Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

bebğim uyuduu eşimde.... kavgadan sonra bir sürelğine evi terk etti tehditler savurarak eve geldiğinde inmişti havası onu anlamakta güçlük çekiyorum ahhh kafasından geçenleri bi okuyabilsemm

yaa imkanı yok anlatmaz çocuğumuzun yüzünü görmek bir daha nasip olmasın ki seni bu ilk aldatışım diyor keşke gitmeseydim felan filan daha öncesinde duydum yeminlerini yalan yere yemini ne kadar hafife alıyor

ya ınanmıyorum ya yalan mı dogrumu soyluyor esınız bılemem ama bıgun bızım bır komsumuz 30yaslarında yalan yere 3yasındakı kızını üzerine yemın etmıs gorgu tanıklarından duydum bırısıde ablamdır tanık ısılayın uzerıne yemın ederımkı ............ Dıyo pat dıye bır ses duyuluyo herkez feryat fıgan bagrısmalar kızı 3.kattan asagı dusmus agzı burnu yer degıstırmıs cocugun butun mahalle aglarak feryat fıgan hastaneye kosturmus ...cocuk olmedı kurtuldu allahtan bu bır uyarıydı ama anlayana

ayyyyyyyyy ALLAH muhafaza yaaa onun günahını minik yavrum çekmesin inşş.. bir bilse ne kadar günahta kaldığını hesap veremiycek haberi yokk iyki o küçüğümede bişi olmamış annesine bağışlamış ALLAH ...DERS ALMIŞTIR O HERİFDE İNŞ..

BEN ÇIKIYORUM SABAH ANNEMLER ERKEN GELECEK GERÇİ ÇIKSAMDA UYUMIYCAM DA EN AZINDAN DİNLENİRİM HERKESE Allah rahtlık afiyet versin en sevgilinin emanında olun inş.. rahmet esintileri üzerinizden eksik olmasınn görüşmek dileğiyle ....dualarınız bekliyorum her daimmm...

FONT="Comic Sans MS"]allah yardımcın olsun canım.. sabır wersin..iyi geceler..[/FONT]

allah korusun ya..böyle insanlara da akıl fikir wersin..

Cok zor bir durum ,Allah yardimcin olsun. Dun senin icin dua ettim. Sizin yazdiklariniza inaniyorum, Bazi yorumlarda ne kadar rahat oldugunuzu ve nasil boyle yazabildiginizi sormuslar, eger sen kenidine ve esine bir sey yapmiyorsan suan, Allah inanci ve Allah korkusu oldugu icindir yureginde.

Ailenize ve onun ailesine hatta herkeze anlatip onun yuzunu kizartmak da ,onun morelini ve rahatligini bozacaktir, siz aci cekerken onun bu saatte uyumasi umrunda olmadigini gosteriyor. bence kimseden saklamayin, siz utanmayin o utansin ...

ikimizde 27 yaşındayız..ilgine teşekkürler çok sağol ....inş.. Sağ tarafınızdaki melek durmadan yazıyodur gülmeyin buda bir tür psikoljik yardıımmmmm
canım hepımız ınsanız hepımızı allah yarattı ben insanları cok severım onlar uzuldumu bende uzulurum sen yazdıkca ben kahroldum burda .bırazcık senın caresızlıgını yalnızlıgını alabıldıysek ne mutlu bıze allah kımseyı caresız bırakmasın cok zor

utansa Rabbinden utanırdı hayasız bana anlat herkes duysun beni bunlamı korkutuyorsun diyor peki buna ne diyceksinnn ben onla başa çıkamam yok bambaşka bir kişilik gerçi kişiliği var mı oda tartışılır..

Simdilik oyle diyor , bir duyulsun , bir utansan bakalim oyle diyebiliyormu, sanirim siz esinizi gozunuzde cok buyutuyorsunuz bence hic birsey yapamaz. Bu erkeklerin yontemidir, sozleriyle hic bir sey yapamiyacagini ,aciz oldugunuzu inandirmak ister size, ve rest ceker, soylersen soyle, anlatirsan anlat diye... restine resle cevap verin sizde, Ailesine anlatin.Hic bir aile bu durumda oglunu savuncak degildir elbet.

allah korusun ya..böyle insanlara da akıl fikir wersin..

