• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim annemin telefonunu açmadı

Gerçekten çok acaip bir ailesiniz, kapı paspasından, koridor kiliminden betersiniz bu adam kaç kere üstünüze basacak daha🙄🙄adam paralarını yiyip seni kovuyormuş, annen böyle bir insanı ne demeye arıyor?? Hangi anne kızını kovan damadı yardım diye arar🙄adam sana iyilik yapıyor kurcalama boşan kimseye de para yedirme bundan sonra🙄🙄

Anneniz çok tuhaf.
Böyle "sizi strese sokan" insanlara pas vermeye devam ederseniz hem dolandırılır hem kötü erkekler seçer hem de 7.evliliğe kadar yapmanız gerekir.
Bu sitede takılın en azından pro üyelerin yorumlarını takip edin ve konuları da görün sizin gibi kötüden uzak durmayan insanların başına neler geliyor.

Ama işte öyle bir durum yoktu annemlere düşman olacak fln kendisi beni aradığında annemleri soruyordu fln . Hatta annemlere kendi köyünden bişiler fln yolladı ben buraya gelirken.
kaba tabirle öküz öldü ortaklık bitti
boşanıyorsunuz daha hala yok annemin tel ini açmadı yok şu yok bu
annenize de hayret doğrusu ondan başka bilen yok mu bu işi

Kardeşimin mesajına cevap vermiş ama bir gün öncesinde kardeşim hayırlı cumalar diye mesaj atmış ona cevap vermiş
Allah ım affetsin şu hayırlı cumalar mesajlarına çok gülesim geliyor bide böyle zamanlarda
kardeşinizin yerinde ben olsam mesaj atmam mesela

Kınamk değil aslında ama bu kadar şey sizi ezip geçen adama ailenizin süklüm püklüğüde manidar yani size lafım yok sevgınız vardır nedenlerınız vardır tamam ama bana böyle sryler yapan birine ailem değil baskası ıcın soru sormak ıkıncıye araması kardesımın cuma mesajı atması canına s.. ambiyane tabirle. Anlayamadım ailecek adamın yakasına yapışmış gibi görünüyor burdan muhtemelen oda öyle düşünüyor

Kınamk değil aslında ama bu kadar şey sizi ezip geçen adama ailenizin süklüm püklüğüde manidar yani size lafım yok sevgınız vardır nedenlerınız vardır tamam ama bana böyle sryler yapan birine ailem değil baskası ıcın soru sormak ıkıncıye araması kardesımın cuma mesajı atması canına s.. ambiyane tabirle. Anlayamadım ailecek adamın yakasına yapışmış gibi görünüyor burdan muhtemelen oda öyle düşünüyor
Ben aramıyorum zaten o beni arıyordu ne olduysa bir anda kesti son günlerde zaten o annemin telefonunu açmadıktan sonra kesti . Ondan önce anamı soran selam söyleyen de kendisiydi açılmış bir dava fln da yok. Açmaması terbiyesizlik. Kardeşim de engeli olan bir çocuk . O mesajları üç beş tanıdığa atınca mutlu oluyor. Normal biri olsaydı atmazdı zaten mesaj .

Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama..vefa herkes de olan birşey değil malesef..ben eğer biriyle iyi günler gecirmissem bir kötülüğü olmadıysa bana zamanında anne demişsem o telefonu açardım..bir başkasıyla olan durum onları bağlar..mesela ben abimin eski eşiyle hala görüşürüm.. onlar anlaşamadı ama ben ..geçirdiğimiz onca iyi kötü yılları yok sayıp unutamam yani .o onların sorunu benim değil..

Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama..vefa herkes de olan birşey değil malesef..ben eğer biriyle iyi günler gecirmissem bir kötülüğü olmadıysa bana zamanında anne demişsem o telefonu açardım..bir başkasıyla olan durum onları bağlar..mesela ben abimin eski eşiyle hala görüşürüm.. onlar anlaşamadı ama ben ..geçirdiğimiz onca iyi kötü yılları yok sayıp unutamam yani .o onların sorunu benim değil..
Kesinlikle böyle bireysel olarak birbirine zararı olmayan insanların birbirine bu şekilde davranmasının bir manası yok ki

Kardeşinizin mesajına cevap yazmış çünkü niyetini biliyor. Saf masum bir davranış. Siz yanındayken anneniz niye arıyor, hem de üst üste? Yetmiyor mesaj atıyor. Kızımla ayrılmaya karar vermişler, girmeyim araya dememiş iş gördürmek için arıyor. Belki siz orada olmasaydınız açardı telefonu. Madem eşiniz sizi arıyormuş siz niye bahsetmediniz bu iş olayından, neden annenizin aramasına engel olmadınız?

