- 19 Eylül 2014
- 280
- 116
- 103
- Konu Sahibi elifelif123
Merhaba bayanlar venim derdim bu aralar eşim bizim büyük maddi problemlerimiz var bu yüzden evimizi bosaltmak zorunda kaldık o dönem hamileydim ikiz kızlarıma dogumu kayınvalidemlerin yanında yaptım onlar baska sehirde yasıyorlardı dogumfan sonra orada cok duramadım ailemin yanına dondum eşimde benimle geldi annemlerin evinde kalıyoruz. Dogumdan sonra esimin bana olan tavırlarında değişiklik görmemiştim iki tane kızımız oldu onlarla ilginmekten pek bakmadım belkide şimdi esim yeni bir işe girdi bu işte sürekli yurtdişina ve sehir dısına gitmesi gerekiyor. Bu benim canımı sıkmadı değil ama ses cıkarmadım yalnız işe basladıgından beri bana cok soguk. Dün ona bende çalıssam eve cıksak annen bakarmı cocuklara diye bir öneri sundum sormaz olaydım eve cıkarız ama annemlere 70 km uzakta biryere gidebiliriz ancak kırası ucuz oldugu için dedi bende iki cocukla tek kişi ilgilenmesi zor oluyor dediğimde zorlanırsan otobüse bin git annene gidemiyosan otur evinde gibi bir sürü seyler söyledi ben sinir oldum kızdım sonra hakaretler basladı seninle ugradsmam uykum var dedi uyudu sonra ben onun telefonunu aldım ve cinli bir bayanla yazısmasını gördüm kadının resmi var genc güzel bir bayan gecen hafta gittiği fuarda tanısmısmılar nasılsın beni tanıdınmi demiş eşim kadında tanımamıs sonra fuarda tanısmıstık falan demiş kadın tanımıs sonra birbirlerinin mail adresini almıslar esim cinden mal getirecek sanırım mevzu bu yalnız yabancı dilde konustukları için ben bu kadarını anladım. Dogum yapalı 3 ay oldu ben hala lohusalık psikolojisinde miyim yoksa aüphelenmem gereken bir durum var mı bilemiyorum bana yardım edin aiz olsanız ne düşünürdünüz.