük olayı değil bir kere o kesin sizin önceden de süpheleriniz varmış sanırım aldatılmakla ilgili (ya da tecrübeniz) yeniden hortlamış sadece ki bu tip şeyler yaşandığı halde noktalanmayan çoğu ilişkide olduğu gibi... böyle bir evlilikte bebek sahibi olarak hata yapmışsınız bence.

ben de onu aramayacağım yüz vermeyeceğim bebek doğunca fitil fitil burnundan getireceğim diye gaza getirmeyin boşuna kendinizi zira anlaşıldığı kadarıyla eşiniz sizin ona yüz vermeniz için ölüp bitmiyor... riskli hamilelik geçiren eşinin aklına böyle soru işaretleri koyacak, başka ülkede annesiyle bir başına bebeğini merak etmeyen düşünmeyen ilgilenmeyen adam çocuk doğunca 180 derece ilgilenecek değil bence... :68:

olay yüzük olayı değil bir kere o kesin sizin önceden de süpheleriniz varmış sanırım aldatılmakla ilgili (ya da tecrübeniz) yeniden hortlamış sadece ki bu tip şeyler yaşandığı halde noktalanmayan çoğu ilişkide olduğu gibi... böyle bir evlilikte bebek sahibi olarak hata yapmışsınız bence.

ben de onu aramayacağım yüz vermeyeceğim bebek doğunca fitil fitil burnundan getireceğim diye gaza getirmeyin boşuna kendinizi zira anlaşıldığı kadarıyla eşiniz sizin ona yüz vermeniz için ölüp bitmiyor... riskli hamilelik geçiren eşinin aklına böyle soru işaretleri koyacak, başka ülkede annesiyle bir başına bebeğini merak etmeyen düşünmeyen ilgilenmeyen adam çocuk doğunca 180 derece ilgilenecek değil bence... :68:

ben kendimi gaza getirmiyom , ayrica zaten piskolojisi alt ust olmus bi bayana boyle yazmanizda hic hos degil.

canım
öncelikle kafana takmamaya çalış.
şu an dünyadaki en önemli şey karnındaki bebişin.
o bi doğsun sen bir türkiye ye dön. döndüğünde şüphelerin devam ediyorsa burda hep birlikte bakarız bir çaresine.
programlar yollarız sana bilgisayara kurman için. gözcü programlar gün boyu yapılan herşeyi kaydeden cinsten yani. telefonunu eline 2 dakika alman ile nasıl mesajlarını kayıt altına alacağını, yakut telefon görüşmelerini kaydedeceğini nalatırız.(telefonu uyumluysa)

gibi gibi işte
eğer şüphelerin varsa ve kanıtlamak istiyorsan bir yolu bulunur. çok dert etme.
diyorum ya şuan sadece bebeğine odaklan. bebeğinin sağlıklı olmasını düşün sadece. belki de döndüğünde şüphelerin ortadan kalkacak bunu bilemeyiz ki.

alyans takmayı sevmiyorum mesela ben. evlendiğimden beri bi farklı bir şehirde öğretmenlik yaptığım sırada taktım alyansımı. bir de eşimin yanımda olmadığı ve tanınmadığıom bir ortama gireceğim zaman takarım. onun haricinde evde, okulda arkadaş ortamı ya da birlikte gittiğimiz yerlerde takmam. sevmiyorum takıyı. ayrıca da yüksek tansiyondan dolayı ellerim şişyor rahatsız ediyor.

bir arkadaş burada yazmış çok beğendim. "kadının namusunu koruyan er değil ar dır." diye. alyans herşey değil.

"evli olsun başımı ağrıtmasın" mantığıyla yaklaşan o kadar çok kadın var ki. onlara kadın demek içimden gelmiyor. aynı cinsiyeti paylaşmaktan iğreniyorum.

