Eşim anneme aşık olduğunu söyledi!!

Henüz 3yaşında bir kardeşim var seni ondan bile kıskanıyorum :deli: Abartıyosun canım takıntı haline getirmişsin bu yuzden herseyi gözüne batıyo.
Evliliğimiz süresince sadece bu konu olsa evet haklısınız derdim.ama buradaki birçok kişi benim gibi düşünüyor.bu olanlar tuhaf abest kaçacak durumlar

en çok kafama takılan annen bana asılıyoru lafını duyduktan sonra seni nasıl onunla evli bırakmış hala konuşmaya devam etmiş inanamıyorum ne yediğini içtiğini soruyor birde , ben aşığım sözüne takmam bazen sevgi sözcüğü olabiliyor çocularımıza torunlarımızada söyleyebiliyoruz bilemedim

Arkadaşlar birde bu insanla ben 2 hafta içinde evlendim.ailesel nedenlerle.Tek güvencim 17 yaşlarında lisedende tanıyor olmamdı.Ama aradan uzun yıllar geçmişti görüşmeyeli.aslında tanımadan evlendim.Nolur evleneceğiniz kişiyi iyice tanımadan evlenmeyin.Aileside çok önemli.Ailelerde evleniyor aslında.Ben anladım ki ailede bir sorun veya dışlama varsa o evlilik yürümüyor arkadaşlar.

Ne olursa olsun hayran bile olunsa saygida olsa sevgide olsa "asigim ona" denmez denemez boyle bir cumle olamaz.
Yazismalarinda tabiki "anne" kelimesini kullanmasi gerekir.annenizin yasi gencmis ki abla kardes gibiyiz demissin dunyada neler oluyor bumu olmucak.degisik dusuncede karakterde milyonlarca insan var oluyir iste cikabiliyir insanin karsina.
Birde baska turlu siddet iceren hareketleri varmis bence uzak durun derim siz zaten hislerinizde yanilmazsiniz icinde olan sizsiniz ama kendinizi o adamdan koruyun derim dikkatli olun keza her kotulugu yapacak birine benziyor poine12 poine12

Yolunu şaşırmış insan böyle oluyor demek ki eşimden böyle bi konuda şüphelenmeye başlasam kocam gözüyle zor bakarım baldıza asılanı duydum da kv ilk yani pess

Boyle biseyi kimse durduk yerde düşünmez cok korkunc bir durum. Yani umarim oyle bisey yoktur ama boyle bi insanla evli kalinmaz ya. Daha neler duyacagiz allahim sen iyilerle karsilastir.

Ne olursa olsun hayran bile olunsa saygida olsa sevgide olsa "asigim ona" denmez denemez boyle bir cumle olamaz.
Yazismalarinda tabiki "anne" kelimesini kullanmasi gerekir.annenizin yasi gencmis ki abla kardes gibiyiz demissin dunyada neler oluyor bumu olmucak.degisik dusuncede karakterde milyonlarca insan var oluyir iste cikabiliyir insanin karsina.
Birde baska turlu siddet iceren hareketleri varmis bence uzak durun derim siz zaten hislerinizde yanilmazsiniz icinde olan sizsiniz ama kendinizi o adamdan koruyun derim dikkatli olun keza her kotulugu yapacak birine benziyor poine12 poine12
Aynen katılıyorum yalnız mahkeme konusunda hakim ona çocuğu.görme hakkı verecek mutlaka bu durumda nasıl davranmalıyim.bu konuda av. Sordum 6 yaşından küçük olduğu için hakim yatılı izin vermez dedi.kafam öyle karışık ki

Arkadaşlar birde bu insanla ben 2 hafta içinde evlendim.ailesel nedenlerle.Tek güvencim 17 yaşlarında lisedende tanıyor olmamdı.Ama aradan uzun yıllar geçmişti görüşmeyeli.aslında tanımadan evlendim.Nolur evleneceğiniz kişiyi iyice tanımadan evlenmeyin.Aileside çok önemli.Ailelerde evleniyor aslında.Ben anladım ki ailede bir sorun veya dışlama varsa o evlilik yürümüyor arkadaşlar.
Kesinlikle sana katılıyorum sorun olunca dışlanma olunca olmuyor yürümüyor evlilikler bekar hanımlar ders çıkarsın bu işten

Anneniz birşeylerden rahatsız olmuş belli
Son anlattığınız olayı da okuyunca ayrılmak en doğru karar sanırım sizin için Allah yardım etsin size

Aynen katılıyorum yalnız mahkeme konusunda hakim ona çocuğu.görme hakkı verecek mutlaka bu durumda nasıl davranmalıyim.bu konuda av. Sordum 6 yaşından küçük olduğu için hakim yatılı izin vermez dedi.kafam öyle karışık ki
Zaten cocugun velayeti sizde olur kesinlikle.sadece ya haftada yada 15 gunde gorme hakki olacaktir mutlaka,kalamaz zaten elinizde belgeniz olacak polislen bile gidip alirsiniz.yada esinizin siddete meyilli bir insan oldugunu mahkemeye sunacak bu nedenle cocukla babasinin gorusmesine bir duzenleme getirilecek bunu konusun avukatinizla.

Çok sağlıklı bir evlilik değil zaten hem böyle bıçakla saldırma falan allahtan evi terk ettiniz bırakın ne hali varsa görsün hiç barışmayın sapık adamla iş bulun çalışın hayatınıza bakın tabi adam size sarmazsa bela olmazsa

Anneniz birşeylerden rahatsız olmuş belli
Son anlattığınız olayı da okuyunca ayrılmak en doğru karar sanırım sizin için Allah yardım etsin size
Evet kardeşim bana o yüzden eşimin ona watsaptan anneme yazdıklarını okuttu ve ben şok oldum.yani annemde rahatsız olmuş en son kandil günü de uyarmış.Amin

Çok sağlıklı bir evlilik değil zaten hem böyle bıçakla saldırma falan allahtan evi terk ettiniz bırakın ne hali varsa görsün hiç barışmayın sapık adamla iş bulun çalışın hayatınıza bakın tabi adam size sarmazsa bela olmazsa
Başka şehire gitmeyi bile düşünüyorum

Vallahi dertleşmekten geçtim simdi yalan olmadığını açıklamaya çalışıyorum.ben yanlış anlaşılcak bir şey mi yazdım onu düşünüyorum inanın olanı yazdım olduğu gibi
Yalan soyluyorsun demedim dunya bu kadar igrenclesmemeli insallah yalandir diyorum

Bana sanki eşinden yana bişey var gibi geldi.Annen bile farketmişki uyarı niteliğinde anne diye hitap etmesini istemiş.Valla çok zor durum Allah yardımcın olsun.Böyle bir şüpheyle evlilik yürümez.

Back
X