- Konu Sahibi aygulaygul
Konu sahibi daha önce yazdıklarınızı okudum da ne diye kendinize bu eziyeti çektiriyorsunuz? İkinci evliliğiniz de olabilir. Değer görmediğiniz istenmediğiniz bir yerde durmayın. Önce siz önemlisiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O halde bile yuvamı dağıtmak istemiyorum diyor.. Adam bunu çözmüş şimdi boşanmak istiyorum deyip telefonları açmayınca konu sahibi tutuştu yakında kocaya mesaj atar ne istersen yaparım, alırım yeter ki beni bırakma sesini duyur diye adamda bir çok istek ve şartla kadını kabul eder.Diğer ihtimal adam bunu yedi bitirdi şimdi daha yağlı kapı buldu ....Ay konu sahibi eski konuna baktim, sana köydeki annesine beymenden çanta vakkodan eşarp aldırmaya çalışmış, evden kovmuş çok cins bir kocan varmış zaten. Hakkında hayırlısı oldun çok da düşünme bunu.
İyi de beni kendisi aradığında annemleri falan soruyodu selam söylüyodu yani ben burdaykenden bahsediyorum. Bir kaç gün öncesinden. Nerden bilsin kadın telefon açmayacak. Şahsen ben telefonunu açmayacağım birine selam söylemem .Kocamdan bosandim, bosanma asamasi oncesi ve sonrasinda bircok arama gelmiş olmasina karsin kv'min telefonlarini acmadim, hatta gorumcemin ve hatta yegenlerin dahi.
Bozuldularsa da umrumda degil, kotu günümde yanimda olsalardi.
Adam doğru davranmış. Neden mi böyle yapmış olabilir? Boşanma aşamasında olduğu karısının anasıyla muhattap olmamak için. Hem annen ne kader farklı konuda yardım isterse istesin artık bu, adama ilgilendirmez. Hem nereden belli annenin lafı boşanmanıza getirip laf sokmayacağı?Merhaba hanımlar, gerçekten canım çok sıkkın. Eşimle bir süredir aramız baya kötü boşanma vs konuşuluyor. Fakat hala beraber yaşıyoruz açılmış dava vs yok. Ben bir süreliğine memlekete geldim. Buraya gelince Annemle eşimle aramızdaki sıkıntıları konuştum. Annem eşimi aramak istedi annemi durdurdum gerek yok dedim. Zaten eşim de annemle bu konuda konuşmak istemediğini söylemişti.
Neyse ben buraya geleli beri ben eşimi hiç aramadım ancak o bana bir kaç sefer yazdı bi kez de aradı. En son bana iki gün önce , ağzıma ettin benim o kadar kötüyüm ki yazmıştı. Ben de o mesaja sadece kötü olduğun için üzgünüm yazdım.
Neyse bugün annemin bir tanıdığının onunla alakalı bir işi oldu annem de bugün onu aradı cevap vermedi. Bekledi dönmedi bir daha aradı yine cevap vermedi. Sonra annem bir saat sonra bir mesaj attı işte bir iş için yardıma ihtiyacı olduğunu o nedenle aradığını müsait olunca dönmesini rica ettiğini yazdı. Ancak buna dahi hiçbir şekilde cevap vermedi . Aşırı derecede moralim bozuldu. Yani benle sorunları tamam ben arasam cevap vermese üzülmezdim bu kadar ama anneme cevap vermemesi geri dönüş sağlamaması çok ağırıma gitti. Üstelik annem tamamen bambaşka bir konu ile alakalı araması gerektiği için aradığını yazmasına rağmen hiç bir şey yok. Sizce neden böyle yapmış olabilir ?
Not : boşanmak isteyen kendisi.
Canım benim eşin eski konularına göre zaten belli bir cacık olmaz bu işten sürekli başa sarıp durursunuz. Onu geçtim hiç mi değerin yok ailenin gözünde sürekli baba evine gidiyorsun ailen işi düştüğü için arıyor. Azcık ayaklarını yere sağlam bassın da selamını dahi almasın. Evlat olan boşanacak olan sensin ya. Benim aklım almadı. Yada siz sürekli en ufak mesele de bile baba evine gidiyorsanız bu durumda kimse seni de eşini de ciddiye almıyor demek. Ortada bir yanlış var yani. Hem kardeşin niye msj atıyor. Ailece zorluyorsunuz resmen. Bu kadar merak edip kurcalıyorsan aile evine gitmeyeceksin.İyi de beni kendisi aradığında annemleri falan soruyodu selam söylüyodu yani ben burdaykenden bahsediyorum. Bir kaç gün öncesinden. Nerden bilsin kadın telefon açmayacak. Şahsen ben telefonunu açmayacağım birine selam söylemem .
