eşim arkadaşlarını benden çok seviyor galiba.

ghost07

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
13
1
6
35
Kayseri
merhaba arkadaşlar ben 1.5 senelik evliyim ve 47 günlük bir bebeğim var .sezeryan Doğum yaptığım için annemlerde kalıyorum ve evimde ısıtıci yok bu yüzden . Eşim doğumdan sonra çok değişti severek evlendik ama sürklı arkadaşlarıyla gezmeye gidiyor beni sadece cinsel isteği olduğu zaman hatırlıyor gibi geliyor bana. Mesela dün kapıya kadar geldi ben bebeğimle ilgileniyorum annemle konuştu ve gitti benim yanıma uğramadan . Gezdi geldi surat edincede yok eve geliyoruz surata bak beni kırıyorsun üzüyorsun diye zeytinyağı gibi üste çıkıyor.

Canım;öncelikle güle güle büyüt bebeğini. benim bebeğim de 48 günlük ben de sezaryen doğum yaptım ama sadece 2 gün kaldım annemde sonra evime geldim normal hayatıma devam ettim yani.bilemiyorum ama sen çok fazla kalmışşsın sanki.hem evinizin ısıtma sorununu da çözmeniz lazım nihayetinde eninde sonunda evine döneceksiniz.belki eşin bu durumdan sıkıldığı için sana karşı ilgisini kaybetmiştir.benimki iki gün zor kaldı bende evime geçtim napayım.

kendi evinize geçseniz belki eski haline döner bence,annenlerin yanındasın diye rahattır,doğum yapınca falan da insan biraz duygusal oluyor,yanlış düşünüyor olabilisin.Ama eşinle açık açık konuşursan rahatlarsın,kocan da daha dikkatli davranabilir ama surat yapmadan rahatsızlığını anlat

1,5 senelik evlilikte normal şeyler, zamanla değişecektir, sabredin derim.

merhaba arkadaşlar ben 1.5 senelik evliyim ve 47 günlük bir bebeğim var .sezeryan Doğum yaptığım için annemlerde kalıyorum ve evimde ısıtıci yok bu yüzden . Eşim doğumdan sonra çok değişti severek evlendik ama sürklı arkadaşlarıyla gezmeye gidiyor beni sadece cinsel isteği olduğu zaman hatırlıyor gibi geliyor bana. Mesela dün kapıya kadar geldi ben bebeğimle ilgileniyorum annemle konuştu ve gitti benim yanıma uğramadan . Gezdi geldi surat edincede yok eve geliyoruz surata bak beni kırıyorsun üzüyorsun diye zeytinyağı gibi üste çıkıyor.

evinizdeki ısınma problemini çözüp bir an önce kendi evinizde kalmalısınız ..

ev kira bebek olmadan elektrikli soba vardı öyle isiniyorduk şimdi doğalgaz bağlatti oda pazartesi açılacak . Herşeye ağlayasim geliyor eşim kızdı 2 gündür eve gidip soğuk evde yatıyor. Hatalarını söyleyince arkasını dönüp uyuyo .

Öncelikle tebrik ederim,Allah analı babalı büyütsün.

Keşke eşini o kadar uzun süre bırakmasaydın.
Erkeklerin baba olmaya alışması zaten zor.Bir de uzak olunca kendini bekar saymış herhalde.

Şu işaretlediğim yerde senin de tutumun yanlış.
Eşin gelince kapıya gidip hoş geldin babası diye güleryüzle karşılayabilirdin.
Veya çok çok meşgulsen seslenebilirdin.Aaa X mi geldi,hemen geliyorum gibi...
Yani durup yanına gelmesini beklemek neden ?
O da kendince sitem etmiş,eve geliyorum surat asık demiş zaten.

Son düzenleme:
haklısın ama elimde değil tek bu değil ben arıyorum isim çok görüşürüz diyo eve geliyo telefonuna bakıyorum benden sonra arkadaşıyla 1 saat konuşmuş . Niye böyle yaptın deyince de adam aradı yüzüne mi kapatayim diyo.

erkekler babalığa zor alışıyor gerçekten
47 gün çok uzun bir süre maddi imkansızlıktan mı ısıtma işini halletmediniz?
pazartesi açılacak diyorsun açılsında biran önce geç evine
surat yapma, tatlı tatlı anlat sıkıntını
bide adam kapıya gelince gözüne görünüver meşgul değilsen arkadaşım
illa o gelsin diye bakma :)

Merhaba, öncelikle gözünüz aydın Allah analı-babalı büyütsün. Eşin belki annenlerde kalmak istemiyordur ama bunu sana söyleyemiyor olabilir. Ben kızıma hamileyken kirada oturuyordum ve evimde doğalgaz yoktu. Senin en azından döşenmiş ve Pazartesi açılacakmış. Eşimin hiçbir yerde kalmak istemediğini ve bu nedenden dolayı ne annesinde ne de benim annemlerde rahat edemeyceğini bildiğim için doğumuma 1 ay kala soba kurduk.

yok moralde güler yüzle karşılarim giyinip süslenirim bu seferde ya arkadaşlarımla gelsem ne olacak diyo. Ev sahibi yapmadı bebek olunca mecburen yaptı.

47 Gün çok uzun bir süre.

Annenizde kalmayın artık evinize geçin ama doğum yaptım diye annenizi de bu sefer kendi evinize götürmeyin

evlendikten sonra (akraba evliliğinde) teyzesi amcası kalmaz o işin. teyzemde olsa kv de de olsa 50 gün çok

eşimin arkadaslarıyla olan telefon konuşma sürelerine bakmak hiç aklıma gelmedi 5 yıldır bu kadar araştırmacı olursan daha cok cok mutsuz olursun kendine evliliğine zarar verme belki de lohusalıktan böylesin bilmiyorum normalde de böyle miydin...evine dönünce düzelir her sey ama bu kadar kontrolcü olma eşim telefonuma baksa rahatsız olurdum ben de .

hepinize teşekkürler evime gttim ve şimdi daha mutluyum eşim beni brkıp bi yere gidemiyo tek olduğum için ve bana çiçekler alıp gtiriyo sağolunn :):69::69:

Back
X