Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan ne kadar sevgi duyarsa duysun bulunması gereken yere göre kelimeler kullanmalı yakınlarına.Ya benim nişanlım da annem için "aşığım ona" diyor! Yapma gözünü seveyim! Sevgisinden söyler. Hatta hakkında neler diyor o zaman çocuk sapık?Hiç aklımdan geçmez asla düşünsem. Anne o ya, anne yani. Söylesem yüzüğü atar bir daha da yüzüme bakmaz ya.
İnsan ne kadar sevgi duyarsa duysun bulunması gereken yere göre kelimeler kullanmalı yakınlarına.
Daha eşiniz bile olmamış kişi için bu kadar savunma yapmayın isterseniz, bakın konu sahibi neler yaşıyor.
Tüm katiller sapıklar ve ruh hastaları hep sinyaller verir ancak düzgün görünen karekterlerinden dolayı görmezden gelinir davranışları.
Benim annem yok ancak ilerde evlensem kayınpederim ne kadar mükemmel biride olsa ona aşkım vs gibi kelimeler kullanmam
92 ziyaretçili konu.
Hiç masum gelmedi.
Olayda çok sansasyonel![]()
belki gerçektir . yalansa onun vicdanına kalmışBöyle izliyorum inanın inanan yorumları zaten.
İnsanlara yazık yani üzülüyorlar.
belki gerçektir . yalansa onun vicdanına kalmış
ilk olay oluştuğunda şu annen bana asılıyor mevzusunda ayrılmalıydı . bu kadar çirkinleşmezdi durumlarYa "anne" bu. Hiç sanmıyorum. İnşallah yani ama bıçakla saldırması da büyük mevzu o an neden boşanmamış yani. Ya da şöyle yaşadıkları yüzünden konu sahibinin psikolojisi bozulmuş, adama güvenmiyor böylece zihniyetinin de pis gelmesi normal. O bıçakla saldırma olayını şu an okudum.
ilk olay oluştuğunda şu annen bana asılıyor mevzusunda ayrılmalıydı . bu kadar çirkinleşmezdi durumlar
inşallahYani doğru mu bilmiyorum çok fazla inandığımı söyleyemem. His diyelim, olabilir yanılabilirim. İnşallah da böyle bir şey gerçekten olmamıştır, hislerim doğru çıkar umarım.
KomandoYareni Konuyu tek başına Bayraktar gibi taşıyorsun
Bir de
Diyorsun ki gerçek mi bilmem
Tam kazan karıştıran kepçe, dedikoducu
Öldürdün beniKomandoYareni Konuyu tek başına Bayraktar gibi taşıyorsun
Bir de
Diyorsun ki gerçek mi bilmem
Tam kazan karıştıran kepçe, dedikoducu
Böyle izliyorum inanın inanan yorumları zaten.
İnsanlara yazık yani üzülüyorlar.