- 31 Ağustos 2017
- 2.764
- 3.874
- 83
Mrb iyi geceler bu üçüncü konum kendimi ifade edemiyorum bir türlü esimin yaptıkları beni çıldırdirti ben Bursadayim şuan diğer konum masaj salonu gitmiş dedim .Bursadakine gitmiş siteye giriş yapamıyordum diye şimdi yazıyorum.Aramis ama gitmemiş ikna oldum bayan la konuştu randevu oluşturmuş .Daha bunun şokunu atlatamadım.Baska bir şey oldu .Bugün akşam 11.30 dışarı çıktık hafif yağmur vardı 2 bayan da caddede bekliyor lardi.Esimde durdu gideceğiniz yere bırakayim dedi bunda birşey yok taksi var ama ne zaman gelir belli olmaz.Ama kızlar arabaya bindikten sonra meğerse gece kulübü ne gidiyor larmis.Bizde bilmiyor uz nerde .Eşim soruyor nereye bırakalim bir adres söyledi biz bilmiyoruz .Tabi Şaşırdım insan gideceği yeri bilmez mi.Devam ettik eşim o kadar nazik konuşuyor ki birde cana yakın arkada oturdu ikisi birde gülüyor lar lar tabi bu yüzüde eşimden alıyor lar ben kızlarda bı suç bulmuyor um.Ondan sonra eşim markete soralım dedi sonunda bizi burada indirin dedi .Eşim de gideceğiniz yer burasi mi sizi kapıya kadar bırakayım dedi.Yok dedi ve indiler.Bana gelince başı ağrıyan yorgun olan tanımadığı bayanlara nasıl.Kizlar indikten sonra da başını pencereden çıkartıp bakıyor.benim sinirlenmem normal değil mi? Ben deli miyim.Birde her akşam kafeye gideriz yuzume bakmaz hep diger bayanlara gelen gidenleri süzer.Ben dedihim zaman ne yapayım ben kötü gözle bakmıyorum diyor.Su eşime bir ders vermek istiyorum.Ben Gayet bakimli o biriyi m .Biraz kilom var onuda verecegim.Allah için bana bir yol gösterin
Benim esim bana sormadan 2 bayani arabaya alacakta ben onu orda indirip yoluma devam etmicem. Mumkun degil. Anasindan emdigi sutu burnundan getirirm. Bence siz fazla genissiniz gibi geliyo. Yeterince tepkinizi belli etmiyorsunuz. Kilolu olmaniz isterseniz 500 kilo olun yine de bu baskasina bakma hakkini vermez erkege. Begenmiyosa kapiyi gosterirsin. Ama madem bosanmak gibi bi derdi yok yaptigi seyleri yapma yoluna gidin derim. Madem oyle kiziyorsunuz bir iki de siz erkeklere bakin. Yada film seyrederken ne de yakisikli hos filan diyin. Bakalim esiniz ne dicek. O iki bayan degil de iki erkek olsa ve siz konusup o dut yemus bulbul gibi sussun bakalim noluyo. Tek tek yaptigi seyleri yedirin. Ama ben sizin yerinizde olsam kapiyi gosterirdim zerre de pisman olmazdim