- 7 Haziran 2009
- 1.436
- 4.010
- 658
Ohaaaaaaa bugün eşcinsel konusundan sonra umarım gerçek değildir![]()
Eşcinsellik konusu ne? Ya ben kaçırmışım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohaaaaaaa bugün eşcinsel konusundan sonra umarım gerçek değildir![]()
Bir kere vurursa susarsan bir daha vurur canım aynen bende sabır taştıSeninki sabır üstü ..tasmasını beklemek ,kendinden çalmak olmuş ..bundan sonrasını kurtarmaya gayret etmen güzel ..hala çoğu üye ,erimdir ,beyimdir, vurduğu yerde biten mor güllerine kurban ,kafasında ..
Duygularım,vicdanım,eşimEşcinsellik konusu ne? Ya ben kaçırmışım( hep böyle flash başlıkları olayları kaçırıyorum ya
![]()
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/duygularim-vicdanim-ve-esim.1009537/Eşcinsellik konusu ne? Ya ben kaçırmışım( hep böyle flash başlıkları olayları kaçırıyorum ya
![]()
Canım öncesinde annen bana asılıyor demişti aylar sonra aşığım ona dedi şimdi ne düşünüyorsunAşığım ona demiş eşin ..Bu normal bişey bence yani belki hayrandir çok seviyodur ne bileyim bunu nasıl farklı yerlere çekiyon ona şaşırdım açıkçası. Hastalıklı bi düşünce bu yaa.ne bileyim teyze hala kuzen olur da anne?? Garip....
Adam eşcinsel degil miymis.Eşcinsellik konusu ne? Ya ben kaçırmışım( hep böyle flash başlıkları olayları kaçırıyorum ya
![]()
Bir kere vurmasina da müsade etmeyecektin ..neyse ..olduktan sonra geri dönüşü boşanmak ..sen de bunu yapıyorsun ..konunu kesik kesik takip ettim ..hakkında hayırlısı olsun. .Bir kere vurursa susarsan bir daha vurur canım aynen bende sabır taştı
Adam eşcinsel degil miymis.
O konuda kadin kocasını kiz arkadaşı ile aldatmiyor muydu. tovbeler olsun bugün okuduğum konularla şok geçirdim. ya ne garip hayatlar yaşıyor millet. her biri ayrı kitap konusu olur.Duygularım,vicdanım,eşim
Konu başlığı
Ya bu eşi ile ilgilenmeyen yetişkin gay filmleri izleyen. o konuyu diyorum.Hangi adam kız? :)
O konuda kadin kocasını kiz arkadaşı ile aldatmiyor muydu. tovbeler olsun bugün okuduğum konularla şok geçirdim. ya ne garip hayatlar yaşıyor millet. her biri ayrı kitap konusu olur.
Hanımlar konuları birbirine karıştırmasanız da hangi konu aaa konu mu gibi yorumlar olmasa, konu dışına çıkılmasa.
Ve tabii topikte kişisel tartışmalara girilmese, konu ve üyelik için yöneticiler sahte demeden fake bu denmese, ne çok isteğim var değil mi? Gerçi bunlar site kuralları, özel istek değil.