amin canım hemde konu ney bılıyormusunuz bızımle alakalı o hanım ehlıyet alıcaktı bıze ne yalanlarla geldı yok cok guzel araba kullanırım yok suraya gıttım yok buraya goturdum arabayı hocam sastı yalanlarıyla annemden bızım arabayı aldı ıyıce ogrenmek ıcın bır tanıdık yardımcı olucakmıs dıreksıyona gectıg an anladım hıc bılmıyo kullanmayı arabayı carptı o an ben anlamadım sonradan farkettım ınkar ettı yaptıgını benım gozumun onunde carptıgı halde kı ozamana kadar samımıydık bak arkadasım ben sana parasını ode demıyorum sadece hatanı bıl dıye soyluyorum dedım kabul etmedı bır turlu he hem suclu hem guclu mamulesı yaptı arkadasın esı gıbı sanırım karaktersız olmanın kadını erkegı yok.herkezede benım ıftıra attıgımı onun arabayı carpmadıgını soyluyomus bırılerınede bu konuda kızının uzerıne yemın ettikten hemen sonra kızı 3 kattan asagı dusmus bu olayı duyunca tuylerım dıken dıken olmustu allahın sopası yok derler bıde .yalan yere yemıne karsıyım benım esımde yalan yere cok yemın eder cıldırırım .konuyu dahattımsa ozur ama kılım o kadına napayım aklıma geldı yalancı kadın yalandan nefret ederım ucunda olum bıle olsa dogruyu soylerım

canım o yalanı atan bayan ders almaz boylelerı canım cunku allahtan korkmaz huylu huyundan vazgecmez bır ınsan yalana alıstımı hayatı yalan olur kendı bıle farkına varamaz

amin canım uyu tabı suclular uyuyo sende uyucaksın tabı allah rahatlık versın

keşke dediğiniz gibi olsa! inşallah öyle olur ama, ben kızkardeşinin kocasıyla ya da karısının erkek kardeşiyle beraber çapkınlığa giden bir sürü adam biliyorum. Oğlu iyi yapmış demez ailesi belki ama ammaaannn ne olacak herkes aldatıyor kır dizini otur evinde diyebilir. Kendi erkek kardeşi bile bunu demeye getirmiş.

2 gündür içim şişti bu konudan ne kadar zor bir durum ya :S:S evlenmktn soğudum şu an benim sevgilimde uzakta.evli olmamamıza rağmen düşüncesi bile hasta yapıyor beni :S allah kolaylık versin dua edicem senin için :85:

KOCAN OLCAK PİSLİĞİDEEE GEBERTMEK İSTİYORUM RESMENN :95::95::95::95::95::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Allah o natasa yataşa yıda bıldıgı gıbı yapsın tabı orda 3 kurus para alıyolar burdakı para cok fazla ondan gelıyolar buraya adı asalık karı kımbılır kımlerın canını yaktı senın gıbı canım o o....puyla kendını bır tutma sakın o para ıcın vucudunu satan bır o....parayı basıyosun ıstedıgını yapıyolar satılık bır kadın o o yuzden kendını uzme helak etme degmez kım ıcın kendını uzdugune bır bak bır yanda kendıne ozel anlar gecırmek ıcın o....kıralayan herıf bıryanda 3 kurusun aptalı olmus bır fahı.e senın gıbı asıl bır kadına hıc yakısıyormu bukadar kendını hırpalamak

Arkadasın durumuna okadar uzuldum ve etkılendım kı arkadas gıttı hala aklımda buraya sureklı bıseyler yazasım gelıyo kendı acım gıbı kabullendım bu durumu utanmaz adam bıde utanmadan yok sarısındı yok 6kere oldu dıyo nasıl bır ınsansın sen bu gece ruyana gırıp senı bogmak ıstıyorum

Arkadaslar hepımız bu arkadasın kocasına telapatı yonuyle kotu enerjı gonderelım yogunlasarak bugece rahat uyuyamasın hatasını anlasın ..herif

bir insanı tanımak ıstersen önce agzından cıkan söze bak demiş atalarımız,ve yazdıklarını okudum okumamız için yazmışşın buraya yorum yapan belki 50 kişi var hepside kadının haklı olduğundan yana ve bir kişi yani sen çıkıp bunlar nilüfer arkadaşım fantezileri diyorsun ,nilüfer arkadaşın yazdıklarından eger ders cıkaramadıysan bu kadar ınsanın yazdıklarından cıkar barı insanların acısına doğru yada yalan pencersinden bakma .vicdanını da kat beraber bakın ,sonra yüreginden dizelere dökülsün yazıların arkadaşım .ayrıca hayal et ki dogru bir ınsana elini uzatmıs olacaksın manen belkı bu olayın aynısı yasayan baska ınsanlar bu yazıları okuyacak ve kendılerıne pay cıkaracak lutfen yazılarını yazmadan önce bir kere daha düşün kalp kırmak insanları üzmek çok kolay ama önemli olan yapıcı olmak elinden ne geliyorsa düşünmeden yardım adına yapmak.

konu sahibinde inş birgün herşeyin daha güzel olduğunu duyaccağız..
inş. bigün rabbim unuttturacak olanları
o minik melek umut olacak kalbine inş.
kocası pişmanlıktan kuduruken
konu sahibi arkadaşım sabrının mükafatını görecek inş.
akıttığı tek bir damla yerde klamyacak
buna yürekten inanıyorum
zamanını bilemem ama inanıyorum işte
mazlumun ahı yerde kalmıyor kalmayacakta inş.
dualarla arkandayız daima(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…