Siz bu adamı hala maddi olarak besliyorsunuz, ortada bir evlilik bir yuva yokken bir de annenizi arama nezaketi bekliyorsunuz.
Yapmayın lütfen, aynı evde yaşamak zorunda kalıyorsanız dahi onun açmasını beklemeden kendiniz açın davayı, adam boşanma davası blöfüyle sizi kıvama getirmek istiyor bir yandan da paranızdan istifade ediyor.
Getirmiş de kıvama. İş bahanesiyle anasına aratmış konu sahibi, telefon açılmayınca tutuşmuş. Aynı evin içinde unutulup gider sanıyodu.

Hiiiç fark etmez, bu adam ailesi için size para harcattı mı harcattı, ipek örtüler vakko çantalar vs derken ailesine aldırdığı hediyeler üzerinden kavga edip sizi evden kovdu mu kovdu.
Adam onun istediği gibi davranmadığınız zamanlar ya evden kovuyor ya boşanma blöfü yapıyor siz de onun bu nazını çekiyorsunuz, atın önüne boşanma dilekçesini bakın nasıl tutuşacak, maksadı paranızın kontrolüne sahip olmak, onun yapamadığı kendinize ait birikiminiz eviniz, gözünüzü açın artık.
Birikim hesabı olarak kullanıyor kadını, ailesi yine para dediğinde konu sahibinin elinden kazına kazına alınacak o paralar, masrafların yarısını konu sahibi verse yine eline bişeyler kalır, işin sonunda yine dımdızlak kalacak bu şekilde. Adam biliyo işini, bişey dediğinde evi ben geçindirdim zaten, ailemde kalan yine bize gelecek, mezara götüreceğine onlarda kalsın, zaten her şeyleri bizim diyecek.

Merhaba hanımlar, gerçekten canım çok sıkkın. Eşimle bir süredir aramız baya kötü boşanma vs konuşuluyor. Fakat hala beraber yaşıyoruz açılmış dava vs yok. Ben bir süreliğine memlekete geldim. Buraya gelince Annemle eşimle aramızdaki sıkıntıları konuştum. Annem eşimi aramak istedi annemi durdurdum gerek yok dedim. Zaten eşim de annemle bu konuda konuşmak istemediğini söylemişti.
Neyse ben buraya geleli beri ben eşimi hiç aramadım ancak o bana bir kaç sefer yazdı bi kez de aradı. En son bana iki gün önce , ağzıma ettin benim o kadar kötüyüm ki yazmıştı. Ben de o mesaja sadece kötü olduğun için üzgünüm yazdım.
Neyse bugün annemin bir tanıdığının onunla alakalı bir işi oldu annem de bugün onu aradı cevap vermedi. Bekledi dönmedi bir daha aradı yine cevap vermedi. Sonra annem bir saat sonra bir mesaj attı işte bir iş için yardıma ihtiyacı olduğunu o nedenle aradığını müsait olunca dönmesini rica ettiğini yazdı. Ancak buna dahi hiçbir şekilde cevap vermedi . Aşırı derecede moralim bozuldu. Yani benle sorunları tamam ben arasam cevap vermese üzülmezdim bu kadar ama anneme cevap vermemesi geri dönüş sağlamaması çok ağırıma gitti. Üstelik annem tamamen bambaşka bir konu ile alakalı araması gerektiği için aradığını yazmasına rağmen hiç bir şey yok. Sizce neden böyle yapmış olabilir ?
Not : boşanmak isteyen kendisi.
Annene cevap vermemesi niye bu kadar ağırına gitti onu çözemedim ciddi ciddi çözemedim yani boşanmalar konuşuluyor ortalık karışmış annenin derdi iş gördürmek mi ay cidden teli açıp cinnet geçirirdim mahalle yanarken saç mı tarıyosun deli misin kadın diye

Yok bunca zaman değeri yokmuş böyle düşman olmak canımı yaktı düşman olacak bi durum da yoktu ki
Ay çok gereksiz saçma bir drama var üstünüzde insanlar ya can ciğer olur ya düşman mı ortası yok mu ne düşmanlığı boşansanız anneniz onun hiçbir şeyi neyin değeri olcak anneniz mi doğurdu yiyecek ekmek mi verdi nedir yani mecburi akraba bu kadar basit şu hayatı şöyle türk filmi tadında yaşamak yormuyor mu sizi ya

