EŞİM ANNESİ İLE BİRLİKTE YAŞAMAYI KABUL ETMEZSEM BOŞANACAK BENDEN

hokokopoko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
49
17
okadar çok sıkıştım okadar çok bunaldımki kayınbabam vefat edeli 1 seneye yaklaştı kaynanam yalnız yaşıyodu iki kirası bir maaşı var sağlığı yerinde 52 yaşında. eşim kayınbabam öldüğü günden beri annemi yanıma almak istiyorum diye baskı yapıyor bana ben istemiyorum çünki biz 10 yıllık evliyiz ve 3 yıl birarada oturduk ve bu üç yıl benim ömrümden 20 yıl götürdü kaynanam çok bencil bi insan anlayışsız sadece kendini düşünür evimize kimse gelsin istemez özelliklede benim ailem ve arkadaşlarım. hep laf eder oğlumun kazancını yiyolar diye. napıcağımı şaşırdım son bir aydırda eşimle aramız hiç iyi değil annemi yanımıza almazsak benden kocalık bekleme diyo boşansam 3 çocuğum var. babamların maddi durumu iyi değil eşim yatakları bile ayırdı benimle yatmıyo. kaynanamda hergün akşam eşimi arıyo oğlum dünden kalan çayı içiyorum işte oğlum akşam yemek yemedim tek başıma canım bişey istemiyo oğlum gec uyandım birden çok korktum gibi laflar ediyo. evi bize yürüyerek 10 dk. mesafede. eşime en azından bizim apartmanda alt katımız boş evini oraya taşıyalım diyorum o şekilde bi anlamı olmaz diyo eşim den başka 2 oğlıu daha var ama onların hiç umrunda değil. yani anlayacağınız aynı evde yaşamayı kabul etmezsem boşanıcaz kabul edersemde biliyorum huzurumuz kalmayacak ve yine boşanmalık olucaz. eşim annesinin yanında bana karşı çok değişiyo tersler beni dikkate almaz . her iş benden beklenir offffff çok bunaldım....

Kolay mı o kadar üç çoçuğunun anasını boşamak ya!! Hayır kadın yaşlı bile değil, siz alternatif de sunmuşsunuz, altımızda otursun diye. Ben sanırım restini görürdüm. Boşansa o çocuğa da size de nafaka bağlamak zorunda zaten...
Yatakları ayırmak, tehdit ile bişeyler yaptırmak çok çirkiin. Allah aklını başına getirsin tez zamanda.

Eğer daha önce tecrübe ettiysen ve olmayacağını düşünüyorsan kabul etme.
Sen de ya alt katımıza taşınsın ya da boşanalım diye diret.
Boşanmayla tehdit edilen taraf olacağına sen ipi eline al ve sen tehdit et.
neticede her halde boşanacağınız gayet açık anlattığına göre.
durum buysa ben güçlü durur, kararımın arkasında olacağımı gösterir eğer annesi için beni gözden çıkardıysa boşanırdım.

alt kata taşınması konusunda ikna edin.. eşinizi..

ya da direkt kayınvalidenizi..
açıp "anne bak alt katımız boş, ne güzel olur oraya gelsen" diyerek...

cehennemin ta en dibine kadar para var sağlık yerinde yaşı genç maksat igüç yapmamak ona buna karışmak sende restini çek

10 yıllık evlilik boşanmak zor diyorsunuz büyük ihtimal
Atıyorum şu an 35 yaşında olsanız Allah ömür verirse 20-30 sene daha evli kalsanız
20 sene kv ile yaşamak ister misiniz
Sizin hayatınıza yazık değil mi
Bütün ömrünüzü o kadın için harcamak,
İnsan bir defa geliyor dünyaya

Böyle bir durumda hakimin zart diye boşayacağını hiç sanmıyorum.. kaç sene sürüyor bazı boşanmalar. Aynı evde yaşamak hiç mümkün değil çok zor bir durumsa alt kata taşınmasında ısrar edin. Siz de ben yemeklerini her gün götürürüm dersiniz, o kadarı zor bişey değil. Böyle bir durumda hakim sizin tarafınızda olur bence başka aranızda bir sorun yokken yanına taşınmadan boşanırız diyen birine karşı. Alla kolaylık versin.

Kanmayin bu bloflere sakin...hadi sessiz sakin kadin olsa tamam da yasamisin gormusun arkadasim anasiylada yasasan senin burnundan getirecekler kadinin maddi sikintisi yok yasi genc iki tas yemek yapamiyor mu kendine gore de yanina gelmeye kalkiyor...azicik edepsiz ol ki hakkindan gelesin...yoksa tehditle seni sindirmeye calisacaklar

Siz de rest çekin bence, boşanırsa da boşansın. Önce sizin kararınıza saygı göstersin. Alt katınızı önermeyebilirdiniz de, ne güzel çözüm de bulmuşsunuz.

X