Eşim alyansını çıkarmış

hem bebisin hemde kendi tatli canini uzme canim benim. Bende esimde alyans takmiyoz mesela. Yani zaten yorumlardada denildigi gibi onemli olan alyans takmak degil parrmaginde yuzluk ile ne haltlar karistiranlar varki ooo. Tabi daha oncede kafana takilan seyler olmus ama suan hic bunlari kafaya takcak durumda degilsin bebisini dusun.Onlar annelerinin sevinc ve uzuntulerini hissedirlermis ya onuda uzme annesi...:25::5:

ben bebegime cok kotuluk yaptim, hamile kaldigimdan beri yuzum hic gulmedi o hep uzuluyor icimde kiyamam ben ona.allahim bana yardim etsin :50:

boyle seylerde soyledim bana dediki, senin icin ölürüm ben hala anlayamadiysan yaziklar olsun sana.
hemen kendini acindirmaya geciyo insan mesela anlar kocasinin hangi lafi icten soyledigini hangi lafi laf olsun diye soyledigini. ben dedigi an anladim yalan soyledigini. ses tonundanmi baska biseydenmi bilmiyorum icime oyle dogdu birden.bebegimde etkileniyormus ben stresdeyken . zaten aylardir uzagim stresdeyim bide bunlari yasatiyor bana. of

canım sen şimdi objektif bakamazsın kolay kolay olaylara. hamilelik psikolojisi bir de üstüne eşinden, evinden uzaktasın... ses tonunda falan bir şey arama bence... bir de o böyle bir durumda size karşı yanlış yaptıysa onun için üzülmeye değmez.

bence çok yanlış şeyler bunlar.benim eşimin parmağıda eklem kısmından yaraydı kremliyor geri takıyordu .kilo alıp en az 10 kg alıcakkki parmağına olmasın bence bahane yapıyor.hamileymişsin canım üzülmek iyi gelmez ama ben düşüncemi yazıyorum .hiç masum yaklaşma sakın .

bence çok yanlış şeyler bunlar.benim eşimin parmağıda eklem kısmından yaraydı kremliyor geri takıyordu .kilo alıp en az 10 kg alıcakkki parmağına olmasın bence bahane yapıyor.hamileymişsin canım üzülmek iyi gelmez ama ben düşüncemi yazıyorum .hiç masum yaklaşma sakın .

10 kg mu?? 4 kilo aldım ama yüzüğüm sıkıyor parmağımı..kenarı eğer içe dönük yüzükten ise bir de daha da acıtıyor parmağını insanın.hatta bugün temizlik yaparken "iyi ki de 1 aydır takmadım yüzüğü parmağım kendine geldi "dedim kendi kendime.çünkü yara olmuştu ..yani bahane değil ...1 aydır yüzüğümü takmıyorum hemen altında bişi arayalım :27:

Son düzenleme:
Allah yardimciniz olsun cabucak dogurup saglikla siyahtle bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz insallah :)

Üzülme aglama icini cekme sen su anda ne yasiyorsan cocuk icinde hersey his ediyor Kiz kardesim hamileligine hep icini cekerdi simdi bebegide de ayni öyle yani sakin ol hava güzel cik derin derin nefes al yada baska seylerle ilgilen dua et sabir dile allahtan...

Simdiden allah yardimcin olsun:78:

ben bebegime cok kotuluk yaptim, hamile kaldigimdan beri yuzum hic gulmedi o hep uzuluyor icimde kiyamam ben ona.allahim bana yardim etsin :50:

sakın canım az kaldı doğuma üzme kendini güzel şeyler oku komik şeyler ..dua oku rahatlarsın hem de okuyup karnını ;bebeğini sıvazla..arad çık dışarı biraz alışverişe..ben doğuma 4 gün kala alışverişe çıkmıştım yani aman bişi olur diye düşünme.evinden fazla uzaklaşmayacak şekilde tabi..arkadaşlarınla ailenle ol..ne bileyim seni ne mutlu edecekse onu yap.şuan ayrısınız bir de hamilelik psikolojisi...seni duygusallaştırdı.Aman ha aman lohusalık depresyonuna girmemeye gayret et bak ondan zor kurtuluyor insan.şimdiden rahatlama yoları bul lohusalığa hazırla kendini ...heyyyyy karnında sana gelmek isteyen kıpır kıpır bir varlık varr hele bir kucağına al sıcaklığını hisset hele bir emzir onu kokusunu duy....ondan başka bişi düşünemez oluyor insan...

