Eşim artık beni sevmiyor galiba

Cok dogru ama erkekler mutlu evliliklerinde de aldatıyor ben ona iyi davransamda suan gelmek istemediği bir evdeyiz nasılsa o annesınde diye düşünüp istediğini yapıyor sehir dısına yurt dısına gidiyor insanlarla samımı konusuyor belki bu ortamdan uzaklaşmak istiyor bende birsey demiyorum iyi davranıyorum aklı hiç bizde kalmıyor ben bunun önünü nasıl alacagım

dedigim gibi esinizi savunamam ben zaten, cok kaba her seyden once,

ama siz de cok acelecisiniz, ya daha adam ilk maasini almamis yani, siz ayri eve cikalim diyorsunuz,

burda tek cocuk arkadaslar ise geri donsem mi dediklerinde bile bir cok problemle karsilasirken ikiz bebek sahibi olarak ise donmeyi dusunuyorsunuz, ki anlasamadiginiz kayinvalidenizden medet umarak.

biraz bekleyin, esiniz bir iki maas alsin biraz onunu gorsun, sirkette kendini sevdirsin, sizin de bebekleriniz biraz buyusun.

Boyle olaylar beni cok uzuyor. Soyleyecek soz bulamiyorum. Biterse de korkmayin cunku korktugumuz seyler hep basimiza geliyor. Biterse de bitsin gozuyle bakin. Yapilacak sey oncelikle onun yaptiklarina siz de ayni sekilde hakaretle cevap vermeyin ki onun seviyesine inmeyin. Size saygisizlik yapmasina da musade etmeyin uyarin. Cunku saygi biterse evlilik de biter. Ikincisi bir duzen kurmalisiniz bu sekilde olmaz. Annenizin evine yakin yerden tutup belki annenizden yardim isteyebilirsiniz. Ya da sifir yas grubu icin kresler de var artik eger siz calisacaksaniz.
Erkekler nedense dogum ve genelde de parayi bulunca boyle seyler yapabiliyor. Siz ne olursa oksun kendi ayaklariniz uzerinde durun.

dedigim gibi esinizi savunamam ben zaten, cok kaba her seyden once,

ama siz de cok acelecisiniz, ya daha adam ilk maasini almamis yani, siz ayri eve cikalim diyorsunuz,

burda tek cocuk arkadaslar ise geri donsem mi dediklerinde bile bir cok problemle karsilasirken ikiz bebek sahibi olarak ise donmeyi dusunuyorsunuz, ki anlasamadiginiz kayinvalidenizden medet umarak.

biraz bekleyin, esiniz bir iki maas alsin biraz onunu gorsun, sirkette kendini sevdirsin, sizin de bebekleriniz biraz buyusun.
Doğru oda bunalıyor ama davranıs sekli beni cok üzüyor ve bu ilk defa olmuyor zaten derdimiz basımızdan askın birde çinli cıktı basımıza

Mermer fuarına mi gitti eşiniz.
Kadın çince mi yazmış?
Ingilizce ya da çince ise yardımcı olabilirim...

Anamin evinde bana cemkirecek. Sabirlisin canim bebeklerinle ilgilen uzulme takipte kal

Back
X