- 14 Mayıs 2017
- 76
- 55
- 18
- 36
BoşanıyorumE niye boşanmıyorsun
?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BoşanıyorumE niye boşanmıyorsun
?
Keşke öyle olsaydı kardeşim ben istemezmiydim oğlum anneli babalı büyüsün benimde yuvam yürüsün ama dünyada böyle iğrençlikler oluyor malesef.ben mutlu olamadım bir düğün sesi duysam o kadar üzülüyorum ki ya sonradan çok üzülürse diye.Yalan soyluyorsun demedim dunya bu kadar igrenclesmemeli insallah yalandir diyorum
üzülme bu dünyada keni kızına ogluna torununa kardesine böyle igrenc seyler besleyenler var oyuzden. bagını koparKeşke öyle olsaydı kardeşim ben istemezmiydim oğlum anneli babalı büyüsün benimde yuvam yürüsün ama dünyada böyle iğrençlikler oluyor malesef.ben mutlu olamadım bir düğün sesi duysam o kadar üzülüyorum ki ya sonradan çok üzülürse diye.
O an bıçagı bana doğrulttuğunda sadece dua edebildim içimden.Allah a sığındım.ama öyle korktum ki anlatamam o duyguyu.Yani anlattigina gore vukuati enaz 2 yil oncesinde baslamis.
Annen bana asiliyor derken aslinda
Ben annene asiliyorum demek istemis pislik.
Kadin yeri geldiginde erkegi linc edebilmeli.
Fiziki.gucu olmasa bile Allah o an oyle bir guc veriri ki..
Umarim yapmissinizdir.
Yazdıklarınızda bişey yok falan diye düşünecekken annem uyardı dediğinizde bence filmin sonu belli olduEvet kardeşim bana o yüzden eşimin ona watsaptan anneme yazdıklarını okuttu ve ben şok oldum.yani annemde rahatsız olmuş en son kandil günü de uyarmış.Amin
Konuştum annemle.nefret ediyor ondan.bana yaptıklarından dolayı ve kesinlikle istemiyor bende öyle.Depresyona girmiştim burada sizlerle dertleşmek o kadar iyi geldi ki.Of çok üzüldüm ya acaba önce annenizle mi konuşsanız çünkü bana o da hissetmiş gibi geldi
Konuştum annemle.nefret ediyor ondan.bana yaptıklarından dolayı ve kesinlikle istemiyor bende öyle.Depresyona girmiştim burada sizlerle dertleşmek o kadar iyi geldi ki.
Evdeki tüm eşyalar benim bir tek eşyası yok.çünkü annesi ablası önceden 3 ay ayrılık yaşadığımızda tüm aldıkları eşyaları almışlardı.kira kontratı faturalar annemin üzerineydi.kapının kilidini değiştirttim çiningirciye kitledim çıktım evden.Yazdıklarınızda bişey yok falan diye düşünecekken annem uyardı dediğinizde bence filmin sonu belli oldu
Her konuda her düşüncenizde haklısınız
Aynı evdeyseniz fazla gerginlik hissettirmeden evden kaçın derim
Tek kelimeyleMerhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum buradaki konuları.Görüşlerinize ihtiyacım var.4 yıllık bir evliliğim var.Bir de 2.5 yaşında oğlum.28 yaşındayım.Konuma geçeyim. Annemden bir konu açılmıştı.Eşim AŞIĞIM ONA!! dedi.Baktım yüzüne yani SEVGI ANLAMINDA dedi.tv de bir film vardı Türkan Şoray'ı görünce filmde AAA AYNI ANNEME BENZIYOR dedi.Bu olaydan aylar önce ben babamın mezarına gidelim, evlendiğimizden beri hiç gitmedik dedim.O da bakarız demişti.Aradan aylar geçti annem whatsapp tan yazmış.Oğlum babanın mezarına gidelim hep birlikte diye o da sen ne zaman istersen gideriz yazmış.Anne kelimesi bile yok.Napıyosun-yedin mi melemenini- senin mutlu olmanı istiyorum-üşütme vs babam ben 2 yaşında vefat etti bu arada.şimdi ben ona neden böyle söyledin desem SENİN ZİHNİYETİN BOZUK!!diyecek.En son kandil mesajı göndermiş eşim anneme ve mesajda anne kelimesi yine yok!! Annemde bana anne diye hitap edersen sevinirim oğlum demiş.o da : pardon anne dalgınlığıma gelmiş diye yazmış.Sizin bu konuda ki görüşleriniz benim için önemli.şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Yanımda olduğunuz için çok mutlu oldum.çok teşekkür ederimDepresyona girmesi gereken birisi varsa o adam. Kendinden tiksinmesi lazım ne sizi ne annenizi bu duruma sokamaz. Hiç üzülmeyin iyiki kurtuldunuz sizin için şuam seviniyorum
Gayet mantıklı kendinizi koruyun lütfen o adamdanEvdeki tüm eşyalar benim bir tek eşyası yok.çünkü annesi ablası önceden 3 ay ayrılık yaşadığımızda tüm aldıkları eşyaları almışlardı.kira kontratı faturalar annemin üzerineydi.kapının kilidini değiştirttim çiningirciye kitledim çıktım evden.