Eşim annesi yüzünden bana eziyet ediyor :((

_aLone_

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
29
0
6
Kayseri
Merhaba hanımlar
Ben 1,5 yıllık evliyim eşim şuanda asker bi oğlum var 10 aylık..
Ben kaynanamla yaşıyordum evliliğimiz ilk iki ay harikaydı ama derler ya içine girmeden bilemen diye aynen öyle bende bilemedim işte eşim askere gitmeden evlendim çok pişmanım nedeni kaynanam bana etmediğini bırakmadı ya.. Eşimin Ailesi'de abisi annesi ve anneannesinden oluşuyordu babası yoktu vefat etmiş kaynanam çalışıyordu ben onun annesine bakıyordum .. Tamam buraya kadar sorun yok ama kaynanam beni hiç istemiyordu eşimden bile kıskanıyordu beni en ufak hatamı öyle bi büyütüyor ve öyle anlatıyordu ki eşimi patlamaya hazır bomba yapıp elime veriyordu resmen hergün dayak yer olmuştum hamile kaldım hala dayak yiyordum karnım burnumda her işi ben yapıyordum ama hala dayak yiyordum bu kadar dayak ve strese dayanamadı bebişim erken doğum riskinden dolayı hastaneye yatırıldım 18 gün yattım ben hastanedeyken kaynanam sadece bir kez geldi birdaha da gelmedi gelmesinde ya .. Ben hastanedeyatarken eşimin anneannesi vefat etti hastaneden çıktım doğum yapmamiştm daha bu seferde cenazemiz var kalabalık evimiz dediler senle kimse uğraşmaz dediler kabul etmediler beni evlerine .. Mecburen kendi ailemin yanında kaldım bir hafta sonra stres yüzünden bebeğimi 15 gün erken doğurdum daha doğrusu doğuramadım sezeryanla aldılar bebeğimi.. Annem kaldı yanımda eşimin ailesinden abisi geldi bir geçmiş olsun bile demedi oğlumu gördü gitti neymiş efendim ben annesine başın sağolsun dememişim diye . 2 gün sonra hastaneden çıktım kaynanamgile götürdüler kaynanamdan bir tavırlar var ki görmelisiniz herneyse o günlerim çok kötü geçti oğlum 2,5 aylık oldu eşim askere gitti beni o evde yapayalnız bıraktı 2 ay sonra izine geldi işte kıyamette ozaman koptu annesi işteyken eşime telefon açıyor eşime neler diyor neler eşim öyle bi hale geldi ki aldı eline silahı beni oğlumu öldürmeye kalktı o derece beni dövdü iyice ailemi aramak istedim aldı telefonumu duvara attı parçaladı beni oğlumda odaya kilitledi.. Balkondan havaya sürekli ateş ediyordu öyle korkuyordum ki telefonumun parçalarını toplamıştım hattımı aldım içinden odada tel vardı aileme ulaştım bi şekilde onlar eşim asker olduğu için gelemediler eve polise gittiler eve polis geldi çok şükür o aileden o evden kurtardılar beni .. Ordan geldiğimden beri psikolojim bozuk yaşadığımın bile farkında değilim hala arıyor beni oğlumu elimden almakla tehdit ediyor .. Öyle çaresizim ki ne yapmalıyım bilmiyorum .. :((

Allah vicdan merhamet versin, sana ve bebeğine kötülük yapmalarına fırsat vermesin. Eşin kaç yaşında ki bu kadar fevri hareketlerde bulunuyor, baba olduğunun farkında değil maalesef.

Kimisi gelinim olsun diye oğlunun gözünün içine bakar, kimisininin de gelini olur kıymet bilinmez...Bu ne dünyadır böyle gece gece yüreğim burkuldu, ama elden ne gelir duadan başka...:kkk:

Son düzenleme:
Allah vicdan merhamet versin, sana ve bebeğine kötülük yapmalarına fırsat vermesin. Elin kaç yaşında ki bu kadar fevri hareketlerde bulunuyor, baba olduğunun farkında değil maalesef.

21 yaşında eşim biz severek evlenmiştik ama mutlu olamadık hiç annesi buna izin vermedi eşimde annesi ne derse orda ..

Kimisi gelinim olsun diye oğlunun gözünün içine bakar, kimisininin de gelini olur kıymet bilinmez...Bu ne dünyadır böyle gece gece yüreğim burkuldu, ama elden ne gelir duadan başka...:kkk:[/QUOTE]

Haklısın duadan başka yapabileceğim hiç bişeyim yok zaten ..