Birikim hesabı olarak kullanıyor kadını, ailesi yine para dediğinde konu sahibinin elinden kazına kazına alınacak o paralar, masrafların yarısını konu sahibi verse yine eline bişeyler kalır, işin sonunda yine dımdızlak kalacak bu şekilde. Adam biliyo işini, bişey dediğinde evi ben geçindirdim zaten, ailemde kalan yine bize gelecek, mezara götüreceğine onlarda kalsın, zaten her şeyleri bizim diyecek.
Katip bunca yıldır KK ‘dayız hepimiz, birbirimizin huyunu suyunu az çok anladık, birçoğumuz da sosyal yaşamda nasılsak sitede de öyleyiz, bazı durumlarda büyük konuşmalardan çekinirim lakin bazı kırmızı çizgilerim vardır, ki çoğumuzun vardır, mezardan anam babam çıksa o kırmızı çizgilerimi kimseye ihlal ettirmem.

Kızım evden kovulacak, damadım iki de bir de ağzına boşanma lafını alacak, çocuğum kovularak evime gelecek sonra tıpış tıpış dönecek, evime gelip eşinin yaptıklarını, adamın boşanmak istediğini söyleyecek, tövbe ben damadı aramam, iş için o için bu için muhatap bile olmam, bu saatten sonra damadı ararsam canına ot tıkamak sen kimsin de havalara giriyorsun demek için ararım, kızımı da öyle bekletmem ne yapar eder o davayı kızıma açtırırım, davayı açmıyor seviyorum deyip ağlıyor mu veririm eline bavulunu geri yollarım, boşanana kadar da ne bana ağla ne bu eve gel derim.

Damat efendinin kırmızı çizgisi ailesiymiş, benim de kırmızı çizgim kızım derim, kimse bir daha boşandı diye ölmez ama böyle eş insanı üzüntüden sömürmekten öldürür.

Katip bunca yıldır KK ‘dayız hepimiz, birbirimizin huyunu suyunu az çok anladık, birçoğumuz da sosyal yaşamda nasılsak sitede de öyleyiz, bazı durumlarda büyük konuşmalardan çekinirim lakin bazı kırmızı çizgilerim vardır, ki çoğumuzun vardır, mezardan anam babam çıksa o kırmızı çizgilerimi kimseye ihlal ettirmem.

Kızım evden kovulacak, damadım iki de bir de ağzına boşanma lafını alacak, çocuğum kovularak evime gelecek sonra tıpış tıpış dönecek, evime gelip eşinin yaptıklarını, adamın boşanmak istediğini söyleyecek, tövbe ben damadı aramam, iş için o için bu için muhatap bile olmam, bu saatten sonra damadı ararsam canına ot tıkamak sen kimsin de havalara giriyorsun demek için ararım, kızımı da öyle bekletmem ne yapar eder o davayı kızıma açtırırım, davayı açmıyor seviyorum deyip ağlıyor mu veririm eline bavulunu geri yollarım, boşanana kadar da ne bana ağla ne bu eve gel derim.

Damat efendinin kırmızı çizgisi ailesiymiş, benim de kırmızı çizgim kızım derim, kimse bir daha boşandı diye ölmez ama böyle eş insanı üzüntüden sömürmekten öldürür.
Bunlar da hala arıyım da laf lafı açsın nasihat çekelim derdinde.

Bunlar da hala arıyım da laf lafı açsın nasihat çekelim derdinde.
Bu saatten sonra ne nasihati? Ufak tefek anlaşmazlıklar olur damat kayınvalideyi arar sorunlarını çözmek için büyük tavsiyesi ister o zaman belki konuşulur tavsiye verilir, ikisini de karşınıza alır dertleri ne öğrenirsiniz ama kızım kovulmuş, kovulduğu anda benim için bitmiştir daha o damat ağzıyla kuş tutsa her gün kapımda yatsa eskisi gibi olamaz, he buna rağmen kızım kocasının peşine takılır gider selametle, bana bir daha gelip ağlama derim, bu adamla beni muhatap etme derim.

31 yıldır evliyim, eşimle ufak tefek anlaşmazlıklarım da oldu ama boşanma lafı aramızda blöf olarak dahi geçmedi, evden kovulmadım, aramızdaki tartışmaları ailem asla bilmedi, onların bilmesi gereken anlaşmazlıklarım olsaydı zaten ben kapıyı çeker giderdim eşimle de bir daha bir araya gelmezdik.

En nefret ettiğim şeydir kovulduğun eve dönmek ve boşanmayı blöf olarak kullanmak, giderim ha demek.
Yapacak insan yapar ardına da bakmaz.

Back
X