bebğim uyuduu eşimde.... kavgadan sonra bir sürelğine evi terk etti tehditler savurarak eve geldiğinde inmişti havası onu anlamakta güçlük çekiyorum ahhh kafasından geçenleri bi okuyabilsemmşuanda o adam nerede ne yapıyor ? kavgadan snra ne yaptı ?
bebeginiz ne yapıyor ?
eşiniz ona nasıl davranıyor ?
az öncede sormustum ama sanırım görmediniz :44:
eşinizin ailesine bu durumu anlatmayı dusunuyormusunuz bence anlatmalısınız herkes ne mal oldugunu ögrenmeli bakalım onlarada iç çamasırının rengine kadar ayrıntılı anlatabilecekmi
yaa imkanı yok anlatmaz çocuğumuzun yüzünü görmek bir daha nasip olmasın ki seni bu ilk aldatışım diyor keşke gitmeseydim felan filan daha öncesinde duydum yeminlerini yalan yere yemini ne kadar hafife alıyor
ayyyyyyyyy ALLAH muhafaza yaaa onun günahını minik yavrum çekmesin inşş.. bir bilse ne kadar günahta kaldığını hesap veremiycek haberi yokkya ınanmıyorum ya yalan mı dogrumu soyluyor esınız bılemem ama bıgun bızım bır komsumuz 30yaslarında yalan yere 3yasındakı kızını üzerine yemın etmıs gorgu tanıklarından duydum bırısıde ablamdır tanık ısılayın uzerıne yemın ederımkı ............ Dıyo pat dıye bır ses duyuluyo herkez feryat fıgan bagrısmalar kızı 3.kattan asagı dusmus agzı burnu yer degıstırmıs cocugun butun mahalle aglarak feryat fıgan hastaneye kosturmus ...cocuk olmedı kurtuldu allahtan bu bır uyarıydı ama anlayana
BEN ÇIKIYORUM SABAH ANNEMLER ERKEN GELECEK GERÇİ ÇIKSAMDA UYUMIYCAM DA EN AZINDAN DİNLENİRİM HERKESE Allah rahtlık afiyet versin en sevgilinin emanında olun inş.. rahmet esintileri üzerinizden eksik olmasınn görüşmek dileğiyle ....dualarınız bekliyorum her daimmm...
ya ınanmıyorum ya yalan mı dogrumu soyluyor esınız bılemem ama bıgun bızım bır komsumuz 30yaslarında yalan yere 3yasındakı kızını üzerine yemın etmıs gorgu tanıklarından duydum bırısıde ablamdır tanık ısılayın uzerıne yemın ederımkı ............ Dıyo pat dıye bır ses duyuluyo herkez feryat fıgan bagrısmalar kızı 3.kattan asagı dusmus agzı burnu yer degıstırmıs cocugun butun mahalle aglarak feryat fıgan hastaneye kosturmus ...cocuk olmedı kurtuldu allahtan bu bır uyarıydı ama anlayana
canım hepımız ınsanız hepımızı allah yarattı ben insanları cok severım onlar uzuldumu bende uzulurum sen yazdıkca ben kahroldum burda .bırazcık senın caresızlıgını yalnızlıgını alabıldıysek ne mutlu bıze allah kımseyı caresız bırakmasın cok zorikimizde 27 yaşındayız..ilgine teşekkürler çok sağol ....inş.. Sağ tarafınızdaki melek durmadan yazıyodur gülmeyin buda bir tür psikoljik yardıımmmmm
Cok zor bir durum ,Allah yardimcin olsun. Dun senin icin dua ettim. Sizin yazdiklariniza inaniyorum, Bazi yorumlarda ne kadar rahat oldugunuzu ve nasil boyle yazabildiginizi sormuslar, eger sen kenidine ve esine bir sey yapmiyorsan suan, Allah inanci ve Allah korkusu oldugu icindir yureginde.
Ailenize ve onun ailesine hatta herkeze anlatip onun yuzunu kizartmak da ,onun morelini ve rahatligini bozacaktir, siz aci cekerken onun bu saatte uyumasi umrunda olmadigini gosteriyor. bence kimseden saklamayin, siz utanmayin o utansin ...
allah korusun ya..böyle insanlara da akıl fikir wersin..
ayyyyyyyyy allah muhafaza yaaa onun günahını minik yavrum çekmesin inşş.. Bir bilse ne kadar günahta kaldığını hesap veremiycek haberi yokkIyki o küçüğümede bişi olmamış annesine bağışlamış allah ...ders almıştır o herifde inş..
ben çıkıyorum sabah annemler erken gelecek gerçi çıksamda uyumıycam da en azından dinlenirim herkese allah rahtlık afiyet versin en sevgilinin emanında olun inş.. Rahmet esintileri üzerinizden eksik olmasınn görüşmek dileğiyle ....dualarınız bekliyorum her daimmm...
Simdilik oyle diyor , bir duyulsun , bir utansan bakalim oyle diyebiliyormu, sanirim siz esinizi gozunuzde cok buyutuyorsunuz bence hic birsey yapamaz. Bu erkeklerin yontemidir, sozleriyle hic bir sey yapamiyacagini ,aciz oldugunuzu inandirmak ister size, ve rest ceker, soylersen soyle, anlatirsan anlat diye... restine resle cevap verin sizde, Ailesine anlatin.Hic bir aile bu durumda oglunu savuncak degildir elbet.
bana kalırsa konu, baştan sona kadar bir kurgu..
hem de iyi kurgulanmamışlardan bir tanesi..
yer yer çelişkiler, anlamsızlıklarla dolu..
ayrıca anlamsız bir sukunet..
hani tv.de bir program izlersiniz (kanald/ şanslı masa gibi) kurgu olduğunu bildiğiniz için içiniz bi burulur, tiksinirsiniz, bir yandan da aman ne var işte izle eğlencesine dersiniz ya öyle birşey..
bir yanın diyor ki, oku geç, sana ne kurguymuş değilmiş, bir yanın diyor ki bu kadar da olmaz..
neyyse daha doğal topiclere yönelelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?