Benim eşimde hiç sevmez takıyı alyansınıda sadece aile büyükleri yanlış anlamasın diye onların yanında takar. Bence hiç üzülme belki sen yanındayken kırılma üzülme diye sevmesede takıyordu... takma bunları kafana aklından kötü şeyler geçenler yada yapanlar tüm ince ayrıntıları hesaba katarlar :) ayrıca bir yüzük hiç bir şeye engel değildir... yeterki yanlış yapmak istesin .. yüzük parmağındaykende yapar

selamlar arkadaslar,
hamileyim 1aydan az kaldi doguma.
esimden uzagim (dogum baska ulkede olmasi laziim mecburen o yuzden)
gecen gorusurken nette kamera acdi alyansi takili degildi. nerde dedim pat diye cikti.
neymisss internet baglantisi kopmus ben yanlis gormusum müss müss müss.
bikac gun sonra kamera acdi takiliydi.haa dedim hakli olabilir .
dün bakdim takili degil nerde dedim. cok sicak parmagim kavladida cikardimda kg aldimda sikiyoda felan fisman.
kavga ettim bi guzel. vay iste ben niye kotu dusunuyomusum sanki o baskalariylami gorusuyomus beni seviyomus biran once bebegimizle eve gelmemi bekliomus...tipik erkek laflari...ikna olmus gibi yaptim kapattim teli.
biraz once de taa bir ay oncesinden cekilmis fotosunu gordum, akraba yolladi fotodada takili degil alyansi.
icim ciz etti cok kotu oldum. daha 2 ay kadar uzak kalcam ona. kesin baska biri var . ben tek basinayim
benle ilgilenecegine bana telde veya msn de sefkat gosterecegi yerine o alyansini bile atmis keyfine bakiyo.
cok kotuyum kizlar. sizle sadece paylasmak istedim kusura bakmayin :50:

canım hiç kafanı takma olumsuz şeyler aklına getirip kendini de bebişini de üzme..ben mesela yüzük takmayı sevmiyorum rahatsız ediyo beni evde zaten hiç takmıyorum dışarı çıkarken de çoğunlukla unutuyorum..eşinde haklı olabilir sıcaklardan rahatsız olup çıkarmıştır...belki senin yanında da çıkarmak istiyodu ama yanlış anlamandan çekiniyodu belki..yüzük sadece bi sembol önemli olan davranışları sana sevgisi ilgisi vs ...diyelim aldatsaydı ama senin yanında yüzüğünü taksaydı yalnızken çıkarsaydı nerden haberin olcaktı hiç boşuna üzülme canımm..insan hamileyken çok hassas oluyo normalde alınmayacağı şeylere alınıp gücenebiliyo..bi de ayrı olunca sorunlar büyüyo zor ayrılık gerçekten..biraraya geldiğinizde tüm sorunların düzelcektir...

canım hiç kafanı takma olumsuz şeyler aklına getirip kendini de bebişini de üzme..ben mesela yüzük takmayı sevmiyorum rahatsız ediyo beni evde zaten hiç takmıyorum dışarı çıkarken de çoğunlukla unutuyorum..eşinde haklı olabilir sıcaklardan rahatsız olup çıkarmıştır...belki senin yanında da çıkarmak istiyodu ama yanlış anlamandan çekiniyodu belki..yüzük sadece bi sembol önemli olan davranışları sana sevgisi ilgisi vs ...diyelim aldatsaydı ama senin yanında yüzüğünü taksaydı yalnızken çıkarsaydı nerden haberin olcaktı hiç boşuna üzülme canımm..insan hamileyken çok hassas oluyo normalde alınmayacağı şeylere alınıp gücenebiliyo..bi de ayrı olunca sorunlar büyüyo zor ayrılık gerçekten..biraraya geldiğinizde tüm sorunların düzelcektir...

hamileyken bende oturup vara yoğa ağlıyodum.bişey söylüyolardı.oturup ağlıyodum.bigün hiç unutmuyorum.hadisenin yarışmaya katıldığı seneydi.erovisyon yarışmasını seyrediyoruz.kış geliyo napıcaz,bebekte geliyo dedi.oturup o lafına zırıl zırıl ağlamıştım:))))))))))))ben alyans takmıyorum.eşimin alyansınıda zorla çıkarttım.erkeğe altın haram takma çıkar dedim.anneside onayladı.oda çıkardı.şimdi ikimizde bekar gibi dolaşıyoruz.takılma bukadar canım:).ne yaparsa yapsın.tapusu sende nasıl olsa.yüzük takmamış çok mu önemli.aklını kullan;)

Back
X