21 yaşında evlilik ve baba olma sorumluluğunu üstüne almış bir erkeğin işi oldukça zor...bunun 1,5 yıl da öncesi var, daha çocuk yaşta evlenmişsiniz sizin büyüklerinizin çok yapıcı ve yol gösterici olmaları gerekir. Askerlik zor bir süreç zaten birde geride eş ve bebek olunca iki kat zor o nedenle bu süreçte eşinize her sıkıntınızı aksettirmeyip onu da anlamaya yardımcı olmaya çalışın. Allah evladınızın yüzüne baksın da o aile büyüklerine merhamet vicdan versin. Sıkıntılardan selametle kurtulun...:kkk:

Yazdıklarınıza inanamadım.
Severek evlendiniz madem nasıl oluyor da annesinin lafıyla size etmediğini bırakmıyor. Sizi hiç mi tanımamış söylenenlerin ne derece doğru olduğunu tartamıyor.
Allah sizi ve minik yavrunuzu korusun. Sakın çocuğunu vermeyin.

allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm.
rabbim böyle insanları ıslah eylesin
aklım almıyo bi insan nasıl yavrusunun yuvasını yıkar yaa
ufacık bebeğinle bi de:19:

sabah sabah kanım dondu okuduklarımdan bu ne böyle yaaa.. madem oğlunu kıskanacaksın be kadın neden evlendirirsin neden elin kızının hayatıyla oynarsın..

çok çok geçmiş olsun...

ne kadar tehdit ederse etsin senin yavrunu hiç kimse senden koparıp alamaz bunun için korkma sakın..

sen onca eziyet et kadına, oğluna sonrada oğlumu alacağım de oldu canım..

Allahım en kısa zamanda aydınlığa çıkarsın...

Ben başlığa takıldım "Eşim annesi yüzünden bana eziyet ediyor" demişsiniz ya... Yok öyle bir şey. Eşiniz psikopat olduğu, ruh hastası olduğu için size eziyet ediyor hiç bir aklı selim adam kadından geçtim çocuğuna silah dayamaz!! Allah akıl fikir versin. Yine söylüyorum eşiniz psikopatmış zaten askere gitmeden önce, sürekli dövüyormuş vs.. askere gidince iyice zor gelmiş psikopatlığı tavan yapmıştır...

Neyse ki kurtarmışsınız, Allah bundan sonra size ve bebeğinize huzur versin, o adamı da bildiği gibi yapsın.

yani kusura bakma da kocan seni hamileyken bile dövmüş hala eşim beni annesinin yanına bıraktı bilmem ne diyorsun ya. Tek derdin o sanki,şikayetçi oldun mu kocandan peki?

İnsan müsveddeleri...
Eşinin ne kendisinde,ne anasında,ne de abisinde iş var.
Kimse çocuğunu senden alamaz,ailen arkanda olsun sen de güçlü dur.
Bunca olandan sonra eşinden şikayetçi olmadın mı?

İnsan müsveddeleri...
Eşinin ne kendisinde,ne anasında,ne de abisinde iş var.
Kimse çocuğunu senden alamaz,ailen arkanda olsun sen de güçlü dur.
Bunca olandan sonra eşinden şikayetçi olmadın mı?

Oldum tabi salı günü mahkemeye çıkacam ama asker olduğu için bişey yapamıyorlar ya

21 yaşında evlilik ve baba olma sorumluluğunu üstüne almış bir erkeğin işi oldukça zor...bunun 1,5 yıl da öncesi var, daha çocuk yaşta evlenmişsiniz sizin büyüklerinizin çok yapıcı ve yol gösterici olmaları gerekir. Askerlik zor bir süreç zaten birde geride eş ve bebek olunca iki kat zor o nedenle bu süreçte eşinize her sıkıntınızı aksettirmeyip onu da anlamaya yardımcı olmaya çalışın. Allah evladınızın yüzüne baksın da o aile büyüklerine merhamet vicdan versin. Sıkıntılardan selametle kurtulun...:kkk:

Âmin inşallah ya

Yazdıklarınıza inanamadım.
Severek evlendiniz madem nasıl oluyor da annesinin lafıyla size etmediğini bırakmıyor. Sizi hiç mi tanımamış söylenenlerin ne derece doğru olduğunu tartamıyor.
Allah sizi ve minik yavrunuzu korusun. Sakın çocuğunu vermeyin.

Asla vermem zaten şimdi kaynanam oğlumu görmek istediğini söylemiş göstermiycem

allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm.
rabbim böyle insanları ıslah eylesin
aklım almıyo bi insan nasıl yavrusunun yuvasını yıkar yaa
ufacık bebeğinle bi de:19:
Kaynanam öyle bi insan ki ben hastanede yatarken ölen annesini benim öldürdüğümü seneyede kendini gömeceğimi söyledi bana aileme olmadık şeyler söyledi şimdi kendi yapayalnız Allah'ım yanlarına bırakmayacak elbet

sabah sabah kanım dondu okuduklarımdan bu ne böyle yaaa.. madem oğlunu kıskanacaksın be kadın neden evlendirirsin neden elin kızının hayatıyla oynarsın..

çok çok geçmiş olsun...

ne kadar tehdit ederse etsin senin yavrunu hiç kimse senden koparıp alamaz bunun için korkma sakın..

sen onca eziyet et kadına, oğluna sonrada oğlumu alacağım de oldu canım..

Allahım en kısa zamanda aydınlığa çıkarsın...

Âmin inşallah ..

Back
X