Esim anneme gitmeme izin vermiyor :(

Birmelegin_annesi

La vie est belle...
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
476
602
103
37
Merhabalar kizlar,
8 yillik flort doneminden sonra 1.5 yil once esimle evlendik. 8 yillik surecte once okul sonra is dolayisiyla ailemden ayri baska bir sehirde yalniz yasadim. Esimle evlendigimde de farkli bir sehre yine ailemden uzak bir yere tasindim. Esim kaptan ve 6 ay sureyle yurt disinda oluyor. Sorun su ki esim kendisi olmadan ailemin yanina gitmemi kesinlikle istemiyor. 2 ay once 33 haftalik bebegimi kaybettim. Olu dogum yaptim. Simdi esimle annemlere geldik. Bana gezebildigin kadar gez ben gittikten sonra bi daha buraya gelmeyeceksin diyor. Evlendigimden beri anneme bi kac defa gelebildim onda da ya kayinvalidemler yanimdaydi ya da esim. Bayramlarda bile gelemedim ailemin elini opmeye. Esim gittiginde evde yalniz kaliyorum. Ona ragmen anneme gelmeme izin vermemesini aklim almiyor. Sanirim kayinvalidem ve akrabalari laf edicek diye izin vermiyor. Bana bi fikir verin kizlar ben esimi masil bu dusunceden vazgecirebilirim?

Ne diye izin alıyorsunuz sizde ?
Adam sizin sahibiniz değil, ailenizle gorusmenize "izin" vermeyen adamla evli kalabilmeniz şaşırtıcı doğrusu.
Kendi adıma söylüyorum sabırlı bir insanım bana söylenen çoğu yutarım ama aileme en ufak bir saygısızlık sezeyim yakarim o adamı.

Neden izin vermiyor. Sebebini sormadın mı hiç? ??
Sordum tabii ki. O yokken annemlerde isim yokmus. Ama buraya geldiginde 2 gunde cani sıkılıyor. Annemler bebegim olucak diye benim yasadigim sehre tasinma karari aldilar. En buyuk kavgayi da o zaman yaptik annenlerin bizim yasadigimiz sehre tasinmasini istemiyorum diye. Ailem hicbir seyimize karismaz. Ama esimin problemli bi ailesi var. Her yaptigim laf olur. Bi de yalniz yasadigim icin hep annesiyle diye laf edecekler korkusu var diye tahmin ediyorum.

Esimin korkusu benim ailem yanima geldiginde esimin parasini yemeye geldiler diye dedikodu cikmasiymis. Cok paragoz bi akraba cevresi var. Ama cok sukur benim ailemin maddi durumu gayet iyi. Bu dedikodu konusunda hakli. Eminim.dedikodular cikacak ama ben elalem laf edecek diye ailemden uzaklasacak halim yok bunu anlatamiyorum.

He oldu sen gitme onlar gelmesin ne guzel is egoya bak! Hayir tam diyecektim acaba ailenizin yasadigi sehirde onu rahatsiz eden bir seyler mi var diye ama ailenizin gelmesini de sorun etmiş.Peki o gidince aileniz size kalmaya geliyor mu?

Anneye de gondermeyen adamlar mi var ya yuh yani. Bu ne saygısızlık böyle kim ki o annene bile gondermeyecek. Annem babam söz konusu olursa felegini sasirtirim o adamın ben. Kimse annemden babamdan alikoyamaz beni. Çok mu ısrar ediyo kapıyı dışardan kapatsin

He oldu sen gitme onlar gelmesin ne guzel is egoya bak! Hayir tam diyecektim acaba ailenizin yasadigi sehirde onu rahatsiz eden bir seyler mi var diye ama ailenizin gelmesini de sorun etmiş.Peki o gidince aileniz size kalmaya geliyor mu?
O gittiginde ailem geliyor tabii ama herkesin bi ev duzeni var. Annem gelse de 6 ay uzun bi sure bunun ne yazik ki kisa suresi yanimda kalabiliyor. Esime gore yasadigimiz sehirde cok guzel bi duzen kurmusuz ben ve onun ailesi. Benim ailem geldiginde bu duzen bozulacakmis. Bu yuzden bize gelip istedikleri kadar kalabilirlermis. Ama ben anneme gelemezmisim. Onlar da oraya tasinamazmis.

Bizi uzaktan gorseniz tam ideal cift dersiniz. Cok dusunceli ince fikirli bi esim var. Yoksa 8 yil farkli sehirlerde bi iliski yurutmek emin olun cok zor. Ama ne yazik ki kv isi tamamen bozuyor. 2 ay once bebegimi kaybettim onda bile Allahim benim ne gunahim vardi diye feryat etti. Esim de annesinin agzina fazla baktigi icin bu duruma geliyoruz. Ama psikolojik rahatsizligi olan bi kadin oldugu ucun kimse kv tek laf edemiyor.

Merhabalar kizlar,
8 yillik flort doneminden sonra 1.5 yil once esimle evlendik. 8 yillik surecte once okul sonra is dolayisiyla ailemden ayri baska bir sehirde yalniz yasadim. Esimle evlendigimde de farkli bir sehre yine ailemden uzak bir yere tasindim. Esim kaptan ve 6 ay sureyle yurt disinda oluyor. Sorun su ki esim kendisi olmadan ailemin yanina gitmemi kesinlikle istemiyor. 2 ay once 33 haftalik bebegimi kaybettim. Olu dogum yaptim. Simdi esimle annemlere geldik. Bana gezebildigin kadar gez ben gittikten sonra bi daha buraya gelmeyeceksin diyor. Evlendigimden beri anneme bi kac defa gelebildim onda da ya kayinvalidemler yanimdaydi ya da esim. Bayramlarda bile gelemedim ailemin elini opmeye. Esim gittiginde evde yalniz kaliyorum. Ona ragmen anneme gelmeme izin vermemesini aklim almiyor. Sanirim kayinvalidem ve akrabalari laf edicek diye izin vermiyor. Bana bi fikir verin kizlar ben esimi masil bu dusunceden vazgecirebilirim?
ben senin yerinde olsam ben kendi ailemle gorusmiyceksem sen de ailenle görüşme derdim bu ne terbiyesizlik canım sen onun esisin malı değilsin ki erkekler böyle ışte nefret ediyorum hepsinden kendini ezdirme lütfen

Back
X