ay canim benim ya:26: yapma ama yani esinle ilgili sorunlar varsa bile bide kucuk umudun var senin, seni simsiki hayata bagliycak minicik bi umut iste.Bi dogsun annesi gorcen hersey cok degisecek, uzmeki kendinide onuda ,mutlu dogsun,sana sans ve mutluluk getirsin insallah. Saglikla dogsun senin tek kafana takacagin sey bebisin olmali...:5:

zaten bir once dogum yapip bebegime sarilmak istiyorum suan.. :43:

şuan karnında yalnızca sana ait tek sen hissediyorsun kalan az günlerinin de tadını çıkar mesela son zamanlarda oyna onunla..evet evet oyna onunla..ben son haftalarda onu yakalamaya çalışırdım.kolunu bacağını bi yerden dürterek oynatınca elimle bende hafif dürtterdim hemen kaçardı...hatta inanmayacaksın ama son haftasında bacağını tuttum sonra hemen kaçtı içeri..bak bu güzel anlarının kıymetini bil...

Son düzenleme:
canınızı sıkmakta çok haklısınız, sizinle empati kurdumda heralde şu an ben olsaydım sinir krizleri geçiriyor olurdum. benim de eşim benim hamileliğimde ben yüzüğümü çıkardım diye o da başladı yok parmağını sıkıyormuş yok kilo almış vs vs. ee tabi ben bi cıngar çıkardım madem öle o yüzüğü büyültebilirsin diye oymuş bende işe yaradı lafı onca lafı yedikten sonra gitti yüzüğü genişletti. ama sizde durum farklı uzaktasınız. erkeklerden çok fazla olgunca düşünmelerini beklememek gerekiyor sanırım, hani biz olsak benim eşim uzakta yakında bebeğimiz olacak bi sıkıntısı varmı yanında değilim diye üzülür dururuz ama erkekler böyle anlarda fırsat bu fırsat deyip saçmalamaya başlayabilirler. siz hiiiçç o güzel canınızı da bebişinizi de üzmeyin. bence bu süreçte ileride ki zamanlar için duruşunuzu değiştirmeye çalışın, yani kısaca siz onu kaybetmekten değil o sizi kaybetmekten korksun. güçlü olun ve bunu onada gösterin...kıskanmamaya çalışın bırakın, kıskanılacak biri varsa ister eşiniz ister başkaları olsun onlar sizi kıskansın. tabir yerindeyse tabusu sizde tepe tepe kullanın ;)

10 kg mu?? 4 kilo aldım ama yüzüğüm sıkıyor parmağımı..kenarı eğer içe dönük yüzükten ise bir de daha da acıtıyor parmağını insanın.hatta bugün temizlik yaparken "iyi ki de 1 aydır takmadım yüzüğü parmağım kendine geldi "dedim kendi kendime.çünkü yara olmuştu ..yani bahane değil ...1 aydır yüzüğümü takmıyorum hemen altında bişi arayalım :27:
biraz gerçekçi olalım arkadaş gittikten 2 gün sonra çekilen fotoda yüzük yok ?
2 günde mi almış bu adam kiloyu ,üstelik kadınların kilo alımlarıyla erkeklerinki asla bir değil .benim eşim 74kg olur hafif biraz göbek bağlar o kadar 68 kg olan eşime 74 kg iken bile takılı olan yüzügü dar gelmez .
kadınlar alsın bakalım 4-6 kg cuppada oraları buraları hemen çıkıverir.ve şöyle bir izlenim var ki arkadaş belki kocasından emin direk hayatında birileri vardı ya da birşeyler çeviriyordur diye şüphelenmiş .demekki beklenti içinde yani kocasına olan güveni eksik .bilmem anlatabildim mi .arkadaşım adına çok üzüllüyorum hamile ve yurtdışında belliki orda doğum yapacak orda çocuğu için duruyor ,eşi alyansı çıkarttınmı derken pc kapanıyor bunlar hep saplantı yaratıyor insanda.üzerinde durmalı diyorum .

