Eşim arabaya 2 bayan bindirdi

Bence o biraz ada çayı içsin doğal östrojen, testosteron tavan yapmış onda.

ben olsam izin vermek istemezdim ne işi olur. boşa dememiş bekara yüz verme diye.

yok artık. ne cesaretle sizin yanınızda arabaya kadın alabiliyor. ben olsaydım direksiyona kendim geçer arabayı olduğu gibi içindekilerle tabi kendimle de birlikte duvara geçirirdim. yapardım yani bunu. benim yanımda arabaya kadın alacak hıııı

sabrınıza hayran kaldım
direk boşamalık...

sizin bakımınızla kilonuzla ilgili değil bu... eşinizin karakteri hiç iyi değil

Bence adamin karakteri yok

Boyleleri iyi kizlari nerden bulup basini yakarlar keske herkes kendi gibileri bulsalar da baskalarina zarar vermeseler.
çok haklısınız özellikle öyle istiyolar o sadece bana bağlı olsun ben istediğimi yapıyım diye. kendilerini nerde görüyolarsa

Oha ya kusura bakmada adam sen varken arabaya kadın aliyosa sen yokken neler yapıyordur kim bilir.cok sinirlendim onamı kalmış o kadınları gideceği yere bırakmak o kadınlar nasıl biner bnim kocam yapsa burnumdan her yerinden fitil fitil getirirdim.ne saçma bişey ya tmm insanlık namına alırsinda arabana hasta olur yaşlı olur iki genç kız ne alaka sen altından kaplamada olsan bu adam her şekild e bakar eder yapar aldatır yani sıkıntı sende değil bu arada bi ortamda sana etkenlerin baktığını sürdüğünü görse napar acaba ş....

O kadınlar arabaya bindiğinde elin armut mu topladı bacım? İniverseydin arabadan?

Ağzım açık okudum. Diğer konunu da biliyorum. Sen çok yanlış şeyler yapıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…