Eşim anneme aşık olduğunu söyledi!!

Olabiliyor dünya ilginç zihmiyeti bozuk insanlarla dolu
Bu eşiniz olur yada onu yanlış anlayan siz olursunuz
Yani ortada çirkin bir durum mevcut
Evet ben ona neden böyle dedin desem o bana senin zihniyetin bozuk diyecek.madem öyleyse sevgi anlamı da diyeceğine anne olarak deseydi daha iyi olmazmıydı

Demin bişey daha yaşadık dedi şok olursunuz dedi anlatsa biliriz :/
O konu utanç verici burda yazabileceğimi sanmıyorum.Benim bile psikolojim bozuldu eşimle ilgili ama yazılabilecek birşey değil

Evet ben ona neden böyle dedin desem o bana senin zihniyetin bozuk diyecek.madem öyleyse sevgi anlamı da diyeceğine anne olarak deseydi daha iyi olmazmıydı
Dile getirme tarzı değil niyeti önemli üsluba bakarak yola çıkarsanız yanılma payınız yüksektir ve böyle bir durumda ahlak dışı bir yaklaşım olur
Ha eminseniz neden evlisiniz o zaman
İki durumda da hata payınız var

Merak ettik ama onu bilsek ons göre yorum yapardık.

Inşallah yoktur böyle bişey. Okurken aşık olmasına sebep çok büyük bir neden göremedim açıkçası. Ben sanmam öyle olduğunu.

Samimiyettendir o ya başka hareketlerini gördün mu annene karsi
Daha önceki kavgalarımızda bundan 2 yıl önce anen bana asılıyor demişti.Annem elbise giyer çok kısa giymez.Annem elbise giydiği için ben bunu anneme söyledim.oda eşime sen utanmıyor musun bana öyle demeye.ben senin kayın validenim annenim nasil böyle dersin demişti.

Daha önceki kavgalarımızda bundan 2 yıl önce anen bana asılıyor demişti.Annem elbise giyer çok kısa giymez.Annem elbise giydiği için ben bunu anneme söyledim.oda eşime sen utanmıyor musun bana öyle demeye.ben senin kayın validenim annenim nasil böyle dersin demişti.
Aha da işte o kavgada ayrilmaliydin

Arkadaş neden böyle bir adamla evlisin söykediklerinle çelişiyorsun
Bu kabul edilemez

Asigim ona derken,hayranlik anlaminda soylemis olabilir mi? Iyi analiz ettiniz mi? Annenizin ona yaptigi uyariya istinaden konunuzun gercekligine pek inanmadim da. Hangi kv bana anne de diye uyarir ki damadini? Bilemedim
Anneme gittiğimde eşimin ona watsaptan yazdıklarını okudum.ve hiçbirinde anne yazısı yoktu.

Back
X