eşim arabami kaçırdı.

Yedek anahtar ve ruhsat elinde, pek bir şey yapamazsınız gibi duruyor. Evliyken aldığınız için arabanın yarısı onun. Boşuna kendinizi paralamayın. Allah tez vakitte hakkınızda hayırlısını versin.

Yazdiktan sonra donup "bakalim ne yazmisim" demek bu kadar zor olmamali.

Şikayet et eşimin kuzeniyle markete gittik bakdık marketin önünde kuzenin eşinin üstüne kayıtlı araba x dediki gel magıc iki tur atalım hemde eşime eşşek şakası olur çıkdık gidiyoruz fazlada uzaklaşmadık belki 10 tane polis arabası peşimizde polis durdurdu karakola gittik kocasınada haber vermişler adam demezmi kim o şerefffffffsizxz dışarda daha bağırarak geliyor anaaaaa şokkk karısıyla ben manyakmısınız laaaannnn sizzz dedi sonuç x in ehliyeti iptal ettildi şakanın kakaya dönüşmesini tanıklık etmiş oldum bende hemen polise şikayet et arabam çalındı diye

Merhaba arkadaşlar ozurdilerim gerçekten, ama o gün o kadar sok oldumki..eşim su anda canımı acitmaktan başka birşey yapmıyor. Bir an önce biticekse bitsin diyorum çünkü gittikçe cirkinlesiyir eşim, bu Olayi sindirmeden Baska birseY oluyor,o yüzden toparla yamıyorum,kendimi de ifade edemiyorum. Su anda da psikolojik destek alıyorum zaten.

Back
X