Eşim anneme aşık olduğunu söyledi!!

Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum buradaki konuları.Görüşlerinize ihtiyacım var.4 yıllık bir evliliğim var.Bir de 2.5 yaşında oğlum.28 yaşındayım.Konuma geçeyim. Annemden bir konu açılmıştı.Eşim AŞIĞIM ONA!! dedi.Baktım yüzüne yani SEVGI ANLAMINDA dedi.tv de bir film vardı Türkan Şoray'ı görünce filmde AAA AYNI ANNEME BENZIYOR dedi.Bu olaydan aylar önce ben babamın mezarına gidelim, evlendiğimizden beri hiç gitmedik dedim.O da bakarız demişti.Aradan aylar geçti annem whatsapp tan yazmış.Oğlum babanın mezarına gidelim hep birlikte diye o da sen ne zaman istersen gideriz yazmış.Anne kelimesi bile yok.Napıyosun-yedin mi melemenini- senin mutlu olmanı istiyorum-üşütme vs babam ben 2 yaşında vefat etti bu arada.şimdi ben ona neden böyle söyledin desem SENİN ZİHNİYETİN BOZUK!!diyecek.En son kandil mesajı göndermiş eşim anneme ve mesajda anne kelimesi yine yok!! Annemde bana anne diye hitap edersen sevinirim oğlum demiş.o da : pardon anne dalgınlığıma gelmiş diye yazmış.Sizin bu konuda ki görüşleriniz benim için önemli.şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Yanlis anliyorda olabilirsiniz. Belki masumca hayranlik sevgi anlamindadir.

O biraz safliga giriyor ..mesajlarından öyle bir izlenim vermiyor ..öyle olsaydı bu yaşadıklarının hiçbirini hissetmez ve boşanma yoluna girmezdi ..
O zamanlar öyleydim kötü niyetli değildim.Affetmek Allah 'a mahsustur.Ben hep yeni bir sayfa açtım.Hep güzel şeyler düşündüm.ama sonunda olan bana oldu.insanın sabrı taşınca boşanmak bir kurtuluş oluyor.

Arkadaşlar bir olay daha yaşadık kendinden 10 yaş büyük bir evli kadınla telde konuştuğunu yakaladım utancımdan bunu yazmadım konuma.dökümandan gördüm yoksa ruhum duymazdı ama seni aldatmadım diye yeminler etti bende affettim.elimde telf.dökümanından başka bir kanıtta yoktu.o kadını araştırdım fabrikada çalışan 2 çocuklu şuan 38 yaşında evli bir kadın.sadece konuştu aradı numaramı servisçi arkadaştan almış.bende o fabrikanın servisini çekiyorum.bir şeyini unutmuş onun için aramış dedi.ama dökümanda eşimin aradiğı gözüküyordu hemde 1 saat 1buçuk saat süren görüşmeler.yani bu adamı çoktan çıkarmam gerekirmiş hayatımdan çok pişmanım çookk
Ahh keşke ozman bıraksaydınız bu adamı :(
Çok kez görüp affetmişsiniz:(
Olsun zararın neresinden dönülse kar:KK16:
Allah bundan sonra yolunuzu açık etsin inşallah:dua:

Ahh keşke ozman bıraksaydınız bu adamı :KK43:
Çok kez görüp affetmişsiniz:KK43:
Olsun zararın neresinden dönülse kar:KK16:
Allah bundan sonra yolunuzu açık etsin inşallah:dua:
Amin çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için

Senin esin sapık bildiğin ensest sapık yani annene falanda duyduğu aşk değil sapkinlik!
Sana tavsiyem boşan ve ne olursa olsun oğlunuda yanına al Allah muhafaza güven falan böylesi adama sakın sakın!

Başlarım öyle işe.. Ne demek aşığım ona ya.. Hayrdr

Senin esin sapık bildiğin ensest sapık yani annene falanda duyduğu aşk değil sapkinlik!
Sana tavsiyem boşan ve ne olursa olsun oğlunuda yanına al Allah muhafaza güven falan böylesi adama sakın sakın!
Tek sorunum çocuk görüş günü.onuda avukata soracağım belki burda benim konumu okuyup benzer şeyleri yaşayanlar vardır.onlarada fikir olabilir.Şok geçirdim.Hala kendime tam gelemedim.

Hastasin sen bunu biliyosun dimi ????
Arkadaşım bu kişiyle yıllardır yaşayan benim ve neler yaşadığımi bilmeden neden hasta olduğumu düşünüyorsun.ben gelin olarak onun babasından ötürü böyle birşey söylesem yakışır mı? Öncesinde baban bana asılıyor desem aradan zaman geçince aşığım babana desem empati yapıyorum ve en önemlisi bu adam eline bıçak alıp üzerime geldi bu da son nokta oldu.

Arkadaşım bu kişiyle yıllardır yaşayan benim ve neler yaşadığımi bilmeden neden hasta olduğumu düşünüyorsun.ben gelin olarak onun babasından ötürü böyle birşey söylesem yakışır mı? Öncesinde baban bana asılıyor desem aradan zaman geçince aşığım babana desem empati yapıyorum ve en önemlisi bu adam eline bıçak alıp üzerime geldi bu da son nokta oldu.
Boşan o halde

O zamanlar öyleydim kötü niyetli değildim.Affetmek Allah 'a mahsustur.Ben hep yeni bir sayfa açtım.Hep güzel şeyler düşündüm.ama sonunda olan bana oldu.insanın sabrı taşınca boşanmak bir kurtuluş oluyor.
Seninki sabır üstü ..tasmasını beklemek ,kendinden çalmak olmuş ..bundan sonrasını kurtarmaya gayret etmen güzel ..hala çoğu üye ,erimdir ,beyimdir, vurduğu yerde biten mor güllerine kurban ,kafasında ..

Back
X