Ben ayrılık amaçlı aile evine gitmedim . Başka sebepten gelmem gerektiği için geldim . Ben annemin evine gidiyorum bye bye değil yani . Geri dönücem .Canım benim eşin eski konularına göre zaten belli bir cacık olmaz bu işten sürekli başa sarıp durursunuz. Onu geçtim hiç mi değerin yok ailenin gözünde sürekli baba evine gidiyorsun ailen işi düştüğü için arıyor. Azcık ayaklarını yere sağlam bassın da selamını dahi almasın. Evlat olan boşanacak olan sensin ya. Benim aklım almadı. Yada siz sürekli en ufak mesele de bile baba evine gidiyorsanız bu durumda kimse seni de eşini de ciddiye almıyor demek. Ortada bir yanlış var yani. Hem kardeşin niye msj atıyor. Ailece zorluyorsunuz resmen. Bu kadar merak edip kurcalıyorsan aile evine gitmeyeceksin.
E boşanacam diyor karar vermiş öyle . Nasıl olacak ki.Ben ayrılık amaçlı aile evine gitmedim . Başka sebepten gelmem gerektiği için geldim . Ben annemin evine gidiyorum bye bye değil yani . Geri dönücem .
Şuanda değildi. Kasım sonu gibi boşanıcaz bu süreçte ben yine evde kalıcam diye konuşmuştuk. Çünkü şuan düzenimi bozamıyorum o da bozamıyor. Aynı evde yaşamak durumundaydık bir süre yani .E boşanacam diyor karar vermiş öyle . Nasıl olacak ki.
Eee tamamda zaten Eylül bitti, kaldı 2 ay. Sonuç olarak bosanicaksiniz? Uzatmaları oynuyorsunuzŞuanda değildi. Kasım sonu gibi boşanıcaz bu süreçte ben yine evde kalıcam diye konuşmuştuk. Çünkü şuan düzenimi bozamıyorum o da bozamıyor. Aynı evde yaşamak durumundaydık bir süre yani .
Öyle de aile evine gelmem kendim terk edip geldim şeklinde anlaşılmış onu açıkladımEee tamamda zaten Eylül bitti, kaldı 2 ay. Sonuç olarak bosanicaksiniz? Uzatmaları oynuyorsunuz
Adamın maddi durumu hali vakti yerinde anladığım kadarıyla siz de bu konfor alanını terketmek istemiyor gibisiniz. Kasım masım bahane. Telefonları da açmıyor, bence yüz göz olmadan kendi evinize çıkın.Şuanda değildi. Kasım sonu gibi boşanıcaz bu süreçte ben yine evde kalıcam diye konuşmuştuk. Çünkü şuan düzenimi bozamıyorum o da bozamıyor. Aynı evde yaşamak durumundaydık bir süre yani .
Yoo değil kirada oturuyoruzAdamın maddi durumu hali vakti yerinde anladığım kadarıyla siz de bu konfor alanını terketmek istemiyor gibisiniz. Kasım masım bahane. Telefonları da açmıyor, bence yüz göz olmadan kendi evinize çıkın.
İş hayatı mı çocuk veya çocukların okulundan ötürü mü bozamıyorsunuzŞuanda değildi. Kasım sonu gibi boşanıcaz bu süreçte ben yine evde kalıcam diye konuşmuştuk. Çünkü şuan düzenimi bozamıyorum o da bozamıyor. Aynı evde yaşamak durumundaydık bir süre yani .
İş hayatıİş hayatı mı çocuk veya çocukların okulundan ötürü mü bozamıyorsunuz
Siz bu adamı hala maddi olarak besliyorsunuz, ortada bir evlilik bir yuva yokken bir de annenizi arama nezaketi bekliyorsunuz.Öyle bir niyeti yoktu annemin ben de o nedenle kırıldım zaten . Daha yeni kendisine para verdim bu ay biraz sıkıntısı var diye . O benim annemin telefonunu açmadı üzücü .
Konu sahibi belki bu kadar ılımlı durmasan adam senin peşinde koşacak. Ama sen boşanmak istemediğin vibe'ını vermişsin o da bunu kullanıyor anladığım kadarıyla.Yoo değil kirada oturuyoruz
Bu ay eli çok sıkışmıştı ondan yardım ettim. Normalde evin giderine vs ben hiç karışmazdım.Siz bu adamı hala maddi olarak besliyorsunuz, ortada bir evlilik bir yuva yokken bir de annenizi arama nezaketi bekliyorsunuz.
Yapmayın lütfen, aynı evde yaşamak zorunda kalıyorsanız dahi onun açmasını beklemeden kendiniz açın davayı, adam boşanma davası blöfüyle sizi kıvama getirmek istiyor bir yandan da paranızdan istifade ediyor.