sizdede oluyormu bilmiyorum ama ben cok kendimi bu durumlarda ezik hissediyorum. kavga ediyorum icimdekileri soyluyorum sonra yataga yatinca yanlismi yaptim acaba diyorum, yanlis olmadigini bildigim halde.
neden ben boyleyim neden kavga ettigimizde susup onun aramasini bekleyemiyorum .
kaybetmek istemedigimden galiba. ama ben boyle yaptikcada basima cikiyor iste bana bu olaylari yasatiyor.
kendimden nefret ediyorum. galiba benim yeniden kendime gelmem lazim ozguvenimi yitirdim ve piskolojim bozuk benim galiba.

birde eklemeyi unuttum hele bebeğini bir kucağına al inan bana bu güne kadar insanın yaşayabileceği en büyük aşk... herşeyi unutacaksın Allahım o ne güzel bir sevgi ben eşime ağzımdan kaçırıvermişim ben de sana bi zamnlar aşık olduğumu zannetmişim meğer asıl aşk buymuş diye... o yüzden üzme bebişi

hayatım özel olucak ama;
hamilelikte duygusal ve cinsel yaşamınız ne alemdeydi?

yanindayken hic ilgisiz alakasiz birakmadi, cinsel yasamimiz 10gun gebeligin basinda yasak kalktikdan sonra normal devam etti ,benden kacmadi ben kacardim tam tersi. ama son zamanlarda ben buraya gelmeden tellerime felan bazen cikmiyodu. bende kiziyodum belki dogurdum belki onemli bi durum var niye bakmiyosun diye. oda tel sessizde is yerinde biliyosun niye sacmaliyon derdi. sarilirdi yaatarken elimi tutar uyurdu ama benim hep icimde bi suphe olurdu. nedeni bu tür olan olaylar yuzunden kizlardan bikac kez msj gelmesi yuzunden. benim guvenimi sarsdi butun bunlar

birde eklemeyi unuttum hele bebeğini bir kucağına al inan bana bu güne kadar insanın yaşayabileceği en büyük aşk... herşeyi unutacaksın Allahım o ne güzel bir sevgi ben eşime ağzımdan kaçırıvermişim ben de sana bi zamnlar aşık olduğumu zannetmişim meğer asıl aşk buymuş diye... o yüzden üzme bebişi

ins sagsalim alirim kucagima bebegimi

kizlar belki dusunebilirsiniz bi yuzuk icin kendini paraliyo felan diye ama iste konu tek o degil
icimi parcalayan gecmiste yasadigim bitakim olaylar ve ustune bununda eklenmesi.
guvenimi tumden sarsdi artik.
ve benim gebelikle ilgili sikintilar cektigimi bildigi halde kendi keyfinde olmasi. bastan beri problemli gebelikti hep stres altindaydim hastaneler felan,simdi kendisi daha cok strese soktu beni

üzülmeyin, hamile oldugunuz için daha fazla hassas olmanız normal. benim eşimde bazen unutuyor bazende sıcaktan elleri şişiyor diye cıkartıyor. bende sinir oluyorum. ama bence başka biri yoktur.

yanindayken hic ilgisiz alakasiz birakmadi, cinsel yasamimiz 10gun gebeligin basinda yasak kalktikdan sonra normal devam etti ,benden kacmadi ben kacardim tam tersi. ama son zamanlarda ben buraya gelmeden tellerime felan bazen cikmiyodu. bende kiziyodum belki dogurdum belki onemli bi durum var niye bakmiyosun diye. oda tel sessizde is yerinde biliyosun niye sacmaliyon derdi. sarilirdi yaatarken elimi tutar uyurdu ama benim hep icimde bi suphe olurdu. nedeni bu tür olan olaylar yuzunden kizlardan bikac kez msj gelmesi yuzunden. benim guvenimi sarsdi butun bunlar

işte kadınların genel hatası bu ne yazık ki...
hamileliğin ardina siginip, duygusal olarak eşine daha bağlanırken cinsel manada uzaklaşması...
yapmasaydınız keşke...

ha bu erkeğe başka limanlara demir atma hakkını verir mi?
asla...
fakat zaaflarinin nefislerinin kurbanı olabiliyorlar ne yazık ki
hamile bir kadını erkeğin anlaması mümkün değil...
o sebepten sıkmayın hiç canınızı

emin olun herkes bu yada benzeri problemler yaşiyor hamilelik sürecinde
karninizdaki minik yavruya yazık etmeyin daha fazla dertlenip
nasıl olsa 1 ay sonra kocanızı gözünüz görmeyecek bile :)

Back
X