Merhaba hanımlar
Ben 1,5 yıllık evliyim eşim şuanda asker bi oğlum var 10 aylık..
Ben kaynanamla yaşıyordum evliliğimiz ilk iki ay harikaydı ama derler ya içine girmeden bilemen diye aynen öyle bende bilemedim işte eşim askere gitmeden evlendim çok pişmanım nedeni kaynanam bana etmediğini bırakmadı ya.. Eşimin Ailesi'de abisi annesi ve anneannesinden oluşuyordu babası yoktu vefat etmiş kaynanam çalışıyordu ben onun annesine bakıyordum .. Tamam buraya kadar sorun yok ama kaynanam beni hiç istemiyordu eşimden bile kıskanıyordu beni en ufak hatamı öyle bi büyütüyor ve öyle anlatıyordu ki eşimi patlamaya hazır bomba yapıp elime veriyordu resmen hergün dayak yer olmuştum hamile kaldım hala dayak yiyordum karnım burnumda her işi ben yapıyordum ama hala dayak yiyordum bu kadar dayak ve strese dayanamadı bebişim erken doğum riskinden dolayı hastaneye yatırıldım 18 gün yattım ben hastanedeyken kaynanam sadece bir kez geldi birdaha da gelmedi gelmesinde ya .. Ben hastanedeyatarken eşimin anneannesi vefat etti hastaneden çıktım doğum yapmamiştm daha bu seferde cenazemiz var kalabalık evimiz dediler senle kimse uğraşmaz dediler kabul etmediler beni evlerine .. Mecburen kendi ailemin yanında kaldım bir hafta sonra stres yüzünden bebeğimi 15 gün erken doğurdum daha doğrusu doğuramadım sezeryanla aldılar bebeğimi.. Annem kaldı yanımda eşimin ailesinden abisi geldi bir geçmiş olsun bile demedi oğlumu gördü gitti neymiş efendim ben annesine başın sağolsun dememişim diye . 2 gün sonra hastaneden çıktım kaynanamgile götürdüler kaynanamdan bir tavırlar var ki görmelisiniz herneyse o günlerim çok kötü geçti oğlum 2,5 aylık oldu eşim askere gitti beni o evde yapayalnız bıraktı 2 ay sonra izine geldi işte kıyamette ozaman koptu annesi işteyken eşime telefon açıyor eşime neler diyor neler eşim öyle bi hale geldi ki aldı eline silahı beni oğlumu öldürmeye kalktı o derece beni dövdü iyice ailemi aramak istedim aldı telefonumu duvara attı parçaladı beni oğlumda odaya kilitledi.. Balkondan havaya sürekli ateş ediyordu öyle korkuyordum ki telefonumun parçalarını toplamıştım hattımı aldım içinden odada tel vardı aileme ulaştım bi şekilde onlar eşim asker olduğu için gelemediler eve polise gittiler eve polis geldi çok şükür o aileden o evden kurtardılar beni .. Ordan geldiğimden beri psikolojim bozuk yaşadığımın bile farkında değilim hala arıyor beni oğlumu elimden almakla tehdit ediyor .. Öyle çaresizim ki ne yapmalıyım bilmiyorum ..

(